Ağustosa ertelemişsiniz ama bu salgın bıtecek gıbı gorunmuyor baksanıza ınsanların umurunda degıl ,Arkadaşlar ben nişanlıyım nisan bohcami felan hallettik şükür bu virüs olayının başında fakat ne ev eşyamı ne mutfak eşyamı alamadım ağustosda düğün olacaktı ama durumlar ne gösterir bilmiyorum internetten al diyo çoğu kişi ama bende böyle bakmadan bi dokunmadan alamıyorum yerinde görmeden sizce biraz daha bekliyim mi ufak ufak ınternetten alıyım hiç imkanım olmaz mi bi daha bilemedim
bilemedim
Ağustosda düğün olmasa bile biz nikah kiyacagiz onun için kafam karıştı para vereceğim sonuçta ve kısıtlı bi butcem var almışken iyi olsun diyorumTemmuzdakı dugununu iptal etti arkadasım.
Agustosta dugun yapacagınızı dusunmuyorum.
Acele etmeyin
Görmeden almaması tavsiye ederim.Ağustosda düğün olmasa bile biz nikah kiyacagiz onun için kafam karıştı para vereceğim sonuçta ve kısıtlı bi butcem var almışken iyi olsun diyorum
Belirli bi bütçe var internete de güvenemiyorum bu ara yanlislik çok olur diye bisey olur diye belirli bütçe oluncada para carcur olsun istemiyo insanBakmadan dokunmadan alamiyorsan, bekle zaman geçsin. Dükkanlar açılsın.
Bakarak elleşerek al.
Içine sinmesi lazım sonuçta reis ..
Düğün olmazsa nikah kiyacagiz Sadec eAğustosta düğün olmazsa eşyaları nerede muhafaza edeceksiniz? Önceden aynı eve mi çıkacaksınız?
Zaten olmazsa bizde seneye düğün yapacağız ama nikah kiyilcak nisanlim muglada memur ve yalnız bir an önce yuvayı kurmak istiyo ve bu dönemlerde bunalıyo en azından yuvayı kuralım seneye düğün yapalım rahatla diyo beklemez yani nikahı kiyar bu seneDugunsuz sadece nikahla evlenecekseniz alin esyalarinizi internetten. Yok dugunsuz olmaz beklerim derseniz almayin,bu sene dugunlere izin verilecegini sanmiyorum, seneye kaldi cogu kisinin dugunu
Bekleyeyim mi ya ortalık da fena walla napcam şaşırdımGörmeden almaması tavsiye ederim.
Ben kahve fıncanlarını bile tek tek kontrol ettiriyorum aldıgımda.
Kısıtlı butceyle riskli islere girme, bekle derım.
Ortalık fenayken zaten dugun olmayacak.Bekleyeyim mi ya ortalık da fena walla napcam şaşırdım
Butcem kısıtlı riske etmek istemediğim için soruyorum zaten para bok olsa zaten bir şekilde hallederim sorun etmem ama zor kazandım ve bu ara ortalık karışık gelmez karışıklık olur kırılır parcalananir diye korkuyorumsen parayı hazır et birgunde alınıyor eşyalar
düğün olmama ihtimali yüksek, yani olsa bile kimse gitmez. içine koyacağınız ev hazırsa internetten kampanyaları ve ürün yorumlarını takip ederek eşyaları alın.daha uyguna gelir büyük ihtimalle.büyük çaplı şeyler için de bekleyin temmuza kadar, zaten o zamana kadar kapalı kalmaz.ola ki kaldı diyelim temel yaşam alanınızı oluşturacak kadar alırsınız internetten mesela atiyorum ikea'dan koltuk gibi. (mesela ben ikeadan koltuk sipariş etmiştim kusursuz geldi zaten sürekli ikea gezen biriyim koltuklarını bilirim). Her şeyi aynı anda almazsınız parça parça tamamlarsınız yani.Arkadaşlar ben nişanlıyım nisan bohcami felan hallettik şükür bu virüs olayının başında fakat ne ev eşyamı ne mutfak eşyamı alamadım ağustosda düğün olacaktı ama durumlar ne gösterir bilmiyorum internetten al diyo çoğu kişi ama bende böyle bakmadan bi dokunmadan alamıyorum yerinde görmeden sizce biraz daha bekliyim mi ufak ufak ınternetten alıyım hiç imkanım olmaz mi bi daha bilemedim
bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?