- 31 Ağustos 2012
- 4.145
- 6.666
- 448
Bence sen fazla abartiyirsun. Yazdiklarindan cok hirsli birini gordum. Elin adami o ise sende elin kizisin unutma.sanane derken ben eniştemle aynı evde yaşıcam nerdeyse böyle bi saçmalık var mı biz rahat rahat kendi işimizi yapmak istiyoruz sadece kendimiz ama elin adamı gelip ortak olcak bildiğin elti gibi ne işi var eniştemin benim evimde
+1 ama konu sahibi ikna olacak gibi degil, yasasin ve gorsun diyorum.O degilde, siz kvnin alt katina tasinmayi kabul ederek basli basina bela cikarmissinz kendi basiniza.
Kv ile mutlu mesut yasayan gormedim ben hic. " iyikide kv min yakinina tasinmisim" diyen varsa one ciksin.
En son degisiklik olarak bi kk uyemiz vardi " kv cocuguma bakiyor o yuzden dublex ev alip beraber eve cikmaya karar verdik kizlar, kayinvalidem iyidir ya, anlasacagimiza inaniyorum" diye. Ben kendi dusuncemi kendime sakladim ve hayirli olsun diye bildim.
Bi kac aya kalmaz ayni uye yeni bi konu acti " kizlar keske bu fikri edinmeseydim, kvden sikayetciyim" diye.
Yani sasmadi.
Siz simdi kv riskine goz yummussunuz, ve hemende cefasini cekmeye baslamissin.
Double risk oldu.
Hadi hayirlisi.
Altlı üstlü oturcaz beraber yiyip içcez herşeyden önemlisi işimize ortak olcak göz göre göreSenin evinde mi yaşayacak kv evi dururken?
Bunu yasayan butun kadinlar boyle umut ediyor. Elde edense sifir.Ne desen haklısın hemde dibine kadar ama işte hep bi gün başka eve çıkarız umuduyla konuşuyoruz
İkna derken ben sanki çok mu kvnin yanında oturmayı Allah aşkına+1 ama konu sahibi ikna olacak gibi degil, yasasin ve gorsun diyorum.
Evleri ayri degilmis ama.Saka misiniz? Size ne kimin nerede calisacagindan. Eviniz ayri kapiniz ayri. Selamun aleykum aleykum selam bu kadar.
Cildiracak kadar ustunuze vazife birsey yok.
Cumlelerinizi tamamlarsaniz daha iyi anlasabilecegimizi dusunuyorum.İkna derken ben sanki çok mu kvnin yanında oturmayı Allah aşkına
sanane derken ben eniştemle aynı evde yaşıcam nerdeyse böyle bi saçmalık var mı biz rahat rahat kendi işimizi yapmak istiyoruz sadece kendimiz ama elin adamı gelip ortak olcak bildiğin elti gibi ne işi var eniştemin benim evimde
Biz zaten iyiligin icin yaziyoruz. Erkekler evlendikten sonra yuz kat daha fazla anneci oluyorlar benden soylemesi. Bir de anneleriyle yakin oturuyorlarsa iyice annelerinin eteginin altinda yasamaya basliyorlar, sen de gorursun.Sağolun kızlar çok yardımcı oldunuz yaşasın kadın dayanışması
E sen elin kızı olarak o eve kuruluyorsan evin has kızı görümcen de kocasını getirir ne bar bunda. Şu başkalarının hayatları işleri paraları üzerine hesap yapmaktan bi vazgeçin yav. Eşinin ailesinin işi evi parası sana susup oturmak düşer sen ancak kocanın kazandığı ve kendi evin üzerine fikir beyan edebilirsinsanane derken ben eniştemle aynı evde yaşıcam nerdeyse böyle bi saçmalık var mı biz rahat rahat kendi işimizi yapmak istiyoruz sadece kendimiz ama elin adamı gelip ortak olcak bildiğin elti gibi ne işi var eniştemin benim evimde
Benim nişanlım iç güveysi gitmezgorumcen o evin kizi sen gelinsin.bence biraz haddini bilmelisin cnm sonucta sende el kizisin.bende anlamiyorum bu gelinleri gorumceler o evin kizlari sonucta.sen kendi kocana bakmalisin enisteden sana ne ki senin evin assada olmayacakmi sonucta.bu ne cekememezlik cok garipsin ve sonina kadar haksizsin.gorumce eniste seni hic ilgilendirmemeli sonucta orasi babasinin evi.sende al kocani kendi babanin evinde altli ustlu otur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?