Bi içgüveysi eksikti

Bence sen fazla abartiyirsun. Yazdiklarindan cok hirsli birini gordum. Elin adami o ise sende elin kizisin unutma.

+1 ama konu sahibi ikna olacak gibi degil, yasasin ve gorsun diyorum.

Evlenme canim o zaman alt katinda gorumcenlerin oturmasini istemiyorsan. Aile böyle birşeye karar vermiş,senin değiştirecek gücün yok ise ya kabulleneceksin yada bu işe girmiyeceksin. Elin adamı gelip ortak olacak diyorsun ama elin kızı olarak ailenin bu mecburiyetine saygı duymuyorsum. Enteresan. Kapıyami atsınlar damatlarini. Daha evlenmeden ne bu ego

1.si Sizin eviniz degil.

2.si sizin ne kadar orada oturmaya hakkin varsa enistenin de var. Rahatsz olan tasinir.

Digerlerinin de sizinle ayni evde oturmak isteyecegini sanmiyorum acikcasi..

Sağolun kızlar çok yardımcı oldunuz yaşasın kadın dayanışması

Sağolun kızlar çok yardımcı oldunuz yaşasın kadın dayanışması
Biz zaten iyiligin icin yaziyoruz. Erkekler evlendikten sonra yuz kat daha fazla anneci oluyorlar benden soylemesi. Bir de anneleriyle yakin oturuyorlarsa iyice annelerinin eteginin altinda yasamaya basliyorlar, sen de gorursun.

E sen elin kızı olarak o eve kuruluyorsan evin has kızı görümcen de kocasını getirir ne bar bunda. Şu başkalarının hayatları işleri paraları üzerine hesap yapmaktan bi vazgeçin yav. Eşinin ailesinin işi evi parası sana susup oturmak düşer sen ancak kocanın kazandığı ve kendi evin üzerine fikir beyan edebilirsin

gorumcen o evin kizi sen gelinsin.bence biraz haddini bilmelisin cnm sonucta sende el kizisin.bende anlamiyorum bu gelinleri gorumceler o evin kizlari sonucta.sen kendi kocana bakmalisin enisteden sana ne ki senin evin assada olmayacakmi sonucta.bu ne cekememezlik cok garipsin ve sonina kadar haksizsin.gorumce eniste seni hic ilgilendirmemeli sonucta orasi babasinin evi.sende al kocani kendi babanin evinde altli ustlu otur...

Benim nişanlım iç güveysi gitmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…