açıklayayım, bulduğu her fırsatta dudağa yapısan tipler.. adam doğruluk oyununda bile fırsattan istifade etti arkdsların önünde yahu. ben bölesine ilk defa rastladım. ama her defasında tavrımı kotup cekerdim kendimi geri
açıklayayım, bulduğu her fırsatta dudağa yapısan tipler.. adam doğruluk oyununda bile fırsattan istifade etti arkdsların önünde yahu. ben bölesine ilk defa rastladım. ama her defasında tavrımı kotup cekerdim kendimi geri
bişi yasamadık, başbaşaydık ve ben alkol almıştım o an . o gece beraber uyuduk ileri gitmeden ama.
beraber uyuduğumuz gece beni öptüğü gece ztn. sarhoştum ayağa kalkcak halim yoktu o yüzden birlikte uyumak zorunda kaldık. sonraki öpmelerinde de hep sarhoştum. şöle anlatayım biz aynı ofiste calısıoruz. bazen dısarıya eğlenmeye gidioruz içioruz ve bu hep alkollüyken öpüo. evet ben deli gibi hoşlanıodum ama hiç belli etmemeye calısıodum, kıskandırmak için uğrasıodu hiç taviz vermiodum. cıkıo gibiydik ama adı konulmadığı için ben kendimi kötü yane kullanılıomuş gibi hissediodum.
kızsaydın CADIARZUEvet haklısınız...
Demek ki adam sizden hoşlanmamış sadece çekim olmuş..
Ya da hoşlantısı bitmiş..
Olamaz mı yani?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?