• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bi fikriniz var mi bu adam hakkinda? Tedirginim

yagmurreceli

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2016
69
58
3
33
Arkadaslar kiz kardesimin bi sorununu sizinle paylasmak istiyorum. Bana anlatti ne diyeceimi bilemedim lutfen yardimci olun. Kiz kardesim 9 aydir biriyle gorusuyor cok da guzel anlasiyorlar cocuk ona karsi cok ilgili ve cok mutlu ediyor hic tartistiklarina da sahit olmadim. Fakat cinsellik uzerine konustuklarinda cinsellik sirasinda baska birinin bizi izlemesi hosuma giderdi sen ne dusunursun diyerek agzini aramis. Sonrada sadece bi fantezi gerceklik payi yok diyerek ustunu kapatmis.Kardesim cok sevdigi icin vazgecmek istemiyor onu anladim konusmasindan, fakat bu anlattiklari beni korkuttu sizce biz mi abartiyoruz normal mi ben ablasi olarak tedirginim. Lutfen fikirlerinizi esirgemeyin sevgiler. (Din icerikli paylasimin yasak oldugunu bilmedigim icin diger ayrintiyi kaldirdim bilginiz olsun)

Son düzenleme:
Herkesin normali kendine. Kız kardeşiniz başka şekilde düşünüyor onun normalleri farklı konuştuğu adamın düşünceleri farklı onun da normalleri farklı. Anlaşamazlar gibi niye diretiyor?

Din konusuna birşey diyemem, çatışmalar yaşanır bu bariz.
Ama diğerine :oha:yani. Sapık mı ne.

Dokuz aylık ilişki de daha evlilik yok nişanlılık yok böylesine sapkınlık içeren bir düşüncenin dile getirilmesi aşırı. Şimdi bunu dilen ileride neler ister neler neler söyler siz düşünün gerisini. Ayrıca bu söylediği şakaysa ağız aramaksa o bile hoş değil.

Back
X