- 5 Ekim 2013
- 386
- 101
- 123
- 31
- Konu Sahibi 8renkligokkusagi
Iyi aksamlar bayanlar. Bi giyim magazasinda calisiyorum, bugun izin gunum hatta. Dun yeni mal gelmisti biz yan sokaktaki depoda onlari barkodladik, bizim magazaya tasidik yerlestirdik, ayni zamanda da musterilerle ilgilendik. Baya yogunduk anlayacaginiz. Ben telefona pek bakamadim, biraz da cekiniyorum acikcasi is yerinde telefon kullanmaktan. Ama dunden sonra karar verdim artik cekinmeyecegim. Neyse asil konuya geleyim, biz dun sevdicegimle telefona bakmama konusunda tartistik biraz telefonda konusurken. Ben agladim magazanin onunde, iceri gectim icerde de agladim tutamadim kendimi. Patronumuz olan bayan ve magaza sorumlusu olan bayan geldi sordu ne oldu diye, dedim boyle boyle. Bugun tele bakamadim fazla, o yuzden tartistik dedim. Hepsi de dedi ki, amaaan goz yaslarini akitmana deger mi bi erkek icin. Aglama bosver. Bu tarz seyler soylediler. Sonra bi arkadasim magaza sorumlusu olan ablaya dedi ki x abla sen hic esin icin agladin mi dedi, o da yoo ben ne agliycam o benim icin aglasin biri gider biri gelir dedi. Evli bi insan nasil boyle bi cumle kurar ki, kocasini seven bi insan daha dogrusu. Yani gururuna .. surdurmemek icin bu laflar biraz sacma degil mi sizce de? Bana ego tatmini gibi geliyor, sevgi goremiyorum ben bu lafta. O soruyu soran arkadasimla bu konulari konustuk mesela, dedi ki bak ben y icin asla aglamam, seviyorum ama asla onun icin aglamam cunku zamaninda baskasi icin cok agladim dedi. Bunda da ben sevgi goremiyorum. Yani insan birini gercekten seviyosa kendini nasil sartlandirir ki, seviyorum ama senin icin aglamam nasil bi mantik? Boyle dusunen var mi, niye boyle dusunuyosunuz? Bana ters geliyo ya gucsuz gorundugunu mu zannediyolar anlamiyorum. He bi de bu mesele var, kiz bana diyo ki sen simdi agladin ya aslinda ne kadar zayif oldugunu gosterdin diyo. Kotu niyetle bisey demedi biliyorum. Ama yine de ne alaka yani. Hos bu kiz benden kucuk, cok da ciddiye almiyorum hayat tecrubesi konusunda benden tecrubeli olabilcegine inanmiyorum. Yasa bakmaz boyle seyler ama kizi tanidigim kadariyla soyluyorum. Neyse yine laf karisti. Zayif gozukmekle ne alaka aglamak anlamadim. Yani ben sevdigim insanla tartistim diye gozyasi doktum, bu cok dogal degil mi? Uzuldum cunku, uzulunce de agladim. Insanlik hali bu. Bu niye beni gucsuz yapsin, yada niye triplere gireyim ki bi erkek icin aglanmaz diye. O bi erkek degil ki benim icin, oyle olsa niye agliyim zaten oyle degil mi? Siz ne dusunuyosunuz bu konuda?
Son düzenleyen: Moderatör: