Bi erkeğin ailesi ile tanıştırması ciddi bir adım mıdır ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sorduğu herkeste ayıp olmasın diye direkt söylemediği için gerçekleri bayağı kendini kandırmış, yakışıyoruz, tipi kötü değil falan diye.
Hayır aşk desen o da yok. Öyle olsa bir lafa bu kadar bozulmaz.
Yav ne aşkı allasen. Baba sorunlarım var diye elin moruklarına kendini kullandırıyor.

Sıkışınca aşk diyor ya ondan dedim.
Dediği gibi şey yokmuş gibi yalıyor zaten daha sonrasında.
Aşık olduğuma eminim.Allah aşkına madem aşık değilim o zaman niye aşığım diyim niye yalan söyleyim çıkarım ney ? O zaman neden ayrıldığımda acı çekiyorum ağlıyorum??? niye özlüyorum ? neden hep hayallerimde o var ?

Aşk değilse niye acı çekiyorum o zaman ? Neden adamı öpmelere doyamıyorum ? Niye özlüyorum ? Aşk değilse bunlar ne ?
Ergenlik 🙄

Birine bağlanman gerektiğini düşünüp ilk ilgi kırıntısı gördüğün adama bağlanmışsın. Yaşıtların kendi yaşlarındaki sevgilileriyle eğlenirken sen adamın birinin donlarını yıkayıp çocuğuna bakmayı aşk sanıyorsun.

Aşk değilse niye acı çekiyorum o zaman ? Neden adamı öpmelere doyamıyorum ? Niye özlüyorum ? Aşk değilse bunlar ne ?
Adam hem tipsiz hem yasli, mahallenin bakkal amcasi tipli bisey, yaninda bebek gibi kaliyosun hala bi de nude bilmemne peşinde, ailen yok, belki sarildin bu herife yalnizim diye,bundan ayrilsan yanina yakisacak bi adam cikacak karsina,ama once kafani kullanman ve kurtulman lazim

Şu konuyu baştan sona okumam o kadar istiyorum ama 25 sayfa olmuş zalımlar. Yorum özeti butonu olsa keşke

Adam hem tipsiz hem yasli, mahallenin bakkal amcasi tipli bisey, yaninda bebek gibi kaliyosun hala bi de nude bilmemne peşinde, ailen yok, belki sarildin bu herife yalnizim diye,bundan ayrilsan yanina yakisacak bi adam cikacak karsina,ama once kafani kullanman ve kurtulman lazim
Ailesi var yahu. Annesi çok uğraşmış bu adamdan koparmak için. Muhtemelen adam için annesini sildi akıllı.

Aşık olduğuma eminim.Allah aşkına madem aşık değilim o zaman niye aşığım diyim niye yalan söyleyim çıkarım ney ? O zaman neden ayrıldığımda acı çekiyorum ağlıyorum??? niye özlüyorum ? neden hep hayallerimde o var ?
Neden fotoğrafını herkese gösterip yakışıyor muyuz diye sorup, hayır adam çirkin deyince bozuluyorsun peki? Aşik olsan milletin lafını bu kadar önemsemezsin.
Ailemle aram kötü, görüşmüyorum diyorsun, tutunacak dal onu secmişsin, birde tenleriniz uyuşmuş işte. Olan bu.

Ten uyumu dediğin şey sevdiğin insanla ten tene olmaktır.Herkes sever ve ister aşık olduğu insanla ten tene olmayı sevişmeyi.Yani konuyu cinselliğe bağlayacak olursanız 8 saniye falan sürüyor.Cinsellikde bağlanma olayım imkansız
8 saniye mi oha

Bir de konularına rağmen aklı selim yorumlar yazdığım oluyordu şuna, çok üzücü. O ezik, şu yaranmaya çalışıyor, bu dahil olmaya çalışıyor bilmem ne diyeceğine bir aynaya bak. Bu saydıkların senin karakteristik özelliklerin farkında mısın? Çok seviyor olsaydın eğer kimseden onay alma ihtiyacı hissetmezdin. İnsanların yorumlarını ciddiye dahi almazdın, yaşına takılmazdın. Sen bir ilişki içinde bile değilsin. Toksikliği ve iki hormonu öpüşmeyi aşk sanıyorsun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X