16 değilmiş kız. İkincisi az daha uzunmuş ama onda da erken boşalıyormuş.Oooo oyleyse tamam 16 saniye olmasi her seyi degistirir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
16 değilmiş kız. İkincisi az daha uzunmuş ama onda da erken boşalıyormuş.Oooo oyleyse tamam 16 saniye olmasi her seyi degistirir.
Bu işin 8 saniyeligi değil uzun sureni makbuldürgeneli bir kez yapıyor zaten
O enerji sıkışmasını burdan hissettim bak ben. Hani çiş yaparken birden tutmaya çalışırsın ya, öyle gıcık bir şey. Bu asabiyet halini de açıklıyor.16 değilmiş kız. İkincisi az daha uzunmuş ama onda da erken boşalıyormuş.
Ben de koptum, hazirliksiz yakalandim bxbxbxKahkahayla güldüm.
Kocam şok oldu![]()
bacım ne diyorsun sen?bdv deyiz +18 topiklerinde değilArkadaşlarla sohbet ettiğimizde hepsinin bir kez yaptığını duydum.İkinciyi yapan duymadım,bu arada daha bu bahsettiğim insan hayatımda ikinci kez cinsellik yaşadığım insan.İlk sevgilimde bir kez yapıyordu ikinciyi yapmıyordu
Sistit olmuş gibi değil mi? Çok kötü çok.O enerji sıkışmasını burdan hissettim bak ben. Hani çiş yaparken birden tutmaya çalışırsın ya, öyle gıcık bir şey. Bu asabiyet halini de açıklıyor.
Dur kız, sıkıntının kaynağını bulduk.bacım ne diyorsun sen?bdv deyiz +18 topiklerinde değil![]()
Acayip sinir yapar.Sistit olmuş gibi değil mi? Çok kötü çok.![]()
Yemin ederim bu gerçeğe çok üzüldüm. Uyeyi sevmiyorum, tanimiyorum, uyusam uyansam unutacağım ama bu gercek beni aşırı üzdü.Sen de sekiz saniye için elalemin veledine pilav tarifi almaya kalk. Senin yaşadığın hayat mı şimdi?????????
Başına vurmuş kız yazıkDur kız, sıkıntının kaynağını bulduk.
şu imam kim ben onu da anlamadım bu konudaDur kız, sıkıntının kaynağını bulduk.
Bir dahaki espriye sunumsuz yakalanmayalim ahretligimBen de koptum, hazirliksiz yakalandim bxbxbx
Nikahı kiyacak olan imam. Ama kıyamamis sanırımşu imam kim ben onu da anlamadım bu konuda![]()
Kötü gadın.Ben hiç üzülmedim ohh ne duygusal çıktınız ya böyle birine anca yaşlı biri bakardı![]()
resmi nin nesi var?kafamda çılgın sorularNikahı kiyacak olan imam. Ama kıyamamis sanırım![]()
Konuda imamda mi vardi ?şu imam kim ben onu da anlamadım bu konuda![]()