bi fırsatı bile değerlendiremedim tüh bana

sagapoo

Guru
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2011
645
10
318
İzmir
:14: kızlaar cok kotuyum.bugun dısarı cıktım arabamla gıdıodum bunun arabasını gordum (ayrıldıgım kısının) konumu bılenler bılıo.neyse gördum ve bende yakın bıyere parkettım hemen.ben cok cok salagım kendımden nefret edıyorum zaten benı gormuyo boyle bı sans yakalamısım.ama ben naptım arabada beklemek yerıne ındim işime baktım sonra tam dukkandan cıkıodumkı bu gectı telfonla konusuodu.ben gordum
sadece bı dakka once cıksam o dukkandan yada oturup arabada beklesem o da gorucek.kendımden nefret edıyorum elıme bole bı fırsat gecmıs otur bekle demı arabada :14:
cnm cok yanıyo zaten.bıde ustune ben goruyorum.onun bana yaptıklarından sonra onun görmesı onun hatırlaması gerekırken o benı degıl ben onu goruyorum nıye :14:
bı fırsatı bıle degerlendıremedım.gorse nolcak dıceksınız ama gormek baska bıse bunu sızde bılıosunuz ay cok fena oldum ben ya dagıldım ıyıce

Görmediyse görmedi napalım yani diyemiyorumm..
Kendimi senin yerine koyuyorumda kötü hissetmen çok normal çünkü hala seviyorsunn..
Bu kadar yıpranmaya, üzülmeye değmez inan bana lütfenn..
toparlanmaya çalış harap etme kendinii :16:

Görmediyse görmedi napalım yani diyemiyorumm..
Kendimi senin yerine koyuyorumda kötü hissetmen çok normal çünkü hala seviyorsunn..
Bu kadar yıpranmaya, üzülmeye değmez inan bana lütfenn..
toparlanmaya çalış harap etme kendinii :16:

evet ve kendımı sucluyorum . cok acı cekıyorum zaten bıde ustune ben goruyorum gormesem olmuyomu basa döndum başa

evet ve kendımı sucluyorum . cok acı cekıyorum zaten bıde ustune ben goruyorum gormesem olmuyomu basa döndum başa

Dönme işte başa..
Şimdi hiç onu görmedin farzet işine gücüne bak..
Çok zor ama yapmalısınn yapman gerekiyorr..
Ayrılığınızda kim haklı kim haksız bilmiyorum ama şuanda ortada bir gerçek varr AYRISINIZ !
ve sen onu unutmak zorundasınn..

sızın bole bı fırsat ayagınıza gelse ve bısey yapmasaydınız kendınızı suclayıp durmazmıydınız

evet ben nasıl ole dusundum o da ole dusunebılırdı.hatırlıcaktı ya herseyden onemlsı

Canım artık toparlanman gerekiyor anladım seviyorsun hala, ama karşı taraf sevseydi bunları yaşatamazdı sana.Eski erkek arkadaşın yaşattıklarına rağmen hayatına bakıyorken, değmicek biri için hayatını yeterince mahvetmedin mi?
Sen gördüğün için için acıdı, çünkü seviyorsun ama eski erkek arkadaşın görse içinin acıyacağını sanmıyorum.İlla acıması için seni görmesi gerekli değil arardı, karşına çıkardı, affettirmeye çalışırdı ama yapmadı çünkü hayatından memnun.
Bu kadar üzülmene değmeyen biri olduğunu sende biliyorsun, sana yazık değil mi?
:20:

Ama nerden bilicektin ki böyle olcağınıı ??:52:

o halımı gorsenız o kadar caresızdımkı arbada beklıycem beklıyemıyorum ya yanastıgımı gorduyse salaga bak beklıyo der dıye.sırf ondan duramadım ama cok ınce dusundum arabayıda kabak gıbı koydum gorsun dıye.arabayı gorse ne benı gormemıs off offf hayata bak sevgılın herseyım dedgın ınsanın orda oldugunu tesadufen goruosun.ve senı gormuyo bıle senın yuzunden ustelık.o bızamanlar askım dıye sevgnı gosteren ınsanken.ve telefonla konusuodu oh ya

Canım artık toparlanman gerekiyor anladım seviyorsun hala, ama karşı taraf sevseydi bunları yaşatamazdı sana.Eski erkek arkadaşın yaşattıklarına rağmen hayatına bakıyorken, değmicek biri için hayatını yeterince mahvetmedin mi?
Sen gördüğün için için acıdı, çünkü seviyorsun ama eski erkek arkadaşın görse içinin acıyacağını sanmıyorum.İlla acıması için seni görmesi gerekli değil arardı, karşına çıkardı, affettirmeye çalışırdı ama yapmadı çünkü hayatından memnun.
Bu kadar üzülmene değmeyen biri olduğunu sende biliyorsun, sana yazık değil mi?
:20:

dogru soluyosun ama sankı gorse acıcak gıbı hıssedıyo ınsan bnmkı acıyo ya belkı onunda acırdı vs dıye.haklısın galıba arabayı oraya koydum olece gordu belkıde ve aa burda dur beklıyım dııp benı beklıyebılırdı.konusmak ıcın.. bıde telefonla konusuodu evet o hayatından memnun demekkı ama ınsanın ıcı acıo demı onun hayatından memnun olması.belkı dıosun gorse ıste o da bunları dusunur canı acırdı.cunku bılıosunkı fotolarımı gorunce nasıl canı yanmıstı

o halımı gorsenız o kadar caresızdımkı arbada beklıycem beklıyemıyorum ya yanastıgımı gorduyse salaga bak beklıyo der dıye.sırf ondan duramadım ama cok ınce dusundum arabayıda kabak gıbı koydum gorsun dıye.arabayı gorse ne benı gormemıs off offf hayata bak sevgılın herseyım dedgın ınsanın orda oldugunu tesadufen goruosun.ve senı gormuyo bıle senın yuzunden ustelık.o bızamanlar askım dıye sevgnı gosteren ınsanken.ve telefonla konusuodu oh ya

Seni anlayabiliyorumm.. Ama yapacak birşey yok canım benim,
Sana yazık günah değil mi bak o kadar üzüyorsun kendini.. Toparlanman lazım, üzülmeni gerektirecek bir insan değil..
Belkide seni gördü ama görmemzlikten geldi ve bunu sadece seni üzmek için yaptı böyle bir ihtimalde var.
O yüzden kendini boş yere harap etmek yokk , lütfenn

Seni anlayabiliyorumm.. Ama yapacak birşey yok canım benim,
Sana yazık günah değil mi bak o kadar üzüyorsun kendini.. Toparlanman lazım, üzülmeni gerektirecek bir insan değil..
Belkide seni gördü ama görmemzlikten geldi ve bunu sadece seni üzmek için yaptı böyle bir ihtimalde var.
O yüzden kendini boş yere harap etmek yokk , lütfenn

evet gorsede duygulu duygulu bakcak degıldı yıne gecıp gıtcektı sagol cnm toparlanmaya calısıcam.başa döndum ıste.cunku bn unutuyorum sanıodum ama kendımı kandırıomusum belkı o da ole sanıo gorseydı oda bole olmadıgını anlıcaktı dıe dusundum.toplanmaya calısıoyum

evet gorsede duygulu duygulu bakcak degıldı yıne gecıp gıtcektı sagol cnm toparlanmaya calısıcam.başa döndum ıste.cunku bn unutuyorum sanıodum ama kendımı kandırıomusum belkı o da ole sanıo gorseydı oda bole olmadıgını anlıcaktı dıe dusundum.toplanmaya calısıoyum

Toparlanıcaksın tabiki, hayat seni hayatın ve bir kişi yüzünden onu mafetmeye kendine bu hayatı zindan etmeye hiç ama hiç gerek yokk..

Eski açtığın konuları oku.Sana yaşattıklarını hatırla ya.Hayatını yaşamaya bak ne bu? Arabada beklemektense işini halletmişsin ya hayattada artık böyle olman lazım işte.Seni sildiği gibi, seninde silmen lazım, hayatına bakman lazım.Hayret ediyorum sana neler yaşattı, hala aşkım diye sevgisini gösteren insanken diyorsun.Bunları düşüneceğine sana ettiklerini, söylediği hakaretleri düşün.Sana yaşattıklarını düşün artık ya, DÜŞÜN!:95:
Kendini bu kadar mı değersiz görüyorsun?:19:

Birak o seni gormek icin pesinden gelsin...her erkek yurekten sevse ve nasibzse her yol asilir...

Belkide görmemesi daha iyi olmuştur bazen göz göze gelmek bile canı daha çok acıtabiliyor canım.

Back
X