Bi erkek hiç bir şey hissetmediği biri ile 4 gün aynı evde kalır mı?

Sizler eski üye olunca takipleri yada yeni konuya yorumları daha net yapıyorsunuz

O zaman vayyy be.anasina sayın seyirciler diyorum :KK20:

Yinede pritwey woman güzel filmdi :-)
hem aldatan kadın hem de aldanan kadın olarak mı konu açmış ha ha ha.ama adam aynı adam o iyi bak :rolleyes:

Nefis cinselligi sever.
Sen o sehre gelen her arkadasini alıyor musun bilmiyorum ama sende bos degilsin adama ki evine almissin.
Adamda sende hos vakit geçirmişsiniz.
Simdi bunu sorgulamak niye?
Eski konularindaki tutatsizlik ortaya cikinca muneye gurban olmak yalvarmak niye?
Dört degil kirk günde kalir adam evinde davet gelince...
Bu arada ben de gelebilir miyim kalmaya malum otel fiyatlari az tuzlu da...

Mohoooo :) birde kendini kocasıyla birlikte olduğu kadınmış gibi gösterip açtığı konu bile var. :):) Bunlar nasıl hastalıklı zihinler anlamıyorum ben :)

ARKADAŞLAR ARKADAŞIMIN SORUSUDUR KENDİSİ ÜYELİK AÇAMADIĞI İÇİN RİCA ETTİ YORUMLARI OKUYACAK SEVGİLER

Merhaba hanımlar eşimle tam 1 senedir evliyiz 30 yaşında doğuluyuz orda tanışıp istanbula geldik ikimizde özel eğitim öğretmeniyiz ben çalışmıyorum o çalışıyor 30 yaşında eşim bir stajyeri vardı taa aylar önce eşimi eklemişti ama takmadım stajyer dedi (eşim iş arkadaşlarını eklemeyi sevmez) kız 3 ay staj yapıp şubat ayında ordan ayrıldı. ben bayramda memlekete gittim ve döndüm komşuya evde değildim dedim birşey sordu her neyse bana iyide misafiriniz vardi 2 gün önce dedi içime kuşku düştü eşimin teline baktım kıza iyimisin vardın mı yazmış. kız evet beni düşündüğün için teşekkür ederim demiş? ben gider gitmez neden buluşuldu bilmiyorum akşam komşudan öğrenmiş gibi yaptım bana korkarak evet geldi çay içti gitti dedi delirdim ne hakla?? kavga etmeye başladık oda saçmalama o benim dostum o zaten seç...nin sevgilisyidi dedi yine delirdim çünkü bahsettiği kişi evli. eşimden enfret ettim ama gidememde köyün adetleri.. bu kızla bişey geçmişmidir arasında 10 yaş küçük bu kız ama instagramda hergün başka ortamlarda çok havalı bir kız ve kıza mesaj atmayı düşünüyorum deliricem yemeden içmeden kesildim

GÜNCELLEME: ARKADAŞIM BEN KONUYU ATARKEN KIZA İNSTAGRAMDAN KENDİ ADIYLA MESAJ ATIP TEHDİT ETMİŞ KIZIN YAZDIĞI:

Merve Hanım ben sizin yerinizde olsam elin kızına değil kocama kızardım o 5 vakit namazında olan kocan sen gider gitmez beni yakın arkadaşı gibi çağırıp sonrada yatağa atıp saatlerce sevişti. Hemde sizin yatağınızda! Sonrada sizi çok sevdiğini söyledi. Ahh kıyamam işte bu kadar güzel bir evliliğiniz var. Bana bu hakaretleri yazmadan önce düşünseydiniz keşke. Ben sizin yerinizde olsam bana hakaret ediceğime biraz örnek alırdım. Zira bir bana bakın bir kendinize! Kadın dediğin benim gibi olur olurmuş ki kocan gider gitmez beni çağırdı. Ama merak etme kendisiyle alakam kalmadı şimdi o çok sevdiğin kocanla mutluluklar...

SONRADA ENGELLEMİŞ........ HAKLIYMISSINIZ
Forumu fantezilerini yazmak için kullanıyor galiba. Aynı şeyi kaç kez değiştire değiştire yazmış :işsiz:

erkek kalır, kadın da kalır. ama hiç bir şey hissetmemek değildir o. bir şey hissediyordur ama arkadaşçadır. hoşlanmıştır ama çok sevmiyordur ya da sevmiştir ama aşık falan değildir.

Aylarca da kalır gel der sevıyorum bıle der ama gel gör kı gözü aklı hep dışardadır hemen senı sılebılır bağlanma hıcbırseyıne

Nefes alsın yeter diye düşünmüş ve o dört gün yapacak daha iyi bir işi olmamış olabilir.

Eğer sana gelip sana aşığım derse bize de haber et.

Bilmiyorum ben kalmazdım herhalde sadece aklıma takıldı. 4 gününü komple ona harcar mı? Sadece cinsellik değil yeme içme gezme tozma sohbet muhabbet Yaşar mı? Bilemedim şu an karşı taraftan ve kendimden emin değilim
Tabıkı katlanırlar .Bazı ınsanlara sadece kadın oldun yeter ki helede vinsellıkte varsa tam ıstedıklerı ıste

Bilmiyorum ben kalmazdım herhalde sadece aklıma takıldı. 4 gününü komple ona harcar mı? Sadece cinsellik değil yeme içme gezme tozma sohbet muhabbet Yaşar mı? Bilemedim şu an karşı taraftan ve kendimden emin değilim
Yaşar. Cinsellik için. boşluk doldurmak için. Egosunu şişirmek için. Kalacak yeri yoktur onuj için.sevgilisinden ayrılmıştır onu untmak için.anasıyla kavgalıdır eve gidemez onun için.... :ukala::ukala::ukala:

Söz konusu erkekse kalır. Onların beyinleri kafalarında değil bacak aralarında oraya endeksliler.

19 yaşında evlenecek kadar ne yaşadınız ya gerçekten ben daha 22 yaşındayım gece yatmadan çikolatalı süt içiyorum😀
Eşiyle yaşadığı ilişkiden zevk alamadığını söyleyen bir üyeye bu cevabi vermissiniz...
Merak ediyorum artik çikolatalı boza mı içiyorsunuz?

İkinci bir üyeliğiniz yoksa siz değilseniz tıpatıp benzer bir konu vardı burada. Adam dört günlük evin kirasını da kendi ödemişti. Sonra işini bitirince çıkıp gitmişti. Konu sahibi mana arıyordu beni seviyor mu değer veriyor mu vermiyorsa dört gününü ayırır mı diye..

Amacınız iyi vakit geçirmekse ve cinselliğe acıksanız tamam. Ama mana arayacak değer görüp görmediğinizi dert edecekseniz bu dört günün sonunda yanlış yoldan gitmişsiniz.

Back
X