bi iliski klasigi diyelim biz buna. fikir lazim!

ahlak bekçiliği yapacaklar diye kendileriyle çelişiyorlar..kimin ne yaptığından kimene? Kız durumunu anlatmış,millet yine nikahtan girmiş..sanki hepsi evliliklerinde pamuk prenses muamelesi görüyor..kendi mutsuzluklarını başkalarında mı görmek istiyorlar nedir anlayamadım..

Evlenmek isteyene "ayy sakın evlenme biz evlendikte ne oldu,aşkımız bitti,evlilik çok kaka bişiyyy,aşkından ölen adam yüzüme bakmıyor beni hizmetçi gibi görüyor,evlere girmiyor" yazılıyor

Evli olmayıp birlikte yaşayana nikahlanırsa sanki kendini alice harikalar hayatında bulacakmış gibi yorumlar yapılıyor..

Bir bitmediler gerçekten..

yasantınızın yargılanmasından bahsederken yasantımızı yargıladıgınızın farkına varın!!!!

Şu forumdaki namus bekçiliği ve din meselesinden forum yöneticilerine de bize de gına geldi artık..Herkes kendi namusuna,kendi dinine sahip çıksın ki etrafta bu kadar ona buna (hayvanlara kadar)tecavüz eden,öldüren,çalan çırpan,aldatan,hak yiyen insan olmasın ..millet olarak bir gıdım ilerleyebilelim

Başkalarınınkiyle ilgilenmekten bu haldeyiz çünkü

madem kendı aranzda konusup yormlara kapalı olacaktınz toplaşınn bıyerde pohpohlayın brbrnızı o zamann

o kafayla batıya ılerlersınız anca....... yolunuz acıkolsun...........

Siz var Türkçe yazabilmek?
Hangi tercih yahu? Ne kadar Yeşilçamvari fikirler bunlar? Kadın alt tarafı sevgilisiyle aynı evde yaşıyor, neden evden artist olcam diye kaçan ergen kız muamelesi yapıyorsunuz?
Senelerce aynı evde yaşayıp, eli eline değmeden evlenen bir sürü çiftten daha mutlu olan tanıdıklarım var. Hayat sizin kısıtlı çevrenizden ibaret değil.
Herkes de sizin ahlak değerlerinize uygun yaşamak zorunda değil.
htcgn ilişkiniz monotonlaşmıştır. İkinizin de hoşlanacağı bir aktivite bulmaya çalış. Ne bileyim, haftada bir film gecesi yapın mesela.
Eğer maddi gücünüz varsa sinemaya gidin, yoksa patlatın mısırı, içiyorsanız açın bir şişe ucuz şarabınızı film seyredin. Sen de arkadaşlarınla vakit geçir. Günün gecen adamla geçmesin zaten.
Nerede hareket orada bereket demişler.
Arada bir tıkanır ilişkiler böyle, normaldir.

sızın turkce bıldıgınız cok bellı dogrusu... cumlelerımde bıtane bıle neden aynı ewde yasıyorsun bılmem ne gıbı bı cumle gecmedı.... ısınıze geldıgı gbıı cevrdınız... ewet hayat benm ıcın kısıtlı cevremden ıbaret hanfendı halımdende cok memnunum.. aksı durumda olup olmamak benm tercıhım tıpkı sızın gıbı dusunenlerın tercıhı oldugu gıbı..............

Ne güzel yazmissiniz ya. Böyle dusunmeniz gerçekten beni çok mutlu etti. Evet dediginiz doğru düşününce her gün her dk benimle olması bi erkek olarak onu sıkmıstir diye düşünmeye başladım. Beni aldatmadigina eminim hatta su an kusuz konuşmuyoruz ama hala evde dunde çıkmamıştı dışarıya iptal etmisti, galiba benim gereksiz kiskanmamdan,kimseyle paylasamamdan, üzerine çok gitmemden bunaldi, ama bide şöyle bir şey var arkadaşlarına gitme takılma demiyorum 12 den sonra gitme diyorum, gitmesine kiziyorum oda bunu anlamiyo tabii.

Benim Türkçe cidden iyidir. Mesela Türkçe kelimelerde "w" olmadığını bilecek kadar hakimim Türkçe'ye. Bir de sesli harflerin de alfabeye dahil olduğunu biliyorum.
Aynı evde yaşamasını kast etmediyseniz, peynir tercihini sorguladınız sanırım "tercihlerden" bahsederken.
Hepi topu 5 sayfa yazı yazılmış hanımefendi. onar mesajdan 50 mesaj yapar, en fazla.
Konumuz sizin tercihleriniz değil.
Ben sizin hayatınızı ve tercihlerinizi yargılamıyorum. Onu yapan sizlersiniz.
Bana ne ister evlenin, ister evlenmeyin, hiç ilgilenmiyorum.
O misyon sizlerin üzerinde. Kadın bambaşka bir şeyden bahsederken işi "tercih" boyutuna çeken de sizsiniz, kendi tercihleriniz yargılanıyormuş gibi davranan da sizsiniz.
Mesele şu ki, konu sahibinin evli olup olmaması sizi hiç ilgilendirmediği gibi, sorununun da belediye başkanından sevdiği adamla aynı evde yaşamak için onay almamasıyla bir ilgisi yok.
Olsaydı BDV'de saniye başı, kocamın bana ilgisi azaldı yetşin KK hatunları minvalli 50 tane konu açılmazdı.

Ne sonu allasen sizin sonunuz mu olur yaşanacakları yaşamışsın zaten adamlamartık ciddi ciddi mutlu mesut bi evlilik beklemiyosun heralde. Siz evlwnmişiniz de boşanma aşamasındasınız haberin yok bence

Günah nedir sevap nedir biliyorum ama bazı durumlar böyle olmasını gerektirdi. Ben her gün yatıp kalkiyorum da demedim, evliden farkımız yokta demedim. Beni bu şekilde yargilama yın diyorum. Ama siz inatla bunun yanlış olduğunu soyluyosunuz, bana gore doğru olan bi durum var ortada su an bi cikmazdayim yardım istedim, aynı evde olup olmamam sevabı günahı bana,anlatabildim mi acaba?

O zaman ikinize de uygun bir planlama yapın. Bu hayatı ortak yaşıyorsunuz. Elbette arkadaşlarınızla çıkabilirsiniz ve arada bir ikiniz de 12'den sonra eve gelebilirsiniz.
İkinizin de rızası bu yöndeyse.
Ama bu hem her gece olmaz, hem de ikiniz de her gece ya da sıklıkla gece yarısından sonra evde tek başınıza kalacaksanız zaten aynı evi paylaşmanızın bir esprisi yok. O zaman sadece ev arkadaşı olursunuz zaten.
Örneğin çok sıkı kurallara bağlamamakla beraber kendinize ait bir ya da birkaç gün/gece belirleyin. Sonraki günleri de kafanıza göre geçirin.
O arkadaşlarına ve ailesine vakit ayırsın, sen de öyle yap.
Zamanla, kendinizi ilişkide rahat hissettikçe zaten dışarıda daha az, evin içinde ya da birlikte daha çok vakit geçireceksiniz.
Bir de aldatacak adam istersen eve kilitle perde arkasından kaş göz yapar ama yine yapar.
Sevdiğin, hayatını paylaştığın adama güven.

Çok güldüm gerçekten yorumunuza bir ekleme yapmak istiyorum..
İlgisizliğe karşı önerilerde

1-kırmızı gecelik giy
2-hafif makyaj yap
3-o evde yokmuş gibi davran,mutfakta şarkı mırıldan

Adamın karısı evde kırmızı gecelikli makyajlı o yokmuş gibi takılıyor??? :)))

Konuyla alakasız oldu ama bazen burası gerçekten çok eğlenceli

anlatılmasına gerek yok bılıyorum herkesın gunahınn sevabınn kendıne oldugunu.. neyse yınede hayırlısı hakknzda

Yazilanlar bunu gosteriyorduuu..... Belki ondan boyleanladimmm..
Evet ınn tercihlernn sonuuunada sen katlanmicannn,,,,, coknet anladiiimmm tmmmmm grşrzzzzz...
Te allam ya sayiyla mi veriyolar acaba

Ne sonu allasen sizin sonunuz mu olur yaşanacakları yaşamışsın zaten adamlamartık ciddi ciddi mutlu mesut bi evlilik beklemiyosun heralde. Siz evlwnmişiniz de boşanma aşamasındasınız haberin yok bence
Komik olan bi durum yok ama saosaolun yinede

Yaşanacakları yaşamışsın derken???

Ayni evde yasayan insanlar sabahtan aksama kadar araliksiz sevisiyor, o duvardan o duvara,
birbirlerinin belinden koko cekiyorlar uuu neler neler
Engel oluun
Kimse ayni evde yasamasin
Ahlak elden gidiyiii lililili
Yuzumde bi tebessüm oldu:) dervişin fikri neyse zikri de oymus ya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…