Çok seçenek yok ki zaten. Dünkü kaostan sonra, süreç elbirliği ile daha da uzadı.Bekleyeyim mi ya ortalık da fena walla napcam şaşırdım
Agustosta toplu organizasyonlar hala yapılmaz bence bosuna çeyiz için acele etmeyinArkadaşlar ben nişanlıyım nisan bohcami felan hallettik şükür bu virüs olayının başında fakat ne ev eşyamı ne mutfak eşyamı alamadım ağustosda düğün olacaktı ama durumlar ne gösterir bilmiyorum internetten al diyo çoğu kişi ama bende böyle bakmadan bi dokunmadan alamıyorum yerinde görmeden sizce biraz daha bekliyim mi ufak ufak ınternetten alıyım hiç imkanım olmaz mi bi daha bilemedim
bilemedim
Butcem kısıtlı riske etmek istemediğim için soruyorum zaten para bok olsa zaten bir şekilde hallederim sorun etmem ama zor kazandım ve bu ara ortalık karışık gelmez karışıklık olur kırılır parcalananir diye korkuyorum
bütçe sorunun varsa yerinde olsam düğün işine girişmezdim özellikle bu karışıklıkta.boşa yanan kaporalar, düğün şekerleri, gelinlik vs hep para.Butcem kısıtlı riske etmek istemediğim için soruyorum zaten para bok olsa zaten bir şekilde hallederim sorun etmem ama zor kazandım ve bu ara ortalık karışık gelmez karışıklık olur kırılır parcalananir diye korkuyorum
Malesef ev hazır değil başka şehirde yaşayacağız haziran temmuz giibi ev tutulacak mesela ağır koltuk iyi olur diyolar ben koltuk baksam uzaktan anlayamam oturunca nasıl sert mi yumuşak midüğün olmama ihtimali yüksek, yani olsa bile kimse gitmez. içine koyacağınız ev hazırsa internetten kampanyaları ve ürün yorumlarını takip ederek eşyaları alın.daha uyguna gelir büyük ihtimalle.büyük çaplı şeyler için de bekleyin temmuza kadar, zaten o zamana kadar kapalı kalmaz.ola ki kaldı diyelim temel yaşam alanınızı oluşturacak kadar alırsınız internetten mesela atiyorum ikea'dan koltuk gibi. (mesela ben ikeadan koltuk sipariş etmiştim kusursuz geldi zaten sürekli ikea gezen biriyim koltuklarını bilirim). Her şeyi aynı anda almazsınız parça parça tamamlarsınız yani.
Bi gelinlik te giymek isterim açıkçası içimde ukte kalırbütçe sorunun varsa yerinde olsam düğün işine girişmezdim özellikle bu karışıklıkta.boşa yanan kaporalar, düğün şekerleri, gelinlik vs hep para.
Seneye nasipse o zamanBi gelinlik te giymek isterim açıkçası içimde ukte kalır
valla haklısınız her gün sövüyorum yarasa yemek zorunda mıydınız diyeBi gelinlik te giymek isterim açıkçası içimde ukte kalır
Düğün seneye olur nasipse ama bu sene nikah kıyılır büyük ihtimalSeneye nasipse o zaman
Düğün eğer durumlar böyle olursa seneye olur tabi ama nişanlım ben bu sene nikah kiyarim diyo beklemez yanivalla haklısınız her gün sövüyorum yarasa yemek zorunda mıydınız diyebenim bi arkadaşım nikah yaptı ocakta, düğünü temmuzda olucaktı iptal etti.seneye yapacaklar ölmez sağ kalırsak.eğer isterseniz öyle yapın.
İçinize sinsin istiyorsunuz ve haklısınız da ama anca sabırla mümkün olur bu talepleriniz. Dolayısıyla aklınız karışmasın, şartların müsait olmasını bekleyin.Düğün seneye olur nasipse ama bu sene nikah kıyılır büyük ihtimal
Zaten böyle yapacağım hiçbirşey dört dörtlük olsun demiyorum ki kısıtlı bütçem var ve adam akıllı az öz seyler almak istiyorumDomatesten düdüklüye, beyaz eşyadan spor ayakkabıya, kitaptan kozmetiğe, almadığım şey kalmadı internet üzerinden, hiç de sorun yaşamadım.
Daha önce alışveriş yapmış kişilerin yorumları yol gösteriyor.
Bir de belli ürünlerde, kalitesi belli, isim yapmış markalar var onları tercih edince sorun çıkmıyor zaten.
Bununla birlikte yerinizde olsaydım,
paramı idareli harcar, eksiksiz ev düzme telaşına düşmezdim.
İki kişiye 6 kişilik tabak, bardak,
çatal-kaşık, 2 tencere, 2 tava yeter de artar.
Evin eksikleri zamanla, içinde yaşadıkça tamamlansa olmuyor mu?
Bence düğün için çok heveslenmeyin . Eşya içinde acele etmeyin. Bekleyin bakalım akış sizi nereye götürecek. İllerde alacaksanız sadece elzem olan şeyleri alın internetten yatak gibi. Halı gibi perde gibi. Gerisi için kesinlikle bekleyin derimArkadaşlar ben nişanlıyım nisan bohcami felan hallettik şükür bu virüs olayının başında fakat ne ev eşyamı ne mutfak eşyamı alamadım ağustosda düğün olacaktı ama durumlar ne gösterir bilmiyorum internetten al diyo çoğu kişi ama bende böyle bakmadan bi dokunmadan alamıyorum yerinde görmeden sizce biraz daha bekliyim mi ufak ufak ınternetten alıyım hiç imkanım olmaz mi bi daha bilemedim
bilemedim
e bu sizin de evliliğiniz yani adamın paşa gönlüyle olmayıversin bi zahmet her şey.beklemeyip napıcakmış sorması ayıptır? pandemi varken hem de.Kızlar nişanlım beklemem dediği için mutfak eşyalarını diğer eşyaları ne yapsam diye sordum bi sene daha beklemem diyo ailem ne der tabi nikah kıy düğünü seneye yaparsınız der kabul eder mi bilmiyon
Zaten oyle yapalım elimiz bollasir borularımız azalır rahat rahat düğün yaparız diyo ki dediğini yapar yani seni boynu bükük bırakmam diyo Sadec e bu ara indirim var bisey alamıyoruz tam bütçeme göre olacaktı birden pahalı olur herşey de param yetmezse diye ışte ikilemde kaldıme bu sizin de evliliğiniz yani adamın paşa gönlüyle olmayıversin bi zahmet her şey.beklemeyip napıcakmış sorması ayıptır? pandemi varken hem de.
nikahı yapıp düğünü seneye acısını çıkarta çıkarta yapmak güzel bi seçenek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?