bi fikir verin lütfen ne yapsam bilmiyorum...

shqip

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2017
13
0
1
28
kızlar babamın kuzeninin oğluna aşık oldum ne yapacağım hiçbi fikrim yok...

kesin var ya yazmayı unutmuşum, benden önce onda vardı zaten

bırak o gelsin, sen bişi yapma
çok da kendini kaptırmamaya bak, akraba işi yaş
ne kadar uzak olsa da gene yaş
zor iş

ya iki abisi var onlar abim gibi ben de kardeşleriyim, onunla yaşımız yakın hiç abi demedim zaten birbirimizi sevmezdik çocukken o da kardeşi bilmedi. ne olduysa yeni oldu ama benim anne tarafımda çok karşılar sülale içi böyle durumlara. üstelik şu an babamla da görüşmüyoruz, çocuğa yapacakları muamele direkt ''babası başında değilken kıza yan gözle baktın'' olacak ve çok fena gümbürtü kopacak
çok yakın akraba sayılmazsınız neden konuşmuyorsunuz ki

Ben çok doğru bulmuyorum akraba olayını ama harbiden çokta yakın akraba sayılmaz o da sana karşı bi şeyler hissediyorsa neden olmasın. Senin burda dert ettiğin ne onu söylesen daha iyi fikir paylasabilirdim? Ailenin tepkisinden falan mı korkuyorsun

ya annem zaten ne zaman ondan konu açılsa ABİN diye vurguluyor farkında bir şeylerin. göze alamıyorum ama ne yapıcam bilmiyorum

Bayada uzaktasiniz. Hemen sorun yapma.

ve benim de kafamı kurcalıyor yani iğrenç hissediyorum akrabayız biz ya ve anne kültürüyle büyüdüğüm için çok garip geliyor asla yok onlarda böyle bi şey söz konusu bile olamaz o taraf için

annen karşıymış
vazgeç baştan

Yani işte aslında birazda öyle olmalı ama gönül bu annen belki işi baştan saglama almaya calisiyordur ama ciddilesirse yumusar

evet durumlar biraz karışıkmış. karşı taraftan adımı beklemelisin öncelikle. o adım gelirse bir müddet gizli görüşebilirsiniz. işler ciddileştiğinde eminim her şey olacağına varacaktır

evet durumlar biraz karışıkmış. karşı taraftan adımı beklemelisin öncelikle. o adım gelirse bir müddet gizli görüşebilirsiniz. işler ciddileştiğinde eminim her şey olacağına varacaktır

ailesi ortalığı ayağa kaldırır dövebilirler bile çocuğu, çünkü o da benim kardeşimin abisi gibi. biz eskiden onunla konuşmazdık bile ama ne zaman konuşmaya birbirimizi tanımaya başladık babası bile abi vurgusu yapmaya başladı ki aramızda bi yaş bile yok. o adım attı zaten açıkça o kelimeleri söylemese de anlattı durumu ben kaldım öyle

Yani işte aslında birazda öyle olmalı ama gönül bu annen belki işi baştan saglama almaya calisiyordur ama ciddilesirse yumusar

ya cidden kendimi ateşe atarım da ona yapacakları muameleyi düşünmek çok canımı sıkıyor

Değecek bi sevgide bazı şeyler göze alınmalı ama işte bunun için yola çıktığın insan önemli onun tek yanlış hareketi hem aileyi birbirine düşürür hemde seni kötü konuma sokar dikkatli olmakta fayda var

seviyorsa direnmesi lazım zaten. aynısı senin için de geçerli. en katı aileler bile eninde sonunda yumuşar

haklısın, ben hep kaçıyorum öyle bi durum yok gibi davranıyorum ama bırakayım açıkça söylesin de konuşalım enine boyuna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…