Bi erkeğin ailesi ile tanıştırması ciddi bir adım mıdır ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Noo tam tersi.Senin burda kankaların var işte sana yalakalık olsun diye sen gelmeden açıyolar falan.Ayrıca sanaldan kanka mı yapılır baya komiksiniz dmeödkdkkekek istesem ben de kanka yaparım burdan ben de senin üzerine salarım onları da. üşenirim ne gerek var

Kanka mı 😂😂😂 Allam çoluk çocuksun resmen ya 😂😂😂

Hep beraber yazıp, birşey sandırıyoruz kendisini, muhattap alınıyor falan mutlu oluyor yazık. Gerçek hayatta hiçbiri olmuyor, tuvalet ihtiyacı için sevgilisinin evine gelen babaannenin öptüğü eliyle avunuyor:KK70:

Hep beraber yazıp, birşey sandırıyoruz kendisini, muhattap alınıyor falan mutlu oluyor yazık. Gerçek hayatta hiçbiri olmuyor, tuvalet ihtiyacı için sevgilisinin evine gelen babaannenin öptüğü eliyle avunuyor:KK70:
Tuvaletten sonra elini yıkamıştır umarım babaane 😂

gülünecek ne var diye yazdım,yazdığımı inkar mı ediyorum teyze ? ayrıca mermad bana yazdı diye bu kadar gururlanmana sevindim bayağı bi tekrar ettin yazdığımı,göğsüm kabardı he
Ahhhahhah bitiyorum bu babaannemin dediği gibi "cahel"lere:KK70::KK70:İslerine gelince bir el atın fikir verin ablalar kardeşler,işlerine gelmeyince "Deyze" :KK70:
Çıtır "teyze" Mune Mune kovalasin seni :KK70: :KK70:

Sosyal medyaya mu kadar uzak olamazsınız ya hanweşdldkskekskkskoss hatta bu kadar cahil olamazsınız 😂 kurt bakışlım olayı dilara arıkanlıdan esinlenilen bişey ahhahahs ya sizi gidi sizii ahahahha
Canım ya senin zeka ve cehalet kriterlerine hayranım. Her konusu böyle falso olan çok az insan gördüm. Katipin profilindeki buradaki bir konuya istinaden kurt bakışlım gönderisini kastettim. Bayağı oluyor görmüştüm. O da senin konundu muhtemelen. Sitede kepaze konularıyla tanınan nadir karakterlerdensin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X