bi el atın kızlar düşünemiyorum artık

Demek ki çok da iyi tanıyamamışsınız,araştırmak pek bir şeye yaramamış. Güveniniz yok,ona da kendinize de.

Bilmem,''Yaptıklarım,yapacaklarımın teminatıdır.''demiş eskiler,o lafa istinaden dedim.

Ben senin nelerini biliyorum vs vs.gibi cümleler bi'ilişkiye girdi mi kaçacaksın ordan. Hani aşk hani saygı, sevgi:44:

"Yüzüne şimdi vurmuyorum ama daha başka bir konuda bu vurmayacağım anlamına gelmez" demiş resmen...

Son düzenleyen: Moderatör:
valla oturduğunuz muhitte yapmaz bunu
yani öyle gözgöze göre göre yanlış yapmaz
hem ceyda olsa ne olacak olmasa ne olacak sadece konuşmuşlar ha beni yalancı yaptın diye bağırması ayıp tabi
boşver ya sen aşkını yaşa
takılmayın böyle şeylere...

Gözlerine değil de, ona mı inanacaksın ? Zaten sana bu şekilde yalan söyleyecek, araba bakıyorum diyebilecek kadar karaktersizse, yemin de eder emin ol.
Hem şöyle bir gerçek var, gerçekten doğruyu söylüyor olsaydım ve buna rağmen bana inanmayan bir sevgilim olsaydı, oğlumun,annemin benim için değerli olan hiçbir canlının üstüne yemin etmezdim. Gururu sonrasında değil, öncesinde yapardım yani.
Ha ayrıca, nedense ben de "eski sevgilimdi o" cümleni yemedim be canım.

eski sevgiliniz de galericiymiş galiba. öyle hatırlıyorum ben mesajlarınızdan.

şimdiki de galerici herhalde.

onun da oğlu vardı, bunun da varmış.

ne tesadüf :)

sonuca gelecek olursak,

can yakmayın,ayrılın..

Siz gözlerinizden eminseniz, ki anlattıklarınıza göre eminsiniz,

Oğlunun üzerine yemin etmesine gerçekten lafım yok...

Size yalan söylemesinin nedeni yanlış anlayabilecek olmanız

Olabilir bence... Ama yine de yalan söylemesi hoş olmuş mu?

Olmamış tabii ki de... Bence aramayın mesaj atmayın...

Ama tabii ki de size kalmış kesin karar

Bencede gözlerinin gördügüne inan, hemde belkide ceyda dedigin kisiylende konusmustur, konustugu icinde ceydaylan konustum diye yemin etmisdir.
Oysaki baska bir kizla daha konustu "öyle bir kizla konusmadim yemin ederim.." de demedi kendini dogrucu cikardi kolaycanada yemin edebildi..
Hic cevap verme hatasini anlicak.. kendini suclu hissetmen geri yaklasman icin yok damga vurdun oglumun üzerine yemin ettirdin demek istiyor rahatsiz olup yaklasman icin..

Allah dogruyu sonunda gösterir. onada

Valla karisini seninle aldatan, seni o zaman kandiran ve tüm bunlari yaparken cocugunu düsünmeyen
simdide cikar cocugunun üzerine yalan yeminler eder, hic sasirmam...
gözünle gördügüne inan, seni daha önce kandirmis bu adama degil... sucu sana yikmaya calismis,cok ucuz bi taktik.

haklı olan sensin o niye seni affetmeyecekmiş onu anlamadım. O kız ceyda bile olsa bu onu haklı kılmaz bence.

Hiç yormayın kafanızı bulun ceyda yı sorun gerekirse yüzleştirin olmadı blöf yapın ceydaya sordum dıye yalan mı değil mi dökülür belkide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…