bi el atın kızlar düşünemiyorum artık

ironihayat

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2009
1.528
9
116
İstanbul
kızlar merbaha.cok buyuk bır dert degıl ama danışmak istıyorum sıze.dusunemıyorum yani benmı haklıyım yoksa omu.

bugun pazar ve bız pazar gunlerı bulusuruz erkek arkadasımla.onun ısyerıyle benım ev arasında 100 metre mesafe var.yanı camdan baktıgımda onu goruyorum.bugun 2 gıbı terastan dısarı baktım bi kızla konusuyor baya samımı yanyana gulup duruyorlar 15 dk sonra tekrar baktım yıne aynı 10 dk sonra baktım tekrar konusuyorlar.o sınırle hazırlandım cıktım dısarıya benı gordu yuzune bıle bakmadım.benı aradı hemen ne oldu dedi o kız kım dedım ceyda dedı bende tanıyorum o kızı.sısman kısa boylu sacları kısa bır kız.benim gordugum uzun zayıf ve saclarıda oldukca uzun.yalan soyluyorsun dedın ılk evlılıgınden bır oğlu var oğlumun ustune yemın ederım o ceydaydı dedı bagırdık çagırdık kapattık teli.ben 3 4 saat gezdım geldım eve aramadı bu arada hiç beni.sonra senı asla affetmıyecem iğrenıyorum kendımden oğlumun ustune yemın ettım dıye senden ığrenıyorum yalancı damgası yedıgım ıcın.ben senın nelerını bılıyorumda yuzune vurmadım.insan karsısındakını kendı gıbı gorurmus.diye mesaj attı bisey demıyorum bendekı goz gayette ıyı goruyor o ceyda degıldı yazdım.sonrada senı asla affetmıyecem yazmıs.

inanın kızlar dusunemıyorum bıle.benmı haklıyım omu.

Son düzenleme:
Bu kadar olay çıkarıp çocuk üzerine yeminler edene kadar...

Yanlarına gidip tanışsaydın daha pratik olmaz mıydı :)

tesekkür ederim dinlediğin için:9)

bence de belki yanlıs görmüşsündür ama gene de gerçeği en iyi sen bilirsin
biraz takip et istersen,eger doğru gördüysen nasılsa gene konusurlar
o zaman sorarsın hesabını iyice

Dakikalarca aynı kızla konuştuğuna senin kızacağını düşünmüş ki yalan söylemiş. Ben olsam ne mi yapardım, sanırım bi daha telefonlarını açmaz ve konuşmazdım.

Dakikalarca aynı kızla konuştuğuna senin kızacağını düşünmüş ki yalan söylemiş. Ben olsam ne mi yapardım, sanırım bi daha telefonlarını açmaz ve konuşmazdım.

onunla konsuurken aradım zaten napıyorsun dıye canım falan derdı butun konusmalarında ıyıyyım araba bakıyorum dedı bende tamam dedım kapattım.yanı onu gordugume kesın emın ve korkmadan konusuyor.sonrada dusunuyorum kız arkadas falan olsa bu kadar rahat olamazdı.

erkek arkadasımdan daha uzun boylu ve saclarının ucları sarıydı.o kızın bu gordugum olabılmesı ıcın evrım gecırmesı lazım.bilmıyorum kafam karıstı

İlk önce yanlış görüp görmediğinden emin ol bence.
Bi süre daha böyle takip edip öyle tepkini gösterebilirsin.

sen hiç muhattap olma iğnrenmek affetmemek çok aşşalağıcı sözler bi ilişkide ve
yemin eden erkelere güvenme yaalan söylemeyi alışkınlık edinmişlerdir

Auguste Dupin mode on

Auguste Dupin mode off

Senin sevgilin zaten evliymiş hacı sen hangi adatmadan bahsediyorsaun.

Ne dememizi istiyorsunuz ?

Sarı saçlıyı mı dövelim yoksa ötekini mi ?

Eşiyle çocuğuyla otel rezervasyonu yaptıran adama ahlar etmişsin.

Adam suçsuz demiyorum ama siz ne kadar masumsunuz ?

Her ilişkiniz böyle mi ?

eski bir ilşki zaten oğrendıgımde ayrıldım.1 sene oalcak yakında.sımdı bununla onun ne alakası var sımdıkı erkek arkadasım bendn once bosanmıs sutten agzım yandı tabıkıde arastırdım ve kesın bosanmıs oldugunu bılıyorum ayrıca cok yakın kız arkadasım tanıstırdı bızı.bununla onun ne alakası var.

O zaman ceydaya sor senmıydın o dıye
Ya da yalan solyluyo
Arıca ben senın nelerını bılıyorum dıyen adamdan da bı yol olmaz o adam senınnher seyınınyuzune vururrrrrrrr

niye garip bir şekilde trip yaptın ki kendine güvensene azcık böyle kendini küçük düşürüyorsun

dünya güzeli miss world olsa bile gidip yanına merhaba ben şu nasılsınız diyip el sıkışamaz mıydın?

ne garip tavırlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…