Bi fikir rica edecegim

crnenc

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2016
838
391
103
33
Arkadaşlar ben nişanlıyım nisan bohcami felan hallettik şükür bu virüs olayının başında fakat ne ev eşyamı ne mutfak eşyamı alamadım ağustosda düğün olacaktı ama durumlar ne gösterir bilmiyorum internetten al diyo çoğu kişi ama bende böyle bakmadan bi dokunmadan alamıyorum yerinde görmeden sizce biraz daha bekliyim mi ufak ufak ınternetten alıyım hiç imkanım olmaz mi bi daha bilemedim

bilemedim

Ağustosa ertelemişsiniz ama bu salgın bıtecek gıbı gorunmuyor baksanıza ınsanların umurunda degıl ,
guvendıgınız markaların urunlerını ınternet uzerınden alabılırsınız ama ıcınıze sınmıyorsa bekleyın derım

Önümüzün ne olacağı belli değil , belkide sokağa çıkma yasağı çok uzun sürecek cepteki parayı idareli kullanmamız gerektiği kanaatindeyim ..
Eğer ki paranız hali hazır da varsa araştırmanızı yapın tak tak alırsınız bu konularda en önemlisi bütçe ..
Bence acele etmeyin zaten İnternettin alsanız dahi kargolar aşırı yoğun ve bekleyeceksiniz muhtemelen ..

Yani düğün durumu ne olur bilemem çeyiz konusunda bende çeyizimi internetten düzdüm. Hiç bir sorun da yaşamadım bilindik sitelerden bilindik markaların ürünlerini alırsanız neden sıkıntı yaşayasınız

Temmuzdakı dugununu iptal etti arkadasım.
Agustosta dugun yapacagınızı dusunmuyorum.
Acele etmeyin
Ağustosda düğün olmasa bile biz nikah kiyacagiz onun için kafam karıştı para vereceğim sonuçta ve kısıtlı bi butcem var almışken iyi olsun diyorum

Ağustosda düğün olmasa bile biz nikah kiyacagiz onun için kafam karıştı para vereceğim sonuçta ve kısıtlı bi butcem var almışken iyi olsun diyorum
Görmeden almaması tavsiye ederim.
Ben kahve fıncanlarını bile tek tek kontrol ettiriyorum aldıgımda.
Kısıtlı butceyle riskli islere girme, bekle derım.

Bel
Bakmadan dokunmadan alamiyorsan, bekle zaman geçsin. Dükkanlar açılsın.
Bakarak elleşerek al.
Içine sinmesi lazım sonuçta reis ..
Belirli bi bütçe var internete de güvenemiyorum bu ara yanlislik çok olur diye bisey olur diye belirli bütçe oluncada para carcur olsun istemiyo insan

Son on yıldır neredeyse her şeyimi (giyimden markete, ev eşyasından kozmetiğe) internetten aldım. Beğenmediğimi iade ettim. Ama bunu yaparken ne idüğü belirsiz uygulamalar ya da satıcılar yerine güvenilir sitelerden, firmaların internet sitesinden alışveriş yaptım.

Dugunsuz sadece nikahla evlenecekseniz alin esyalarinizi internetten. Yok dugunsuz olmaz beklerim derseniz almayin,bu sene dugunlere izin verilecegini sanmiyorum, seneye kaldi cogu kisinin dugunu
Zaten olmazsa bizde seneye düğün yapacağız ama nikah kiyilcak nisanlim muglada memur ve yalnız bir an önce yuvayı kurmak istiyo ve bu dönemlerde bunalıyo en azından yuvayı kuralım seneye düğün yapalım rahatla diyo beklemez yani nikahı kiyar bu sene

sen parayı hazır et birgunde alınıyor eşyalar
Butcem kısıtlı riske etmek istemediğim için soruyorum zaten para bok olsa zaten bir şekilde hallederim sorun etmem ama zor kazandım ve bu ara ortalık karışık gelmez karışıklık olur kırılır parcalananir diye korkuyorum

düğün olmama ihtimali yüksek, yani olsa bile kimse gitmez. içine koyacağınız ev hazırsa internetten kampanyaları ve ürün yorumlarını takip ederek eşyaları alın.daha uyguna gelir büyük ihtimalle.büyük çaplı şeyler için de bekleyin temmuza kadar, zaten o zamana kadar kapalı kalmaz.ola ki kaldı diyelim temel yaşam alanınızı oluşturacak kadar alırsınız internetten mesela atiyorum ikea'dan koltuk gibi. (mesela ben ikeadan koltuk sipariş etmiştim kusursuz geldi zaten sürekli ikea gezen biriyim koltuklarını bilirim). Her şeyi aynı anda almazsınız parça parça tamamlarsınız yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…