Fetödan dolayı açığa alındı tamamen atıldı be kolay kolay fetödan atılanları almıyorlar yani hiç bi işe giremez diyorlarIyide enistenin calismasinda ne var anlayamadm
Tamam da sonucta ayni evde yasamicaksnz ki ic guveysi gelsin .Fetödan dolayı açığa alındı tamamen atıldı be kolay kolay fetödan atılanları almıyorlar yani hiç bi işe giremez diyorlar
Malesef beraber Yaşıcaz yani altlı üstlü ben kayınvalidemin üstünde yaşıcam onlarda muhtemelen KVnin evinde bi odadaSorun ne? evlenince sen kv ilemi oturucan ve enisteyidemi ayni eve alicaklar? Anlamadim ki.
Yada sirf onlarla calisiyo diye takiyosan takma. Ona icgüveysi denmiyo.
Altlı üstlü birlikte yaşamaktan hiçbir farkı kalmıcakTamam da sonucta ayni evde yasamicaksnz ki ic guveysi gelsin .
Nişanlımın kardeşleri evet ama tek amaçları malesef aramıza soğukluk sokmak yoksa benim ailesiyle bir derdim yok kiNe yaparsan yap bu tarz şeylere engel olamazsın ki.
Ayrıca çekip giderler dediğin kişiler nişanlının kardeşleri...
Hayatınızın tüm evresinde olacaklar kişiler yani.
Gitmeleri birşeyi değiştirmez.
Simdiden endiselenme bence is verdikleri iyi olmus maas kazaniyosa ayri eve cikip kirada ödeyebilir. Simdiden bunlari sorun etme.Altlı üstlü birlikte yaşamaktan hiçbir farkı kalmıcak
Kiraya çıkmaz enişte çok arsız şimdi bile geldi mi gitmek bilmiyorSimdiden endiselenme bence is verdikleri iyi olmus maas kazaniyosa ayri eve cikip kirada ödeyebilir. Simdiden bunlari sorun etme.
Bu kadar nefret ediyorsaniz onlardan ya evlenmeyin ya da nisanlinizla ayri bir evde oturma durumunu ozellikle konusun. Boyle hayat gecmez cunku.Malesef beraber Yaşıcaz yani altlı üstlü ben kayınvalidemin üstünde yaşıcam onlarda muhtemelen KVnin evinde bi odada
Nişanlımla ayrı eve çıkamayız çünkü nişanlım tarımla uğraşıyor kasabada oturuyoruz kayınbabamla aynı işi yapıyor kiraya çıkmayız evimiz var merkez de ama işi köyde olunca gitmek mümkün değilBu kadar nefret ediyorsaniz onlardan ya evlenmeyin ya da nisanlinizla ayri bir evde oturma durumunu ozellikle konusun. Boyle hayat gecmez cunku.
Ne desen haklısın hemde dibine kadar ama işte hep bi gün başka eve çıkarız umuduyla konuşuyoruzO degilde, siz kvnin alt katina tasinmayi kabul ederek basli basina bela cikarmissinz kendi basiniza.
Kv ile mutlu mesut yasayan gormedim ben hic. " iyikide kv min yakinina tasinmisim" diyen varsa one ciksin.
En son degisiklik olarak bi kk uyemiz vardi " kv cocuguma bakiyor o yuzden dublex ev alip beraber eve cikmaya karar verdik kizlar, kayinvalidem iyidir ya, anlasacagimiza inaniyorum" diye. Ben kendi dusuncemi kendime sakladim ve hayirli olsun diye bildim.
Bi kac aya kalmaz ayni uye yeni bi konu acti " kizlar keske bu fikri edinmeseydim, kvden sikayetciyim" diye.
Yani sasmadi.
Siz simdi kv riskine goz yummussunuz, ve hemende cefasini cekmeye baslamissin.
Double risk oldu.
Hadi hayirlisi.
Anladim, o zaman benim baska onerim yok. Ama bunu cok iyi dusunun, benim gordugum erkegin ailesine yakin oturan ne kadar kadin varsa bin pisman.Nişanlımla ayrı eve çıkamayız çünkü nişanlım tarımla uğraşıyor kasabada oturuyoruz kayınbabamla aynı işi yapıyor kiraya çıkmayız evimiz var merkez de ama işi köyde olunca gitmek mümkün değil
Anladim, o zaman benim baska onerim yok. Ama bunu cok iyi dusunun, benim gordugum erkegin ailesine yakin oturan ne kadar kadin varsa bin pisman.
sanane derken ben eniştemle aynı evde yaşıcam nerdeyse böyle bi saçmalık var mı biz rahat rahat kendi işimizi yapmak istiyoruz sadece kendimiz ama elin adamı gelip ortak olcak bildiğin elti gibi ne işi var eniştemin benim evimdeKaynana gelen icguveysinden sana ne. Sen mi iş verip karnını doyuracaksin anlamadım?
Senin evinde mi yaşayacak kv evi dururken?sanane derken ben eniştemle aynı evde yaşıcam nerdeyse böyle bi saçmalık var mı biz rahat rahat kendi işimizi yapmak istiyoruz sadece kendimiz ama elin adamı gelip ortak olcak bildiğin elti gibi ne işi var eniştemin benim evimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?