Bi erkeğin ailesi ile tanıştırması ciddi bir adım mıdır ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Pilavcı ne bilmiyorum ben onu 😂
Ay pilav tarifi mi istemişti oyle biseydi, sonra birden kiyamet koptu, küfür, kiyamet, hakaret, ben de sonradan girmstim, hala once pirinci kavurucan falan diye anlatiyorum, millet birbirini picakliyomus o sirada hxhshsh

Biz çıkalım, kudra falan da yoktur inşallah....gençlere mutluluks🤲🏻
Hangi genç adam kirkina gelmiş evlenene kadar elli sonra kuş öldü beybi hanım abla otuzlarda evde kocanın cocuguna bakmayı planlıyor hey yavrim hey sanırsın adam Brad Pitt birde ailesiyle tanıştırdı diye seviniyor bazı erkeklerin şansindan istiyorum

Ciddiyet kastiniz evlilikse; erkekler evlenecegi kisiyi kendilerine bile soylemiyorlar. 🤭

Hos siz kiziyla, eski esiyle zaten tanismis ve adami baglamak icin cozumu “İmam Nikahi” yapmakta bulmustunuz.

Ay pilav tarifi mi istemişti oyle biseydi, sonra birden kiyamet koptu, küfür, kiyamet, hakaret, ben de sonradan girmstim, hala once pirinci kavurucan falan diye anlatiyorum, millet birbirini picakliyomus o sirada hxhshsh
Rönesans tablosu gibi konuydu.

Merhaba arkadaşlar herkese iyi akşamlar..
Yaklaşık bir senedir bir beraberliğim var.Altıncı ayımızda babannesinin elini öpmüştüm,geçen hafta da ailesi ile yemek yedik ailesi ile tanıştım.Zaten ailesi beni biliyordu ve ilk defa yüz yüze geldik.Güzel geçmişti sadece çok heycanlanmıştım.Bir erkeğin ailesi ile tanıştırması sizce ciddi bir adım mıdır ? (Erkeklere pek güvenemiyorum,kafamda deli sorular.)
Ben 8 senelik sevgilim tüm sülalesi ile tanıştım ama evlenmedik onunla ayrıldık 🤭

Burda bize vizyon öğretiyordun konu sahibi Ankara nin en iyi üniversitelerinden mezun en iyi yerlerinde çalışıyordun 40'lık adamın seni ailesiyle taniştirmasina seviniyorsun bu nasıl vizyon
Adama ciddiyetini anlamak için imam nikahı kıyalım diye şart koşması daha efsaneydi bence 😂 eşim demediğine göre hocayı ayarlayıp nikahı kıydirmadı vizyon hanım. :deli:

Burda bize vizyon öğretiyordun konu sahibi Ankara nin en iyi üniversitelerinden mezun en iyi yerlerinde çalışıyordun 40'lık adamın seni ailesiyle taniştirmasina seviniyorsun bu nasıl vizyon
Abovvv! Papatya bile coşmuş. :KK53: Isırgan olmuş mübarek, dikenlerini saplıyor.

Adama ciddiyetini anlamak için imam nikahı kıyalım diye şart koşması daha efsaneydi bence 😂 eşim demediğine göre hocayı ayarlayıp nikahı kıydirmadı vizyon hanım. :deli:
Gerçekten gencecik yaşta eminim güzelde su karı kız stalklayan çocuğa baktiran adama imam nikahı kiydirmak çözüm mü birde adama sadece takılmak için buluşalım diye mesaj atıp buraya atıyordu kendi içinde çelişkiler yaşıyor sonra bizi asagiliyor

Abovvv! Papatya bile coşmuş. :KK53: Isırgan olmuş mübarek, dikenlerini saplıyor.
Ben dikenlerimi çıkarmak istemiyorum ama şu adam için bu kızın kendini hirpalamasi beni sinir ediyor 🤣
Adamda başka karı kız kesiyor çıldırıyorum ben 🤗

Hangi genç adam kirkina gelmiş evlenene kadar elli sonra kuş öldü beybi hanım abla otuzlarda evde kocanın cocuguna bakmayı planlıyor hey yavrim hey sanırsın adam Brad Pitt birde ailesiyle tanıştırdı diye seviniyor bazı erkeklerin şansindan istiyorum
Bendeeeeee bendeee

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X