bi erkek tarafından kullanıldımmmm !

Cok dogru, zaten hep bu düsünce tarzi yüzünden biz kadinlar ezik taraf oluyoruz.

Bir erkek bizi öpüyor, neden? Bizden hoslandigi icin, bizi begendigi icin o an onu istedigi icin.

Bir kadin bir erkegi bu türlü duygularla öpemez, ya evlenmesi lazim, ya nisanlanmasi lazim yada cikmasi.....

Kücüklügmüzden beri bunu kaziyorlar zihnimize!
Kadinsan cinsel güdülerin olmicak, bastiracaksin!

O seni öpmüs sende onu....bunda ne suc var nede kabahat, o anki duygularinizla bunu istemis ve yapmissiniz, ne kendine suc ara nede onda, güzel bir ani olarak hatirla ve takma kafani güzelim.
Ask Sevgi Cinsellik iki kisi arasinda yasaniyor, ve bu iki kisinin istegi icinde olan hersey sadece o iki kisiyi ilgilendirir.

Kullanilmak cok daha farkli, sana yalan söyleseydi, evlenecegiz deseydi, bin birtürlü umutlar verip bir sekilde sahip olmak isteseydi, evet derdim, gercektende seni kendi emelleri icin kullandi, ama sende diyorsunki adi koyulmamis bir iliskiydi sadece.

O yüzden ne kullanilan var nede kullanan....:1hug:

hiç ayık gezmiyo muydunuz siz
hep alkollü ortamlarda bulunmanız da garip:umursamaz:

Kullanılma değil de bikaç günlük bi heyecan yaşamış.Askere gitmesi iyi olmuş bence yoksa bu ilişkinin devamında daha kötü şeyler olabilirdi.Bence haline şükret ilk kez kötü bi deneyim yaşadım diye düşün ve unut bence.Umarım karşına seni daha iyi hissettirecek biri çıkara.s.

klasik askerlik öncesi son turlar...üzülme cnm sonuçta bi kullanma varsa-ki bence yok-karşılıklı olmuş :)

ne var bunda masum bir öpücük be kizim. millet ne isler görüyo. basligada bak bir erkek tarafindan kullanildim ha ha güleyim bari. sanki cocuk irzina gecmis tövbe tövbe. o zaman sende o cocugu kullandin? cocuk askere gitmis arkasinda aglayan bekleyen olsun istemiyor belliki. tut ceneni otur bak bakalim o seni ariyor mu aramiyor mu. ararsa namusun temizlenmis olur aramazsa tüm aileyi topla askeriyeyi bas temiz duygularla masum bir öpüsme ne var bunda yaaa? daha ileri gitmede sonra miziklama buralardalülülülülülü

bence şükret otur 1ay adı yok çıkma yok teklif yok sen hoşlanıyosun 1ayda öpüşüp koklaşıyosun ki birbirinizi tanımak için geçirilen zaman yok iş yemeği yada iş arkadaşlarıyla gece gezmesi bu senin neyin sadece iş arkadaşın
çocuk seni kullanmamış eğer 1ay sonra askere gidecegini saklayıp seninle çıksa bazı isteklerde zorla veya isteyerek yapma girişiminde bulunsa evet kullanmış diyip kızıp sana öğüt vermeye çalışırdık ama burda hatalı olan sensin neden hep sarhoşsun veyanında ki tanımadığın sadece bir arkadaş bence şükret ki çocuk seni kullanmak istememiş yoksa burda daha farklı şeyler olup evet kullanmış ama sende buna izin vermişsin de diye bilirdik ve çocuk yine iyi niyetli seni askerlik boyunca bağlayıp kötü durumlarında arayıp seninle görüşmeyi sürdüre bilirdi sen kullanılmamışsın ama çocuk ta şansına iyi biriymiş
ve eğer bukadar üzülüp sorun yapıcaksan adım atmadan önce düşün çünkü hekez bukadar iyi niyetli ve sen hep bukadar şanslı olmayabilirsin
ve sakın kız da ister öpüşmekte ve bazı şeylerde nevar diye yorum yapılmasın ki öpüşmeyi bile kullanıldım mı diye soran birine cevap yazıyoruz yoksa herkezin namus anlayışı kendisine

Madem ciddi düşünüyordunuz adam size bunu belli etmeden neden aynı yatakta uyuyorsunuz bana garip geldiCADIARZU
Daha adı belli olmadan öpüşüp koklaşmışsınız sonra adam benden ümitlenme demiş doğal bence çünkü zaten adam size öpüşelim sevişelim ilişkimiz zaten devam edecek diye bişey dememiş ki.
Yani ciddi düşünmediğiniz halde yaşadıysanız bunları sorun yok ha derseniz evlencem dedi kandırdı herşeyi yaşadık sonra ben istemiyorum diye seni çekip gitseydi o zaman kullanmış da diyemem(kadınlara kullanılmak sıfatını yakıştıramadığım için) ama adamın yaptığı kötü bişey olurdu...

Bu durum gayet normal karşlıklı olarak iyi vakit geçirmişsiniz ve bitmiş... gamyoncuiremsu

Şahsen tercih ettiğim bi durum değildir ki kişiye göre değişir.......

ben verilmiş herhangi bir söz ,
imzalanmış senet göremedim..
bu durumda kullanılmış değilsin bana göre
alan memnun veren memnun hesabı..

ortada kandirilmak pek te soz konusu degil canim oyle dusunme

zaten daha 1 aydir tanisiyorsunuz adam sana nasil ''beni bekle'' desin?
senden boyle bir sey istemesi icin erken bir zaman...
hem aranizda tam anlamiyla yasanan bir iliski de yok...

zaten askerlik bu, gidip te donmemek var...
bak ne guzel bunu dusunmus senden beni beklemeni isteyemem ama geri dondugumde sen de hala bana karsi bir seyler hissediyorsan kaldigimiz yerden devam edebiliriz demeye getirmis canim...

kullanılmak değil askerlik depresyonu..
olaylar oluyo şehitler çatışmalar kazalar aylar ailesi sen
adam bunalıma girmiş olabilir..zamana ihtiyacı var..sabret..
gerçekten seninse seni arayacaktır..

karşılıklı beğenme birşeyler paylaşma var..bu kullanılmak değil...

iyide burda bi ilişki yokmuş zaten
ki adamn seni zor la mı öptü ?
sen o öpünce put gibi mi durdun
kaldı ki bu öpme bi kerede değil
kullanıldın mı bilemem ama
kendi kendine gelin güvey olduğun kesin !

sevgili berguzara bence seni kimse kullanmamış sen hoşlanmışsın ve belli etmişsin kısacası aranmışsın...dua et karşına kadir kıymet bilen biri çıkmış....

bnce kabahatın en büyüğü sizde öptürmeseydiniz kendinizi hemde 2 defa illa hoşlandınız die öptürmeniz mi lazım bnde şimdiye kadar her hoşlandığımı öptürseydim ohoo çok saçma bnce kadınlar her zaman ağır davranmalı bna biraz yararlanmış gibi gldi bilmiyorum ama çok iyi davranmış bnce bekleme dierek açık sözlülükle dile getirmiş bnce sen hiç umutlanma kes ondan sana hayır yok LÜTFEN GÖZÜNÜZÜ AÇIN BİRAZ sizi sewseydi böylemi davranırdı??lmaz:

kaldı ki duygusal bi bağınız bile yok daha ondan ne beklersiniz evlenme teklifi etceğinimi sandınız sizin aranızda cinsel çekicilik yaşanmış hepsi bumirmirmirmir

sevme deil belki birazda olsa hoşlandğını düşünmüştüm hepsi bu.. herkes neden öle istedği zmn öpecek gibi bi ortam hazırladğmı düşnmüş anlamış deilim.. sanırım kendimi güzel ifade edemedim. yaşım 21 ve ilk defa öpüştüm ztn. duygusal olarakda hoşlandğını hissettrdi bana belki bu yüzden kesin tavrımı koyamadm, hep bi acaba da kaldım. dedğiniz gibi duygu yoktu belkide yanıldığımı şimdi daha ii anladım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…