- 1 Şubat 2016
- 1.703
- 2.005
- 48
Beni yargila demedim ben fikir verin napayim dedim. Sevgilimle beraber yaşamak benim secimim, sen yaparsın yapmazsin bilemem. Senin için doğrudur yanlıştır onu da bilemem ama ben bu hayatı sectim.ewlenmeden aynı ewde yasayıp herseyı tuketmıssınz zaten... ilişknn bı ozellıgı onemı kalmamıs bnce.... kendı kendını o duruma dusurmussun yanı.. ayrıca ewlı bı ınsan ole ıstedgı saatttedısarı falan cıkamaz katımıyorummm... ewlılıgın aılenn ne onemı var o zaman.. böle dusunenler yuzunden ulkemzde bu kadr mytsuz ewlılıkler aldatmalar var.. allah ıslah etsın.....
Beni yargila demedim ben fikir verin napayim dedim. Sevgilimle beraber yaşamak benim secimim, sen yaparsın yapmazsin bilemem. Senin için doğrudur yanlıştır onu da bilemem ama ben bu hayatı sectim.
İstemediğimi kim söyledi sadece yargılama beni dedimneden o hayatı sectın dıye hesap sorup cevap beklemeım zaten.... buraya konu atıysann herkes kendı fıkrını yazmakta özgürdür.... madem ısıne gelmeyen cevapları okumak ıstemıyodunnn,,, keske altına not dusseydın canm........
Siz zaten beraber yaşıyorsunuz.Evlenince ki durum suan yaşadığınız durum..Hakkınızda hayırlısı olsun..Mesafe güzel diyelim tamam ama ilerde evlenince de beraberken aynı problemler yaşanmaz mi?
Merhaba arkadaslar benim için büyük ama sizin için eminim ki küçük bi problemim var. Sevgilim denen şahısla 4 yıldır beraberiz. 2 yıldır da aynı evde kalıyoruz. Ama su son 6-7 aydır aramiz bi hafta iyi bi hafta kötü. Varsa yoksa arkadaşları. Benim yanımda elinden telefonunu hiç birakmiyo biri olduğu için değil tek bildiği oyun. Gece ders calisicam diye uyumuyo bi uyaniyorum elinde telefonla oyun oynuyo. Neyse dün akşam yemeğe çıktık tam ilk lokmayı aldım dedi ki gece arkadaşlarla dışarı cikicam. Bende şimdi git istersen ben eve giderim kendim dedim trip atmaya başladım. İki uç laf attı konuşalım falan diye ama ben sınır oldum artık neden diye sorucak olursanız normal insanlar gibi akşam saatlerinde cikmiyo dışarı ne varsa 12 den sonra dışarı da artık. Yemeği yedik ben kalktim hemen ben önde bu arkamda yuruyoruz, elimi tuttu ben seni nerde aldattim da böyle davraniyosun arkadaşlarımla dışarı cikicam dediğimde hep böyle yapiyosun bi sen yoksun benim hayatımda falan dedi. Bende iyice sinirlendim. Kızdı oda tabi elimi bıraktı eve geldik. Hala konuşmuyoruz. Sizce bizim sonumuz var mi? Ya da ben napmaliyim, hatalı miyim?
Evli olsanız da böyle yapar mıydı sence? Tabi ki arkadaşlarıyla dışarı çıkabilir iki taraf da ama makul saatlerde ve önceden haber vererek. 12 den sonra neyin dışarı çıkması bu? 11 den sonra eve gelmezse kıyameti koparırım
Yaşanır. Bu yüzden provasından memnun olmadığımız adamla bir ömür yaşamayı istemeyiz.
Evlenmediğinize göre kimse kimseye hesap sormayacak, bir sorumluluk almayacak, herkes kafasına göre yaşayacak demektir. Sen evli gibi davranmasını istersen bıkkınlık gelir. Bir sen yoksun hayatımda demesi bunları anlatıyor. Ondan ayrılıp başkasıyla evlenseniz de farklı bir hayat olmayacak. Evlilik yükü binince hayat rutine dönecektir zaten. Evlilik hayatı laylaylom geçen var mı?
Su mantiga gore evlenince kimse sorun yasamiyor her sey gayet guzel oluyorewlenmeden aynı ewde yasayıp herseyı tuketmıssınz zaten... ilişknn bı ozellıgı onemı kalmamıs bnce.... kendı kendını o duruma dusurmussun yanı.. ayrıca ewlı bı ınsan ole ıstedgı saatttedısarı falan cıkamaz katımıyorummm... ewlılıgın aılenn ne onemı var o zaman.. böle dusunenler yuzunden ulkemzde bu kadr mytsuz ewlılıkler aldatmalar var.. allah ıslah etsın.....
Ben evli olsaydınız böyle yapamazdı demedim. Böyle yapar mıydı diye konu sahibine sordum.Öyle mi neredeyse hergün açılan kocam hergece dışarda,eve geç geliyor ,nasıl eve bağlayabilirim başlıklarını görmediniz hiç heralde..Bunun atılan imzayla ne alakası var..Bir adam sorumsuzsa sorumsuzdur..ilgisi bitmişse bitmiştir..aldatacağı varsa aldatır..
Ben evli olsaydınız böyle yapamazdı demedim. Böyle yapar mıydı diye konu sahibine sordum.
Su mantiga gore evlenince kimse sorun yasamiyor her sey gayet guzel oluyor
O zaman insanlar niye bosaniyor
Evli adam da gayet istedigi zaman disari cikiyor
Baska kadinla tatile bile gidiyor siz bu dunyada yasamiyosunuz sanirim
Size ne ya millet nasil yasiyorsa yasiyor
Bi bitmediniz arkadas
1.5,2,3 gibiPeki 12 de gidince saat kacda geri geliyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?