Bi insan delirdigini nasıl anlar?

Benim oğlan 2 gündür uyumuyo yemiyor baş baş bağırıyor ara ara,demek ki senin adam olsa beni döve döve öldürür

Ama sana bir haberim var benimki 23 aylık 2 yaş sendromuna girdi seninki de yakındır bari şimdiden konuyla ilgili makale falan okut senden bilmesin

Duymak istediğimi söylüyorsun ne deseniz haklısınız da isteee çok cesaretim yok galiba

ya ne cesaretinden bahsediyosun? bahane de bahane yani. ne kadınlar var, neleri göze alıp boşanıyolar. sen lisans mezunu görünüyosun. çocuğa annen bakar, sen çalışırsın. nafakanı alırsın. arada da annenin kahrını çekiverirsin. ne var bunda. dayak yemek çok mu güzel ya. anlamıyorum ben. oğluna düşkünmüş pehh. görürüm ben seni yakında adam oğlunu da dövmeye başlayınca. hadi diyelim onu dövmedi, seni dövmeye devam ettikçe o çocuk buna tanık olacak. artık o da mı dayakçı olur piskopat mı olur bi gün delirir babasını mı bıçaklar bilemiyorum.

İnsan üzülüyo, yani ne bileyim ben ev huzursuzluğundan çok etkileniyorum, eşim annem kardeşim kim olursa olsun en ufak bir söz hatta bakış beni yerle bir edebilir mesela,sen gene iyi dayaniyosun
Bende nasıl dayaniyorum bilmiyorum Allah sabır veriyo heralde kendimi çok değersiz hissediyorum sayesinde biktim bu insanlardan çevremde adam gibi biri yok ne yazikki akraba desen herkes kendini düşünüyo aile desen abim evlendi değişti babam zaten yok vefat etti anne var hasta çok tuhaf hissediyorum kendimi artik

ya ne cesaretinden bahsediyosun? bahane de bahane yani. ne kadınlar var, neleri göze alıp boşanıyolar. sen lisans mezunu görünüyosun. çocuğa annen bakar, sen çalışırsın. nafakanı alırsın. arada da annenin kahrını çekiverirsin. ne var bunda. dayak yemek çok mu güzel ya. anlamıyorum ben. oğluna düşkünmüş pehh. görürüm ben seni yakında adam oğlunu da dövmeye başlayınca. hadi diyelim onu dövmedi, seni dövmeye devam ettikçe o çocuk buna tanık olacak. artık o da mı dayakçı olur piskopat mı olur bi gün delirir babasını mı bıçaklar bilemiyorum.
İnşallah böyle olmaz kendini değiştirmesi lazım eşimin sinirine hakim olmasi lazim sürekli küfür ağzında Allah muhurluycek kalbini yakında kadere bile kufretti ne yazikki herseyi biliyo dinen ama icraat yok yapıp yapıp pişman oluyo

İnşallah böyle olmaz kendini değiştirmesi lazım eşimin sinirine hakim olmasi lazim sürekli küfür ağzında Allah muhurluycek kalbini yakında kadere bile kufretti ne yazikki herseyi biliyo dinen ama icraat yok yapıp yapıp pişman oluyo

ay din din din. adam sizi dövüyo ne kalp mühürlenmesinden bahsediyosunuz. 40 50 yaşında hala karısını dövenlerin kalbi niye mühürlenmiyo acaba? neye umut bağlıyosunuz ben anlayamadım. sabrı veren allah cesaret de versin akıl mantık da versin ne diyim.

Benim oğlan 2 gündür uyumuyo yemiyor baş baş bağırıyor ara ara,demek ki senin adam olsa beni döve döve öldürür

Ama sana bir haberim var benimki 23 aylık 2 yaş sendromuna girdi seninki de yakındır bari şimdiden konuyla ilgili makale falan okut senden bilmesin
Ya belimden sakatlandım eşim yüzünden o da yazıklar olsun ona Allah ıslah etsin biraz toparlanmistim oğluma bakıyorum coxuk agliyo uyumuyo bana bağırıyor çocuğa bakamiyon uyutamiyon diye bende cevap verdim daha kötü oluyo nasıl bi insan merhamet olmaz mı insanda ya

ay din din din. adam sizi dövüyo ne kalp mühürlenmesinden bahsediyosunuz. 40 50 yaşında hala karısını dövenlerin kalbi niye mühürlenmiyo acaba? neye umut bağlıyosunuz ben anlayamadım. sabrı veren allah cesaret de versin akıl mantık da versin ne diyim.
Doğru söylüyorsun kizmakla haklısın da bişey diyemiyorum

Nimesay sen de ben de bir gun bosanacagiz. Er ya da geç. Bunu sen de biliyorsunn. Bir yere kadar sabredersin sonra biter sabrın. Benimki bitti sayılır. Planlar yapıyorum.

Nimesay sen de ben de bir gun bosanacagiz. Er ya da geç. Bunu sen de biliyorsunn. Bir yere kadar sabredersin sonra biter sabrın. Benimki bitti sayılır. Planlar yapıyorum.
Senin çocuğun var mı canım bende bilmiyorum nasıl dayaniyorum saçma sapan şeyler yüzünden kavga ediyoruz ve hep ben suçluyum günah keçisi benim sen kaç yıllık evlisin

Nasıl bi adamdır bu ya gece çocuk bi anda ağlayarak uyandı ne yaptın çocuğa doyo bağırdım bişey yapmadım ne diyosun sen dedim yüzüme vurdu pislik delirtcek beni az kaldı sevdiğini soyluyo bide sevgiye bak takıntılı mahluk bu nasıl bi kişiliktir

psikolojik sorunlari var ciddi

Daha önce soylemistiniz maddi özgurlugunuzde var ailenjzde arkanizda birakin bu adami... cocuk icin dayaniyorum diyorsunuz ama cocuk icin onun piskolojisi icin bırakin bosanin

Sen de ona daha sert vurmayı denedin mi. Komşumuzun kocası kadını canı sıkıldıkça döverdi. Annem bana bula bula seni buldu cok cirkinsin bilmem ne sudan sebeplerle. Kadın bi gün tokadın akabinde buna bi tekme koymus. Adam banyoda düşmüş vurmus kafayi yere. Iki tekme de yerde koymuş. O gün bugündür kadına vurmuyor.

Sen de ona daha sert vurmayı denedin mi. Komşumuzun kocası kadını canı sıkıldıkça döverdi. Annem bana bula bula seni buldu cok cirkinsin bilmem ne sudan sebeplerle. Kadın bi gün tokadın akabinde buna bi tekme koymus. Adam banyoda düşmüş vurmus kafayi yere. Iki tekme de yerde koymuş. O gün bugündür kadına vurmuyor.
:KK70::KK70::KK70:

Ben anlamiyorum nasil sabrediyorsunuz. Adam beni bir dover iki dover erkek gucudur daha fazla vuracak halim yok ama bosluk aninda kafasina odunu geciriveririm.
Niye susuyorsunuz niye duruyorsunuz adam sizi her konuda cok bastirmis silkelenin kendinize gelin Allah askina.
Cocugum icin katlaniyorum diyorsunuz yarin obur gun o cocuk buyucek sizi dovdugune sahit olacak erkek cocugu bu babasina saplayiverse bicagi napacaksiniz?
Cocugu bu ruh hastasiyla birlikte yasatarak en buyuk cezayi veriyorsunuz kendi cocugunuza bile isteye ugrassaniz bundan buyuk zarar veremezsiniz.

Back
X