• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bi erkek sonumuz ne olacak diye neden sorar?

Çok ucu açık..
Olay ne diyalog ne?anlatırsanız daha iyi fikir alırsınız.

Bence biraz ayrıntı verin sonumuz ne olcak ışık mı yok demek istiyor yoksa sonumuz ne olacak evlilik bakış acın ne artıkkk hareketlensekk mi diyorum diooo bunu anca böyle anlayabilirizz ayrıntı plssss:)

Şimdi de başka hesap mı aldın arkadaşım?Ne intihar sorun bitiyor ne başka soruların bitiyor.Öbüründe kaale alınmadın sanırım pek.

Şöyle anket şeklinde konunun ana sorununun sadece konu başlığında gectigi ve icerikte bir cümle olan konulara da hayranim..insani nasilda derinden etkiliyor;)

Soru gelmeden evvel ne konuşuyordunuz?
Kavga esnasında yada aranız limoniyken sorduysa, negatif mesaj içerir.
Güllük gülistanlıksa evlilik hakkında düşünceni soruyor...

Acaba bu soru erkekçe’de “biz şimdi neyiz?” demek mi oluyor? Belki adını koyalım, ciddiyete binsin istiyordur.

Bu intihar konuları açan kişi mi yine:KK14:
Sorular aynı konu başlığı yazıp saçma sapan konuya dalış şekli de aynı.Yaşlar da aynı.Gereksiz sorular da aynı.Şu soruyu bir erkek neden sorar bilemeyecek durumdaysa büyük ihtimal psikolojik sorunları da aynı.
2 dk sonra milleti çıldırtınca anlarlar.

Bence biraz ayrıntı verin sonumuz ne olcak ışık mı yok demek istiyor yoksa sonumuz ne olacak evlilik bakış acın ne artıkkk hareketlensekk mi diyorum diooo bunu anca böyle anlayabilirizz ayrıntı plssss:)
Laf
Acaba bu soru erkekçe’de “biz şimdi neyiz?” demek mi oluyor? Belki adını koyalım, ciddiyete binsin istiyordur.
Bi sonumuz olsun diyor nedir bu sevgiliyiz

Ya senle gelecekten umutsuzdur isteksizdir . Yada seni isteksiz kararsız goruyordur. Buraya konu açacak kadar anlasilmicak bişey değil bence

Şimdi de başka hesap mı aldın arkadaşım?Ne intihar sorun bitiyor ne başka soruların bitiyor.Öbüründe kaale alınmadın sanırım pek.
Ay kimki bu çok merak ettim konularını ismi neydi acaba bi bakıyım:KK48:

38 dakika önce konu açıyorsun. Konuna anlık yorumlarda bulunmuyorsun.
İnsanlar sana "konu neydi ?" demiş. Ama ortalıkta yoksun.
Sevgilin sana "sonumuz ne olacak?" diye sorduysa isabetli bir soru sormuş bence adama da böyle kayıtsız davranıyorsan.
Kibliyorum.

Back
X