- 3 Şubat 2011
- 8.051
- 24.516
- 748
Daha öncede yaptı evet bir değil bu böyle evlilik mi olurrEli bir kez kalktı mı bir daha inmez. Geçmiş olsun!
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha öncede yaptı evet bir değil bu böyle evlilik mi olurrEli bir kez kalktı mı bir daha inmez. Geçmiş olsun!
Çocuk aglayinca ne yaptın çocuğa diyo psikopat iste nasıl bi kafa var bilmiyorum bi bakarsın çok dindar gözüküyor fetva veriyo millete kadına el kaldırmak ne bu Müslümanlığa sığar mi gecengun diyo ki kadın konuştu mertlik bozuldu eskiden böyle değilmiş kadın erkeğin bi adim gerisinde durmaliymis herkes yerini bilmek ama dedim kadın da söz hakkına sahip evlilik bu ne için evleniyoruz sadece cinsellik için mi işte eski zihniyetler ve benim kocam gibi eskide yaşayan insanlar böyle dusunuyoçocuk ağlıyo diye mi sana vurdu ruh hastasına bak![]()
Bi yandan bakıyorum bosanirSam da annemle yaşıycam annem de depresyon geçirmiş çok efhamli çok tartışıyoruz saçma sapan şeyleri kafaya takıyo beni çok sinir ediyo cokk zor durumum yaBu adamla evli kalırsanız bişey anlamanıza gerek kalmayacak..
Ruh sağlığınız kesin gidecek..
Çocuğunuzun sağlıklı ve mutlu anneye ihtiyacı var, şiddet gören anneye ve annesine kötü davranan babaya değil..
Sen hala umudum var de,çocuk için katlan çocuk büyüsün annesinin dayak yediğini görsün sağlıklı bir birey olarak yetişsin
Çok haklısın bende aynı düşünüyodum seninle ama annem depresyon geçirmiş çok sağlıklı değil daha çok canımı sıkıyor moral vereceğine başka kimsem yok abim var o da evli ayrılSam çocuk arada rezil olacak piskopat biri çünkü rahat vermiyçek biliyorum çok canım sikiliyoKabullendiğin kanıksadığın sürece delirdiğini anlamazsın bile,bunun bir adım sonrası kocana mazeret uydurman,ben sesimi yükselttim vurdu,ben şunu şunu demeseydim vurmazdı gibi
Çok haklısın bende aynı düşünüyodum seninle ama annem depresyon geçirmiş çok sağlıklı değil daha çok canımı sıkıyor moral vereceğine başka kimsem yok abim var o da evli ayrılSam çocuk arada rezil olacak piskopat biri çünkü rahat vermiyçek biliyorum çok canım sikiliyo![]()
O karısına vurdugu için mutlu değilmiş öyle diyodu bi zaman o zaman yapma anasını kardeşlerine vurşunlar bakalım noluyo ben esiyim ya madem memnun değilsin boşa ne işi var benleVurmasının nedeni çocuğu düşündüğü için mi,yoksa uykusundan uyandığı ,rahatsız olduğu için mi?Madem şiddet kötü bir şey,kendisi niye size vuruyor
![]()
dengesiz bi adam ne yapcagi belli olmuyo yapıyo pişman oluyo Özür diliyo sırnasiyo garip biri ben ev hanımıyim çalışmıyorumSen çalışan bir kadın değil misin? Nafaka da alacaksın,psikopat diyosun orda hemfikiriz çocuğun aklı erince ne olacak sinirine hakim olamayan adam bu ya onu da döverse,asla dövmez diyebiliyor musun
Şu 'çocuğa ne yaptın kafası'nı bi anlasam.Annesisin sen onun ne yapabilirsin ki,korumak kollamak,ihtiyaçlarını gidermek çook sevmekten başka.Kalk da bak ne yapmışım çocuğa,ne sanıyor bunlar kendilerini.Uyuz oldum yine.Gece çocuk emmeye kalıyo 20 aylık yatakta yatıyo eşim bende çocuğu aldım emzirmek için ne yaptın çocuğa diyo uyku sersemi heralde düşürdum filan mi sandı ne yapcam dedim ne diyosun sen sus cevap verme dedim cevap verdim vurdu nasıl bi adamdır bu ya bu mu adamlik
Haklısın oğlum daha 20 aylık ama ayrılSam Peşimi bırakmaz ki kocam değişik biri sen benim namusumsum diyo ölene kadar rahat vereceğini sanmıyorum bide oğluna çok duskunçocuğunu ver kreşe ,işe gir ,annende kal akşamdan akşama eve gideceksin sonuçta,kocanı çekiyorsun anneni mi çekemiyorsun sana bunu söylemekten dilimde tüy bitti artık
dengesiz bi adam ne yapcagi belli olmuyo yapıyo pişman oluyo Özür diliyo sırnasiyo garip biri ben ev hanımıyim çalışmıyorum
Evet doğru söylüyorsun hep aynı yerdeyiz ve hep ayni şeyleri yazıyorum sizde biktiniz bendeHani adam pişman olsa neyse tedavi görse neyse, aksine adam kendini haklı buluyo
Sen daha çok konu açarsın biz daha çok sayarız kocana, ha rahatlıyosan ne ala ama çözüm bu değil
Duymak istediğimi söylüyorsun ne deseniz haklısınız da isteee çok cesaretim yok galibanolcak ki kocandır. döver de sever de. hem arada çocuk da var. anne kahrı çekeceğini koca dayağı çekmek daha mantıkı. hı hı evet. hem düzelir belki. benim umudum var.
Evet doğru söylüyorsun hep aynı yerdeyiz ve hep ayni şeyleri yazıyorum sizde biktiniz bende![]()
Seçimler işte kendi kaderimi kendim mi çizdim bilmiyorumYok kendi adıma bıkmam da üzülürüm üzülüyorum
Haklısın oğlum daha 20 aylık ama ayrılSam Peşimi bırakmaz ki kocam değişik biri sen benim namusumsum diyo ölene kadar rahat vereceğini sanmıyorum bide oğluna çok duskun
Seçimler işte kendi kaderimi kendim mi çizdim bilmiyorum