Bir de o vardi dimi... zerre tahammul edilecek biri degil.
Bir şey demek istemiyorum. Çünkü benim tahammül seviyemi çooook aşan bir konu. Asla asla asla diyorum.Evet terbiyesizlikte nirvanayi gördük
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir de o vardi dimi... zerre tahammul edilecek biri degil.
Bir şey demek istemiyorum. Çünkü benim tahammül seviyemi çooook aşan bir konu. Asla asla asla diyorum.Evet terbiyesizlikte nirvanayi gördük
Hayat ogreticek, biz kendimizi de yirtsak kendi yasayip gorucek
Ben kendisinin bipolarlar ve diğer hastalar için yaptığı konuşmalardan dolayı karma mi dersiniz Allah'ın bir çeşit cezalandırmasi mi dersiniz onu yaşadığını düşünüyorumBendeeeeee bendeee
Ay durumun vahametinin farkinda degil ki, gayet mutluBen kendisinin bipolarlar ve diğer hastalar için yaptığı konuşmalardan dolayı karma mi dersiniz Allah'ın bir çeşit cezalandırmasi mi dersiniz onu yaşadığını düşünüyorum
Hem kavga edip hem pilav tarifi verip 3 gün ban yediydim.Rönesans tablosu gibi konuydu.
20 li yaşlar ne zamandan beri ergenlik sayılıyorAman çoluklu çocuklu kart teneşirlik herifin birinin elinde kendini parçalayan, adama karılık çocuğa analık yapmaya çalışan 20’lik ergen bir kardeşimiz olur kendisi. Çok ekstrem bişey yok.
Ne demiş ki canım?Ben kendisinin bipolarlar ve diğer hastalar için yaptığı konuşmalardan dolayı karma mi dersiniz Allah'ın bir çeşit cezalandırmasi mi dersiniz onu yaşadığını düşünüyorum
Herkes ceza alip uctugu icin, sitede bi kac gun terkedilmis kasaba havasi vardi, ben pilav tarifini verip, kavga niye cikti anlayamadigim icin bastan okuyayim diye basa dondum. Kimseyle kavga edecek firsat bulamadim,boyle bi firsati kacirdigim icin utanc icindeyimHem kavga edip hem pilav tarifi verip 3 gün ban yediydim.
Birine basladi saydirmaya iste sen psikopatsin, bipolarsin, hastasin diyeMerhaba ben onu biliyorum onun oncelerini de biliyorum ama şu bipolar falan hakkında neler demiş ki?
Bipolar hmmm iddialiymisBirine basladi saydirmaya iste sen psikopatsin, bipolarsin, hastasin diye
Hiç de iddialı değildi. Sözlük tarihinin en en en kötü hareketiydi benim gözümde. Hiçbir ortamda hiç kimseye bu denli saldırganca yaklaşılmaması gerektiğini savunuyorum. Zorluyorum kendimi şu an kurallara uygun yazabilmek için, bu kadar oluyor.Bipolar hmmm iddialiymis![]()
Tavırlar ergen olunca yaşın bir önemi kalmıyor. Ayrıca post ergenlik dediğimiz durum 20’li yaşların ortasına kadar devam edebiliyor hemşiraanım, öğretmediler mi size okulda?20 li yaşlar ne zamandan beri ergenlik sayılıyor![]()