Ben Farklı şehirdeydim ailem Farklı eşim Farklıo yüzden her şeyimi netten alıp ailemin evine gönderdim ordan annemin hazırlıklarıyla araba tutup eşimle yaşayacağımız şehre gönderdim. Evlenmeden 1 hafta önce evi dizerken ellemiştim arkadaşlara
Altın oldu 600 nerdeyse bacım iki üç altının var elde onu satmayı planlıyorum satmak daha kolay almaktansa su araŞu dönemde maddi olarak birikim yapmak daha mantıklı gibi geliyor bana. Altın alın
Burda yazdım ben düğün için değil nikah kiyilcak ve evime geçeceğim mecbur almak lazım bunlarıÜzmek istemem ama bu sene pek düğün olacağını sanmıyorum.
Bence bekleyin.
Nikah kiyilcak bu sene onun icin almam lazım düğün seneye mecbur ama nikah olacakBence dugunu 2021e erteleyin. Nisan mayis gibi yapin. Durumlar vahim cunku. Ceyizi de son birkac ay alirsiniz
O zaman internetten alin mecburen, zaten her yer kapaliNikah kiyilcak bu sene onun icin almam lazım düğün seneye mecbur ama nikah olacak
İnternetten alabilirsiniz.Burda yazdım ben düğün için değil nikah kiyilcak ve evime geçeceğim mecbur almak lazım bunları
Tarih belli salon tutulmuştuParanı biriktir alması kolay
bi iki günlük koşuşturma sadece
Düğün tarihiniz kesin alınmadıysa şu durumda ertelenmesi daha mantıklı
bu yıl sonuna kadar 2 kişinin bile yanyana gelmesine izin verileceğini zannetmiyorum herşeyin başı sağlık
Malesef dört tane ev arkadaşı vardı biri gitti üç kaldılar herşey ortakNişanlınız yalnız yaşıyorsa birşey almayın direkt onun eşyalarıyla başlayın. Sonra yavaş yavaş alırsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?