Bi erkeğin ailesi ile tanıştırması ciddi bir adım mıdır ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok toysun. Ne bileyim sarmıyo bak kudro ve katip dişliler. Lotus da idare eder grupta ezik ve iki kızada yalakalık yapan vardır ya hani lotus o. kudro da bunların lideri.Katip de kudroya yalakalık yapan ve kudrodan korkan saçını iki yandan bağlayan kız.Sen de işte başka okuldan gelen ve zorla gruba girmiş gibisn. ayak işlerini yaptırırlar sana ben siteye girince işte gidip haber uçurursun ayak işi yani.bide theblack var işte o da ahretlik grubuna girmeye çalışıyoda almıyolar onu
O neydi gıı😱

Anamm lotuscummm bu ne diiiyiiii😱
Birilerini ergen diye aşağılamak istemiyorum. Hastalık adiyla hakaret etmekten farki yok gibi. Hepimiz bu yaslardan geçtik. Zor süreçler, büyüme sancıları cekiyor. Anlamaya calisiyorum ama sabretmek cok zor.

Dilara arıkanlı kim? Ben cahilim cidden, tanımıyorum. Çok önemli bir şahsiyet mi, kanaat önderi mi?
Dilara Arıkanlı, bi cacık olmayan ilişkileri hakkında kk'da konu açan kadınların üyelerden duymak istediklerini söyleyen bir instagram fenomeni :KK70:Ben severim kendisini, her izlediğimde de bu forum aklıma gelir. Videolarını bırakayım merak edenler için:

Birilerini ergen diye aşağılamak istemiyorum. Hastalık adiyla hakaret etmekten farki yok gibi. Hepimiz bu yaslardan geçtik. Zor süreçler, büyüme sancıları cekiyor. Anlamaya calisiyorum ama sabretmek cok zor.
Birileri size ergenlik çağının 21 de bittiğini söylemeliiiiiiiii

Dilara Arıkanlı, bi cacık olmayan ilişkileri hakkında kk'da konu açan kadınların üyelerden duymak istediklerini söyleyen bir instagram fenomeni :KK70:Ben severim kendisini, her izlediğimde de bu forum aklıma gelir. Videolarını bırakayım merak edenler için:

Ya tam konu sahibi göre işte. O yüzden biliyor sözlerini :KK70:

Aha şimdi hatırladım. Yaşlı diye yakıştıramayıp millete atıp soruyordu değil mi? Çok mu yaşlı duruyor diye. Kudra'ya atmıştı hatta. :KK53: Kudra adam nasıl biri yav, merak ettim.
Arada da kart horozun çocuğunun bakıcılığı yapıyordu ne oldu o iş?

Aha bak bu üyemiz de z kuşağı. Gördün mü farkı konu sahibi?:deli: Mevzu kuşakta değil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X