- 29 Temmuz 2015
- 1.652
- 1.890
- 53
- 44
Su mantiga gore evlenince kimse sorun yasamiyor her sey gayet guzel oluyor
O zaman insanlar niye bosaniyor
Evli adam da gayet istedigi zaman disari cikiyor
Baska kadinla tatile bile gidiyor siz bu dunyada yasamiyosunuz sanirim
Size ne ya millet nasil yasiyorsa yasiyor
Bi bitmediniz arkadas
Siz var Türkçe yazabilmek?yazılanlardan bunu cıkarmak.. bravoo. ewet bananezaten bende kendıme dert ednmedımm ama ınn terchlernn sonuunada katlanmalı ,, ha katlanmayıp buraya yazıyosan yormları goze alırsınnn,,,, goze alamıyosanda kendıne saklarsın... bu nasl senn dusuncen ıse odabenm dusuncemm..... umrm anlamıssındr bu sefer
Siz var Türkçe yazabilmek?
Hangi tercih yahu? Ne kadar Yeşilçamvari fikirler bunlar? Kadın alt tarafı sevgilisiyle aynı evde yaşıyor, neden evden artist olcam diye kaçan ergen kız muamelesi yapıyorsunuz?
Senelerce aynı evde yaşayıp, eli eline değmeden evlenen bir sürü çiftten daha mutlu olan tanıdıklarım var. Hayat sizin kısıtlı çevrenizden ibaret değil.
Herkes de sizin ahlak değerlerinize uygun yaşamak zorunda değil.
htcgn ilişkiniz monotonlaşmıştır. İkinizin de hoşlanacağı bir aktivite bulmaya çalış. Ne bileyim, haftada bir film gecesi yapın mesela.
Eğer maddi gücünüz varsa sinemaya gidin, yoksa patlatın mısırı, içiyorsanız açın bir şişe ucuz şarabınızı film seyredin. Sen de arkadaşlarınla vakit geçir. Günün gecen adamla geçmesin zaten.
Nerede hareket orada bereket demişler.
Arada bir tıkanır ilişkiler böyle, normaldir.
Ne güzel yazmissiniz ya. Böyle dusunmeniz gerçekten beni çok mutlu etti. Evet dediginiz doğru düşününce her gün her dk benimle olması bi erkek olarak onu sıkmıstir diye düşünmeye başladım. Beni aldatmadigina eminim hatta su an kusuz konuşmuyoruz ama hala evde dunde çıkmamıştı dışarıya iptal etmisti, galiba benim gereksiz kiskanmamdan,kimseyle paylasamamdan, üzerine çok gitmemden bunaldi, ama bide şöyle bir şey var arkadaşlarına gitme takılma demiyorum 12 den sonra gitme diyorum, gitmesine kiziyorum oda bunu anlamiyo tabii.Siz var Türkçe yazabilmek?
Hangi tercih yahu? Ne kadar Yeşilçamvari fikirler bunlar? Kadın alt tarafı sevgilisiyle aynı evde yaşıyor, neden evden artist olcam diye kaçan ergen kız muamelesi yapıyorsunuz?
Senelerce aynı evde yaşayıp, eli eline değmeden evlenen bir sürü çiftten daha mutlu olan tanıdıklarım var. Hayat sizin kısıtlı çevrenizden ibaret değil.
Herkes de sizin ahlak değerlerinize uygun yaşamak zorunda değil.
htcgn ilişkiniz monotonlaşmıştır. İkinizin de hoşlanacağı bir aktivite bulmaya çalış. Ne bileyim, haftada bir film gecesi yapın mesela.
Eğer maddi gücünüz varsa sinemaya gidin, yoksa patlatın mısırı, içiyorsanız açın bir şişe ucuz şarabınızı film seyredin. Sen de arkadaşlarınla vakit geçir. Günün gecen adamla geçmesin zaten.
Nerede hareket orada bereket demişler.
Arada bir tıkanır ilişkiler böyle, normaldir.
Benim Türkçe cidden iyidir. Mesela Türkçe kelimelerde "w" olmadığını bilecek kadar hakimim Türkçe'ye. Bir de sesli harflerin de alfabeye dahil olduğunu biliyorum.sızın turkce bıldıgınız cok bellı dogrusu... cumlelerımde bıtane bıle neden aynı ewde yasıyorsun bılmem ne gıbı bı cumle gecmedı.... ısınıze geldıgı gbıı cevrdınız... ewet hayat benm ıcın kısıtlı cevremden ıbaret hanfendı halımdende cok memnunum.. aksı durumda olup olmamak benm tercıhım tıpkı sızın gıbı dusunenlerın tercıhı oldugu gıbı..............
Ne sonu allasen sizin sonunuz mu olur yaşanacakları yaşamışsın zaten adamlamartık ciddi ciddi mutlu mesut bi evlilik beklemiyosun heralde. Siz evlwnmişiniz de boşanma aşamasındasınız haberin yok benceMerhaba arkadaslar benim için büyük ama sizin için eminim ki küçük bi problemim var. Sevgilim denen şahısla 4 yıldır beraberiz. 2 yıldır da aynı evde kalıyoruz. Ama su son 6-7 aydır aramiz bi hafta iyi bi hafta kötü. Varsa yoksa arkadaşları. Benim yanımda elinden telefonunu hiç birakmiyo biri olduğu için değil tek bildiği oyun. Gece ders calisicam diye uyumuyo bi uyaniyorum elinde telefonla oyun oynuyo. Neyse dün akşam yemeğe çıktık tam ilk lokmayı aldım dedi ki gece arkadaşlarla dışarı cikicam. Bende şimdi git istersen ben eve giderim kendim dedim trip atmaya başladım. İki uç laf attı konuşalım falan diye ama ben sınır oldum artık neden diye sorucak olursanız normal insanlar gibi akşam saatlerinde cikmiyo dışarı ne varsa 12 den sonra dışarı da artık. Yemeği yedik ben kalktim hemen ben önde bu arkamda yuruyoruz, elimi tuttu ben seni nerde aldattim da böyle davraniyosun arkadaşlarımla dışarı cikicam dediğimde hep böyle yapiyosun bi sen yoksun benim hayatımda falan dedi. Bende iyice sinirlendim. Kızdı oda tabi elimi bıraktı eve geldik. Hala konuşmuyoruz. Sizce bizim sonumuz var mi? Ya da ben napmaliyim, hatalı miyim?
Günah nedir sevap nedir biliyorum ama bazı durumlar böyle olmasını gerektirdi. Ben her gün yatıp kalkiyorum da demedim, evliden farkımız yokta demedim. Beni bu şekilde yargilama yın diyorum. Ama siz inatla bunun yanlış olduğunu soyluyosunuz, bana gore doğru olan bi durum var ortada su an bi cikmazdayim yardım istedim, aynı evde olup olmamam sevabı günahı bana,anlatabildim mi acaba?sızın turkce bıldıgınız cok bellı dogrusu... cumlelerımde bıtane bıle neden aynı ewde yasıyorsun bılmem ne gıbı bı cumle gecmedı.... ısınıze geldıgı gbıı cevrdınız... ewet hayat benm ıcın kısıtlı cevremden ıbaret hanfendı halımdende cok memnunum.. aksı durumda olup olmamak benm tercıhım tıpkı sızın gıbı dusunenlerın tercıhı oldugu gıbı..............
O zaman ikinize de uygun bir planlama yapın. Bu hayatı ortak yaşıyorsunuz. Elbette arkadaşlarınızla çıkabilirsiniz ve arada bir ikiniz de 12'den sonra eve gelebilirsiniz.Ne güzel yazmissiniz ya. Böyle dusunmeniz gerçekten beni çok mutlu etti. Evet dediginiz doğru düşününce her gün her dk benimle olması bi erkek olarak onu sıkmıstir diye düşünmeye başladım. Beni aldatmadigina eminim hatta su an kusuz konuşmuyoruz ama hala evde dunde çıkmamıştı dışarıya iptal etmisti, galiba benim gereksiz kiskanmamdan,kimseyle paylasamamdan, üzerine çok gitmemden bunaldi, ama bide şöyle bir şey var arkadaşlarına gitme takılma demiyorum 12 den sonra gitme diyorum, gitmesine kiziyorum oda bunu anlamiyo tabii.
Benim Türkçe cidden iyidir. Mesela Türkçe kelimelerde "w" olmadığını bilecek kadar hakimim Türkçe'ye. Bir de sesli harflerin de alfabeye dahil olduğunu biliyorum.
Aynı evde yaşamasını kast etmediyseniz, peynir tercihini sorguladınız sanırım "tercihlerden" bahsederken.
Hepi topu 5 sayfa yazı yazılmış hanımefendi. onar mesajdan 50 mesaj yapar, en fazla.
Konumuz sizin tercihleriniz değil.
Ben sizin hayatınızı ve tercihlerinizi yargılamıyorum. Onu yapan sizlersiniz.
Bana ne ister evlenin, ister evlenmeyin, hiç ilgilenmiyorum.
O misyon sizlerin üzerinde. Kadın bambaşka bir şeyden bahsederken işi "tercih" boyutuna çeken de sizsiniz, kendi tercihleriniz yargılanıyormuş gibi davranan da sizsiniz.
Mesele şu ki, konu sahibinin evli olup olmaması sizi hiç ilgilendirmediği gibi, sorununun da belediye başkanından sevdiği adamla aynı evde yaşamak için onay almamasıyla bir ilgisi yok.
Olsaydı BDV'de saniye başı, kocamın bana ilgisi azaldı yetşin KK hatunları minvalli 50 tane konu açılmazdı.
Günah nedir sevap nedir biliyorum ama bazı durumlar böyle olmasını gerektirdi. Ben her gün yatıp kalkiyorum da demedim, evliden farkımız yokta demedim. Beni bu şekilde yargilama yın diyorum. Ama siz inatla bunun yanlış olduğunu soyluyosunuz, bana gore doğru olan bi durum var ortada su an bi cikmazdayim yardım istedim, aynı evde olup olmamam sevabı günahı bana,anlatabildim mi acaba?
Yazilanlar bunu gosteriyorduuu..... Belki ondan boyleanladimmm..yazılanlardan bunu cıkarmak.. bravoo. ewet bananezaten bende kendıme dert ednmedımm ama ınn terchlernn sonuunada katlanmalı ,, ha katlanmayıp buraya yazıyosan yormları goze alırsınnn,,,, goze alamıyosanda kendıne saklarsın... bu nasl senn dusuncen ıse odabenm dusuncemm..... umrm anlamıssındr bu sefer
Komik olan bi durum yok ama saosaolun yinedeNe sonu allasen sizin sonunuz mu olur yaşanacakları yaşamışsın zaten adamlamartık ciddi ciddi mutlu mesut bi evlilik beklemiyosun heralde. Siz evlwnmişiniz de boşanma aşamasındasınız haberin yok bence
Ne sonu allasen sizin sonunuz mu olur yaşanacakları yaşamışsın zaten adamlamartık ciddi ciddi mutlu mesut bi evlilik beklemiyosun heralde. Siz evlwnmişiniz de boşanma aşamasındasınız haberin yok bence
Yaşanacakları yaşamışsın derken???
Yuzumde bi tebessüm oldu:) dervişin fikri neyse zikri de oymus ya :)Ayni evde yasayan insanlar sabahtan aksama kadar araliksiz sevisiyor, o duvardan o duvara,
birbirlerinin belinden koko cekiyorlar uuu neler neler
Engel oluun
Kimse ayni evde yasamasin
Ahlak elden gidiyiii lililili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?