Mesafe güzel diyelim tamam ama ilerde evlenince de beraberken aynı problemler yaşanmaz mi?Neden aynı evdesın kı bence kalmayın mesafe guzeldır .
Konusmicam ilgilenmicem umursamicam bile su bir iki ay kadar. Ben böyle yaptıkça kendini daha vazgeçilmez zannetti galibaValla evlenmeden yasiyorsunuz iste ewlilik hayatini ewlenincede boyle olcak monoton surekli oyun oyunu biter arkadaslari baslar o biter baska biseyi baslar.. erkekler boyle. Sende birak biraz ne yapiyosa yapsin sende kendi arkadaslarinla disari cik.
Mesafe güzel diyelim tamam ama ilerde evlenince de beraberken aynı problemler yaşanmaz mi?
Evliligin kendisi zaten yeteri kadar monoton, ileride de bu benzeri bir hayat seni bekliyor demek ki, gorduklerini fragman olarak kabul et canimMesafe güzel diyelim tamam ama ilerde evlenince de beraberken aynı problemler yaşanmaz mi?
Hayır, yaşanmaz yani yaşanmamalı.Mesafe güzel diyelim tamam ama ilerde evlenince de beraberken aynı problemler yaşanmaz mi?
Mesafe güzel diyelim tamam ama ilerde evlenince de beraberken aynı problemler yaşanmaz mi?
İkimizde 22 yasindayiz yaşadı denemez çünkü çocukken tanıştık da denilebilirYaslariniz kac? Ayni evde yasadiginiz icin evli gibi degerlendiricem. Alt tarafi imzayla dunya degismiyor yani.
Insanlarin hayatlarinin bir doneminde hizli ve eglenceli daha dogrusu kafasina gore yasamalari gerektigine inaniyorum.
Bu donemi yasadi mi?
Yol yakınken dönmem en iyisi olucak o zaman teşekkürlerHayır, yaşanmaz yani yaşanmamalı.
Evliliğin bireylere yüklediği sorumluluklar farklıdır.
Kimse kafasına estiği gibi gece 12 de dışarı çıkıyorum diyemez.
Daha önceden bu tarz şeyler planlanıp, eşe danışılır ki o da kendine bir program ayarlasın yalnız kalmasın diye.
Siz şuan evli olmadığınız için birbirinizin üzerinde hiçbir söz hakkınız ve gereklilikleriniz bulunmuyor bana göre.
Bu sebeple de sevgilinizden bir şey talep etmeye, beklentiye girmeye hakkınız yok, keza onun da sizden.
Açıkçası yaşadığınız evlilikten beter bir durum.
Böyle bir evliliğim olsaydı net olarak söylüyorum boşanırdım!
İkimizde 22 yasindayiz yaşadı denemez çünkü çocukken tanıştık da denilebilir
Bi bakalım bana değer veriyorsa eğer bu hoşuma gitmeyen şeylerden vazgeçer. Nasıl ben onun için degismissem oda benim için birseylerden vazgecmeli.O donemi yasamayan insanlarin bir yerde sapittigina inaniyorum ben. Bir yerden cikiyor yani.
Bir sure gozlemle bakalim ne kadar surecek. Abartabilir de bitebilir de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?