bi erkek tarafından kullanıldımmmm !

başlıkla konunun içerigine bakarmısın

arkadaşların dedigi gibi tatlım, gayet dürüst davranıp bekleme beni demiş ki erkekler arkada birisi onu beklesn istemezler, aklı burda kalsın istemezler. yani çogunluk bu şekilde düşünüyor. yerimseniben

cnm kendini üzmeye değmez hiç sen daha iyilerine layıksın bnce yaşadıkların ders olmuş inşllah daha doru kişileri çıkarır karşına ALLAH kendini üzme değmez.

http://www.kadinlarkulubu.com/ah-erkekler/387687-erkek-kizla-opusur.html konusunun devamı. arkası yarındelikafadulden

gelirsin arada bir aklına. ne şekilde geleceğine ortada

askerden sonra aynı otel odasında bekler seni büyük ihtimalsempatiksalakcinni

sonra da yeni limanlara

Sen bir daha içki içme bence. .
Dua etki karşındaki sapık bi insan değilmiş . Ah bide öyle olsaydı sadece öpmekle kalmazdı
Ayrıca sarhoş olunca kimseyle aynı yatağı paylaşmak zorunda değilsin

Sorununa gelirsek erkekler askerdeyken terkedilmekten çok korkuyor yada askere gittiğinde ona bişey olmasından.Bu yüzden ayrılmak istemiştir diye düşünüyorum. .
Yada daha onu çok iyi tanımayan bir kızın 1 ay sonunda aynı yatağı paylaşması belkide düşündürmüştür onu. . .

Ben bayanların "KULLANILDIM!" lafını anlayamıyorum ...
Gerçekten bana çok mantıksız bir kelime gibi geliyor..
Karşılıkla hoşlanma var.. Karşılıklı bir istek var..
Ki öpüşme zaten tek taraflı olmaz iki kişinin gerçekleştirdiği bir eylemdir.
Kullanılma bunun neresinde?
Adam seni zorladı mı öpmek için yada öpüşmek için?
Zorla benden hoşlan mı dedi?
Zorla mı görüştünüz?
Bunların hepsi ikinizin istekleri doğrultusunda olmuş.
Sonu da sizin istediğiniz gibi olmayınca hemen kullanıldım etiketini yapıştırmayın kendinize!

Adam askere gidene kadar biriyle takılmak istemiş,siz de güzel bir kızım diyorsunuz tamam işte demiş bu olsun,sonra belki birşeyler olur umuduyla ,çünkü nedense hep alkollüyken sizi öpmek istemiş ve muhtemelen daha fazlasını ummuş,ama olmamış,birliktelik,çıkmak,sevgililik v.s diye birşeyin adı geçmemiş bile zaten,askere giderken de bekleme demiş bunun gereği olarak,Sonuç kullanılmamışsınız,böyle tabirler kullanmayın kendinize,kendinizi kaybedecek kadar da içmeyin,gerçekten kullanılabilirsiniz bu sefer ciddi anlamda.

ay tatlım ne kullanması çocuk askere gidio askere giden her erkekte olur gidip gelmiceni sanır yada ordayken arayıp sormicanı psikoloji sorunu işte bu ya da sen burdayken bişey olur diye korkudour bla bla bla bahane işte seni iki kere öpmüş olması kullanmış sayılmazsınsempatiksalakcinni çok komik bunu düşünmen ooooooooooo bunları takarsannnn çok üzülürsün askerlk bitince görüşürsünüz... kısmett

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…