bi iliski klasigi diyelim biz buna. fikir lazim!

Çoğunluğa katılıyorum evlilik öncesi fragman bu yasadiklarinjz.. Evlenince gitmez diyenlere de cvp gider erkekler evliliği çocuk ve düzen olarak görüyor ne yazıkki

ewlenmeden aynı ewde yasayıp herseyı tuketmıssınz zaten... ilişknn bı ozellıgı onemı kalmamıs bnce.... kendı kendını o duruma dusurmussun yanı.. ayrıca ewlı bı ınsan ole ıstedgı saatttedısarı falan cıkamaz katımıyorummm... ewlılıgın aılenn ne onemı var o zaman.. böle dusunenler yuzunden ulkemzde bu kadr mytsuz ewlılıkler aldatmalar var.. allah ıslah etsın.....

Beni yargila demedim ben fikir verin napayim dedim. Sevgilimle beraber yaşamak benim secimim, sen yaparsın yapmazsin bilemem. Senin için doğrudur yanlıştır onu da bilemem ama ben bu hayatı sectim.

Beni yargila demedim ben fikir verin napayim dedim. Sevgilimle beraber yaşamak benim secimim, sen yaparsın yapmazsin bilemem. Senin için doğrudur yanlıştır onu da bilemem ama ben bu hayatı sectim.

neden o hayatı sectın dıye hesap sorup cevap beklemeım zaten.... buraya konu atıysann herkes kendı fıkrını yazmakta özgürdür.... madem ısıne gelmeyen cevapları okumak ıstemıyodunnn,,, keske altına not dusseydın canm........

İstemediğimi kim söyledi sadece yargılama beni dedim

Mesafe güzel diyelim tamam ama ilerde evlenince de beraberken aynı problemler yaşanmaz mi?
Siz zaten beraber yaşıyorsunuz.Evlenince ki durum suan yaşadığınız durum..Hakkınızda hayırlısı olsun..

Evli olsanız da böyle yapar mıydı sence? Tabi ki arkadaşlarıyla dışarı çıkabilir iki taraf da ama makul saatlerde ve önceden haber vererek. 12 den sonra neyin dışarı çıkması bu? 11 den sonra eve gelmezse kıyameti koparırım

Aldatılıyosun geçmiş olsun

Öyle mi neredeyse hergün açılan kocam hergece dışarda,eve geç geliyor ,nasıl eve bağlayabilirim başlıklarını görmediniz hiç heralde..Bunun atılan imzayla ne alakası var..Bir adam sorumsuzsa sorumsuzdur..ilgisi bitmişse bitmiştir..aldatacağı varsa aldatır..

Yaşanır. Bu yüzden provasından memnun olmadığımız adamla bir ömür yaşamayı istemeyiz.

Ben en son ki ilişkimi aynı evde görünce bitirdim.Ve asla asla aynı evde yaşamadan evlenmeyi düşünmüyorum.aynı evde yaşamadan bir insanı asla tanıyamazsınız.Bir imzayla hiçbirşey değişmiyor.çocuk yapmak istediğimde evlenirim

Ya allah aşkına sırf aynı evde yaşıyor diye kötülemek için kendinizle çelişen şeyler yazıyorsunuz hanımlar!!! Siz sevgililerinize hesap sormuyomusunuz,kafasına göre takılıyomu?, hergece istediği gibi takılıyor mu? O zamqn bdv de açılan başlıklar ne? Ne kendinizi kandırıyorsunuz,imzayla bir halt değişseydi bu kadar boşanan olmazdı..Buraya açılan konuların çoğu ilgisizlik,aldatma zaten..

Su mantiga gore evlenince kimse sorun yasamiyor her sey gayet guzel oluyor
O zaman insanlar niye bosaniyor
Evli adam da gayet istedigi zaman disari cikiyor
Baska kadinla tatile bile gidiyor siz bu dunyada yasamiyosunuz sanirim
Size ne ya millet nasil yasiyorsa yasiyor
Bi bitmediniz arkadas

Ben evli olsaydınız böyle yapamazdı demedim. Böyle yapar mıydı diye konu sahibine sordum.

yazılanlardan bunu cıkarmak.. bravoo. ewet bananezaten bende kendıme dert ednmedımm ama ınn terchlernn sonuunada katlanmalı ,, ha katlanmayıp buraya yazıyosan yormları goze alırsınnn,,,, goze alamıyosanda kendıne saklarsın... bu nasl senn dusuncen ıse odabenm dusuncemm..... umrm anlamıssındr bu sefer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…