Bi fikir rica edecegim

Agustosta toplu organizasyonlar hala yapılmaz bence bosuna çeyiz için acele etmeyin

işte bende öyle diyorum
bütçen ne kadarsa onu hazır et öyle alırsın , demek istemiştim

bütçe sorunun varsa yerinde olsam düğün işine girişmezdim özellikle bu karışıklıkta.boşa yanan kaporalar, düğün şekerleri, gelinlik vs hep para.

Malesef ev hazır değil başka şehirde yaşayacağız haziran temmuz giibi ev tutulacak mesela ağır koltuk iyi olur diyolar ben koltuk baksam uzaktan anlayamam oturunca nasıl sert mi yumuşak mi

bütçe sorunun varsa yerinde olsam düğün işine girişmezdim özellikle bu karışıklıkta.boşa yanan kaporalar, düğün şekerleri, gelinlik vs hep para.
Bi gelinlik te giymek isterim açıkçası içimde ukte kalır

Bi gelinlik te giymek isterim açıkçası içimde ukte kalır
valla haklısınız her gün sövüyorum yarasa yemek zorunda mıydınız diye benim bi arkadaşım nikah yaptı ocakta, düğünü temmuzda olucaktı iptal etti.seneye yapacaklar ölmez sağ kalırsak.eğer isterseniz öyle yapın.

Butun ceyizi internetten almak risk illa kirik gelen cizik gelen olur. Bu yil dugun yapabileceginizi sanmiyorum kimsenin umrunda degil ztn izin verilmez siz para biriktirin para oldumu 1haftalik is. Hem kargoya anlik ihtiyaclar disinda yuklenmemis olursunuz. Karsi komsum hergun siparis aliyor Kargoyu bekletiyor hep tabak canak cikiyor ve tesekkur bile etmiyor. Ben olsam imza almadan elletmem kafasina atar giderim.

Düğün eğer durumlar böyle olursa seneye olur tabi ama nişanlım ben bu sene nikah kiyarim diyo beklemez yani

Ufak tefek şeyleri alabilirsin. Yani tencereye de dokunmana gerek yok sonuçta. Büyük eşyaları da bekleyeceksin mecbur.

Düğün seneye olur nasipse ama bu sene nikah kıyılır büyük ihtimal
İçinize sinsin istiyorsunuz ve haklısınız da ama anca sabırla mümkün olur bu talepleriniz. Dolayısıyla aklınız karışmasın, şartların müsait olmasını bekleyin.

Domatesten düdüklüye, beyaz eşyadan spor ayakkabıya, kitaptan kozmetiğe, almadığım şey kalmadı internet üzerinden, hiç de sorun yaşamadım.
Daha önce alışveriş yapmış kişilerin yorumları yol gösteriyor.
Bir de belli ürünlerde, kalitesi belli, isim yapmış markalar var onları tercih edince sorun çıkmıyor zaten.

Bununla birlikte yerinizde olsaydım,
paramı idareli harcar, eksiksiz ev düzme telaşına düşmezdim.
İki kişiye 6 kişilik tabak, bardak,
çatal-kaşık, 2 tencere, 2 tava yeter de artar.
Evin eksikleri zamanla, içinde yaşadıkça tamamlansa olmuyor mu?

Kızlar nişanlım beklemem dediği için mutfak eşyalarını diğer eşyaları ne yapsam diye sordum bi sene daha beklemem diyo ailem ne der tabi nikah kıy düğünü seneye yaparsınız der kabul eder mi bilmiyon

Zaten böyle yapacağım hiçbirşey dört dörtlük olsun demiyorum ki kısıtlı bütçem var ve adam akıllı az öz seyler almak istiyorum

Bence düğün için çok heveslenmeyin . Eşya içinde acele etmeyin. Bekleyin bakalım akış sizi nereye götürecek. İllerde alacaksanız sadece elzem olan şeyleri alın internetten yatak gibi. Halı gibi perde gibi. Gerisi için kesinlikle bekleyin derim

e bu sizin de evliliğiniz yani adamın paşa gönlüyle olmayıversin bi zahmet her şey.beklemeyip napıcakmış sorması ayıptır? pandemi varken hem de.

nikahı yapıp düğünü seneye acısını çıkarta çıkarta yapmak güzel bi seçenek.

Ben Farklı şehirdeydim ailem Farklı eşim Farklı o yüzden her şeyimi netten alıp ailemin evine gönderdim ordan annemin hazırlıklarıyla araba tutup eşimle yaşayacağımız şehre gönderdim. Evlenmeden 1 hafta önce evi dizerken ellemiştim arkadaşlara

Zaten oyle yapalım elimiz bollasir borularımız azalır rahat rahat düğün yaparız diyo ki dediğini yapar yani seni boynu bükük bırakmam diyo Sadec e bu ara indirim var bisey alamıyoruz tam bütçeme göre olacaktı birden pahalı olur herşey de param yetmezse diye ışte ikilemde kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…