hiç acele etmeyin, düğünümden 1 hafta önce 2 günde aldım eşyamı. yeterki maddi imkanınız olsun. internetten aldığınız mobilya, markası iyi bile olsa rahatlık, duruş, doku vb açılardan sizi tatmin etmeyebilir. Ayrıca ortam malum, şu an her şey belirsiz.
Arkadaşlar ben nişanlıyım nisan bohcami felan hallettik şükür bu virüs olayının başında fakat ne ev eşyamı ne mutfak eşyamı alamadım ağustosda düğün olacaktı ama durumlar ne gösterir bilmiyorum internetten al diyo çoğu kişi ama bende böyle bakmadan bi dokunmadan alamıyorum yerinde görmeden sizce biraz daha bekliyim mi ufak ufak ınternetten alıyım hiç imkanım olmaz mi bi daha bilemedim
evinizi tuttunuz mu? ben bakarak aldigim halde pek cok acidan psiman oldugum seyler oldu esyalarla ilgili. internetten bence mantikli degil. hele ki tr sartlarinda.
ben yurtdisina gelin geldim. bana da internetten begen oglum alsin dedi kv.. ben istemedim. bir sure tr de vakit gecirdik, geldik otele.. ev tuttuk esya begendik.. yavas yavas dosedik.. tr de gelin damat hemen hazir doseli eve giriyor adet gibi olmus ev dosemek felan ailelerle.. ama biz cok eglendik.. o perisanligi yasamak da guzeldi. yavas yavas begendikce dosedik.. tr de de olsam sizin yerinizde yani oyle yapardim. bir sekilde idare edin. sonra dosersiniz.