Gördüğünde kıza bak ayrılık etkilememiş diye düşünmesinimi istiyordun anlamadım.:26:
Görmediyse görmedi napalım yani diyemiyorumm..
Kendimi senin yerine koyuyorumda kötü hissetmen çok normal çünkü hala seviyorsunn..
Bu kadar yıpranmaya, üzülmeye değmez inan bana lütfenn..
toparlanmaya çalış harap etme kendinii
evet ve kendımı sucluyorum . cok acı cekıyorum zaten bıde ustune ben goruyorum gormesem olmuyomu basa döndum başa
sızın bole bı fırsat ayagınıza gelse ve bısey yapmasaydınız kendınızı suclayıp durmazmıydınız
evet ben nasıl ole dusundum o da ole dusunebılırdı.hatırlıcaktı ya herseyden onemlsı
Ama nerden bilicektin ki böyle olcağınıı ??
Canım artık toparlanman gerekiyor anladım seviyorsun hala, ama karşı taraf sevseydi bunları yaşatamazdı sana.Eski erkek arkadaşın yaşattıklarına rağmen hayatına bakıyorken, değmicek biri için hayatını yeterince mahvetmedin mi?
Sen gördüğün için için acıdı, çünkü seviyorsun ama eski erkek arkadaşın görse içinin acıyacağını sanmıyorum.İlla acıması için seni görmesi gerekli değil arardı, karşına çıkardı, affettirmeye çalışırdı ama yapmadı çünkü hayatından memnun.
Bu kadar üzülmene değmeyen biri olduğunu sende biliyorsun, sana yazık değil mi?
o halımı gorsenız o kadar caresızdımkı arbada beklıycem beklıyemıyorum ya yanastıgımı gorduyse salaga bak beklıyo der dıye.sırf ondan duramadım ama cok ınce dusundum arabayıda kabak gıbı koydum gorsun dıye.arabayı gorse ne benı gormemıs off offf hayata bak sevgılın herseyım dedgın ınsanın orda oldugunu tesadufen goruosun.ve senı gormuyo bıle senın yuzunden ustelık.o bızamanlar askım dıye sevgnı gosteren ınsanken.ve telefonla konusuodu oh ya
Seni anlayabiliyorumm.. Ama yapacak birşey yok canım benim,
Sana yazık günah değil mi bak o kadar üzüyorsun kendini.. Toparlanman lazım, üzülmeni gerektirecek bir insan değil..
Belkide seni gördü ama görmemzlikten geldi ve bunu sadece seni üzmek için yaptı böyle bir ihtimalde var.
O yüzden kendini boş yere harap etmek yokk , lütfenn
evet gorsede duygulu duygulu bakcak degıldı yıne gecıp gıtcektı sagol cnm toparlanmaya calısıcam.başa döndum ıste.cunku bn unutuyorum sanıodum ama kendımı kandırıomusum belkı o da ole sanıo gorseydı oda bole olmadıgını anlıcaktı dıe dusundum.toplanmaya calısıoyum
o halımı gorsenız o kadar caresızdımkı arbada beklıycem beklıyemıyorum ya yanastıgımı gorduyse salaga bak beklıyo der dıye.sırf ondan duramadım ama cok ınce dusundum arabayıda kabak gıbı koydum gorsun dıye.arabayı gorse ne benı gormemıs off offf hayata bak sevgılın herseyım dedgın ınsanın orda oldugunu tesadufen goruosun.ve senı gormuyo bıle senın yuzunden ustelık.o bızamanlar askım dıye sevgnı gosteren ınsanken.ve telefonla konusuodu oh ya
Belkide görmemesi daha iyi olmuştur bazen göz göze gelmek bile canı daha çok acıtabiliyor canım.
boyle daha cok acıdı cnm.bole bakakaldım vın dıye gectı
Her şeyde vardır bi hayır böyle olması daha iyi oldu belkide.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?