Bi haber verse ölür sanki ...

Baharyagmuru35

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
14.263
14.668
498
Kızlar deli olacağım ben ya .
Sevgilim dürüsttür çok asla yalan söylemez bana . Ama gıcık olduğum bi yanı var ben biraz sorun çıkartıyorum diye gittiği yerleri haber vermiyo bana . Ben de deli oluyorum o haber vermeyince zaten yanmda olmadığı için onun yanında olanları herkesi çok kıskanıyorum .
Evlerine çok yakın teyzesiinin evi annesi zaten gece gündüz teyzesinin yanında . İstanbul'dan da teyzesi gelmiş dün onların yanına gitmiş benimkide bana evde oturuyorum tek başıma demişti meğer onların yanına gitmiş . Bugünde oturuyorum diyordu sonra ara dedim bi aradı dışardayım yürüyüşe çıktım eve gidiyorum şimdi dedi . Eve girdi annesinin sesini falan duydum . Neden haber vermiyosun bana hiçbişiyi dün de böyle yaptın dedim ben 15 yaşında çocuğum sen de babamsın sanki böyle baskı uyguluyosun bana sana hesap mı vercem ben dedi.
Ben de sadece haber vereceksin ya bu kadar dedim kavga çıkarttım kapattı telefonunu tamamen yine .
Deli olacağım ya teyzesinde bi de kız kuzeni var beraber büyümüşler ama kızı ben gittiğimde gördüm böyle ağzını yaya yaya sevgilimin adını sölüyo . Böyle atıştılar falan anlaşamıyolar bazen . Bazen aralarında esprileşip gülüyolar . Teyze çocukları ama ben aşırı kıskanıyorum . Kıza da gıcık oluyorum zaten . Ben ne yapsam ki .. Sadece haber vermesini istiyorum biyere giderken .

Çok üstüne gitmişsin.Bu da bundan fırsat bilir istediğiyle gider konuşur seni daha çok sinirlendirmek için uğraşır çünkü kapmış zayıf noktanı.Erkekleri bu kadar sıkmayın kardeşim.Kimse size her saniye ne yaptığını söylemek zorunda değil , siz de söylemek zorunda değilsinz.Sevgili olmanız her şeylernizi bileceksinz anlamına gelmez.Bugün bir yere gittiğinizde canınızdan olan insanlar; anne babanız bile bu kadar üstünüze düşmüyorsa, elin oğluna bu şekilde davranmaya kimsenin hakkı yok.Evliliklerde bile karı kocanın özel hayatları vardır aslında (kendi ailesi ile yaşadıkları gibi)Ki evli bile değilsinz bu neyin sahiplenmesi ? Sınırlarınızı çizin.Karşınızda ki insanın da size aynı şeyi yapmasına izin vermeyin .Yarın bir gün "beni çok bunaltıyorsun ayrılalım" dediğinde de bu tür insanların hemen eteği tutuşuyor işte.Kıskanıyor olabilirsin canım ama kendini tut biraz , belli etmemeye çalış.İnan daha mutlu olucksn.

Canım en azından bi yere giderken tabi ki haber vermesi lazım , bu hayatı tek kişilik yaşamıyo ,hayatında sen varsın bişi yapıp ederken bilgi vermesi gerekir , bu benım düşüncem. Hesap vermekte neyin nesi cok yanlış bir cümle kurmuşş :19: ayrıyetten çocugun üzerine biraz fazla düşmüşsün gibi sadece cocukta hata görmuyorum ben, sende belirtmişsin kıskançsın , laf söz ediyorsun diye sana haber vermek istemıyo açıkçası,erkegın üzerine bu kadar baskı kurma inan kaçar tatlım.baksana şimdiden yalan söylemeye başlamış tepkilerini bildigi için. fazla üsteleme ailesiyle tabi görüşsün etsin kuzenıylede birlikte büyümüş kardeş gibi, kuzenı biraz gıcık gibi geldi bana :51: öyle agzını yaymalar vs. bence biraz boşla sevgilini, takılmamaya çalış yaptıgına ettigine.

Seninkisi hastalık olmuş artık. Böyle içine düşüp her dakika rahatsız edersen haber de vermez doğal olarak. İnsanları boğmayı bırakıp kendi haline bırakmayı öğrenmelisin. Erkek arkadaşın gayet güzel bir cevap vermiş bence; her şeyi özetliyor. Sen onu bu kadar sıkboğaz etmesen, saçma kıskançlıklara girmesen emin ol bakkala giderken bile söyler. Söylememe sebebi senin tavırların.

İsteme tarzınızdan kaynaklanıyor bu sorun ona geçmeden önce şöyle söyleyeyim kuzeninden kıskanmanız normal oldugu kadar anormaldir biz bayanlar herşeyden kıskanmaya programlanmış gibiyiz ama fazla aslında bu kadarıda o kardeşi öyle görüyordur öncelikle böyle düşünmelisiniz kardeşler onlar siz kuzeninizi nasıl görüyorsunuz ve ilişkinin en önemli noktası karşı tarafa duyulan güvendir eger bunu erkek arkadaşınıza hissettiriyorsanız o da inada bindirip aramıyordur.Size haber vermesini istiyorsanız haber vereceksin diye kavga çıkarmak yersiz böyle haber vermez hatta çok ters cevaplar alırsınız şekil a daki gibi yazdıgınız gibi daha çok kırılırsınız yapmanız gereken onu merak ettiginizi arada konuşmanız gerektigini tatlı dille anlatmak siz haber verin onunda bu durumda ne yaptıgını ögrenmiş olursunuz ama sıkmadan yormadan bak ben haber veriyorum sesini duymak istiyorum sinyali vererek aşk sevgi ilişki oyunlar üzerine baskıları üzerine kurulmaz anlayışla sabırla gelinir birşeylerin üstesinden :16:

Onun yaninda olmadiginiz icin onun yanindakileri cok kismanmaniz, sevgilinizi surekli kontrol altinda tutmak istemeniz, onu biktirmis gibi gorunuyor. Size haber vermeden bi yerlere gitmeleri, artik onun gozunde rahat nefes almak icin yaptigi kacislar gibidir. Cok fazla ustune gitmeyin. Rahat olun biraz.

önce başlığa yorum yapayım: kendi adıma evet, ben attığım her adımı haber verirsem ölürüm, hem de patlayarak.. sevgiliniz ya çok sabırlı ya da sizi çok seviyor.. aksi halde 5 dakika tahammül etmezdi size.. doğru söylemiş siz onun babası değilsiniz.. kaldı ki kuzeninden hatta teyzesinden kıskanmanız ne kadar sağlıklı siz karar verin artık.. kendinizi frenlemezseniz daha çok yalan duyacaksınız demektir..

Son düzenleme:
Back
X