- 3 Şubat 2011
- 8.051
- 24.516
- 748
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ŞÖYLE AGZINI BURNUNU DAĞITACAN BÖYLE ERKEKLERİN.Nasıl bi adamdır bu ya gece çocuk bi anda ağlayarak uyandı ne yaptın çocuğa doyo bağırdım bişey yapmadım ne diyosun sen dedim yüzüme vurdu pislik delirtcek beni az kaldı sevdiğini soyluyo bide sevgiye bak takıntılı mahluk bu nasıl bi kişiliktir
InanmiyorummmNe sevmesi ya .inaniyo musun
Şeytan diyo çek git boşan ne hali varsa görsün cesaret edemiyorum galiba olacaklar bi sürü rezilljkSende değil canım sıkıntı esin psikopat. Hadsiz adam![]()
Gece çocuk emmeye kalıyo 20 aylık yatakta yatıyo eşim bende çocuğu aldım emzirmek için ne yaptın çocuğa diyo uyku sersemi heralde düşürdum filan mi sandı ne yapcam dedim ne diyosun sen sus cevap verme dedim cevap verdim vurdu nasıl bi adamdır bu ya bu mu adamlikO mu bağırdı sen mi bağırdın ne yaptın çocuğa diye.
Ne biçim ilişki bu ya.
Yakinda benimde gidecek delircem sandım dün hiçbişey olmamış gibi uyudu hemen vicdansizManyak midir nedir. Siz degil de esinizin kafa gitmis yani.