bi fikir lütfenn:(

ales0906

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2013
6
0
86
bikaçgün sonra evlilik yıldönümümüz ve napıcagımızı bilmiyoruz.pazar gününe denk geliyo.istanbuldayım.sizce nerelere gidebilirim ne yapabilirim.aslında fazla para harcamak istemiyorum ama ilk yıldönümümüz oldugu için o günün dolu dolu gecmesini istiyorum.napabiliriz sizce?

merhaba canım, bizimde 10 haziran evlilik yıldönümümüz, pazartesi gününe geliyor ama biz bu hafta sonu 1 günlüğüne büyükadaya gitmeyi düşünüyoruz... arabanız var ise ağvaya kaçabilirsiniz,, gerçi fiyatlar çok uçuk oralarda,, ada da bizde pansiyonda kalacağız, otellerin fiyatları aşırı pahalı, yani bir gece için asla değmeyecek fiyattalar tabi bizim bütçemize göre

Sana cevap vermeyi çok isterdim ama yapamıyacağım. Çünkü Cumartesi de bizim evlilik yıldönümümüz ve ben terk edildim

O kadar büyük, pahalı şeyler yapmana gerek yok bence. Güzel geçirin yeter. Her anını doya doya yaşa.

Ben de senin gibiydim ilk zamanlar ama o beni karete filmine götürmüştü:))

Bütün bir yıl bunu onun yanında herkese anlatıp dalga geçmiştim. Çünkü ben gelinliğimi giyip onu kapıda gelinlikle karşılamayı planlarken o beni karete filmine götürmüştü(

Keşke şimdi yanımda olsa da varsın yine karete filmine götürse.

ada fikri benimde aklıma gelmişti.bunu bi kez daha değerlendireyim ozaman :))

sonanda sende boşver hala onu düşünmeyi tatlım.terkedildim diyosun.sen gideni değil giden seni kaybetmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…