- 25 Şubat 2018
- 13.063
- 75.478
- 548
- Konu Sahibi Evlat Kokusu
-
Ben buna inanmıyorum ,bir insan esiniy seviyorsa bunu bir şekilde hissetirir. Sözle, davranışla, dokunarak bir sürü yolu var bunun. Hicbirsey hissettirmiyorsa içinde sevgi adına birşey kalmamıştırÇocukla falan resmi var bizim gelinlik resimleri var ama ya sevgi gösteremiyor
ilk cumleyi görünce aha benim kocam dedim ama gerisi abarti olmus:)Benim kocanın sevgisini ilgisini göstermeme gibi bir huyu var Giyin kuşan Süslen saçını değiştir Gayet normalmiş gibi davranma atıyorum mesaj atarım mesajımı görür ama cevap yazmaz hiçbir yerde resminizi paylaşmaz yüzük takmaz herhangi hareketle bana değer verdiğini hissetmek diyorum Sizce bu evlilikte normal mi herkes aynı şeyi yaşıyor mu olması gereken bu da ben mi kafama takıyorum her şeyi
Belki hayatında başka kadın/lar olduğu için yüzük takmıyordur, size ilgisizdir.Hesapta birkaç resmimiz var ama ilgili değildir hiç
Severek evlendik değişti böyle değildi geçim derdi diyor artık sevgili değiliz diyor herkesin hayatı böyleymişTanımadan mı evlendiniz? Evlendikten beri mi böyle öncesi var mı?
Bence de normal değil maalesef. Diğerleri olmasa sadece yüzük olayına takılmam mesela, ama hepsi birden fazla fazla fazlaa
Görücü usulüyse sevmiyor diyecektim :/ aslında sevgililik dönemlerindeki gibi olmuyor evlilik yinede bu kadar değil ya. Büyük kavgalar fln mi yaşadınız acaba? çünkü soğumuş gibi duruyorYok severek evlendik gece yarısı özleyip balkonda görmek için gelen adam bide ben değişmedim diyor
Kahve alıyorum kek kurabiye yapıyorum ya yemiycem diyor ya zoraki hep arkadaş ortamında kahve daraldım yailk cumleyi görünce aha benim kocam dedim ama gerisi abarti olmus:)
benimki ilk yillar cok muc muc bir kocaydi ama ilk seneden sora o da foto paylasmayi kesti, hos biz hic foto paylasmayiz hicbiyerde. Ama yüzügünü takar yani.
Biz de 13 yillik evliyiz ve 2.5 yasinda bi oglumuz var ama bu ara ben hasret cekiyorum sanki begenilmeye sevgiye, genelde öküz olan bendim. Esim de bana ayak uydurmustu,
nasi söylenir inan ki ben de bilmiyorum.
Sabah ise giderken dönüp gidip dudagindan öptüm cok sasirdi, biri beni seviyormus bugün dedi evet dedim öyle ciktim oglani alip.
Ama belki anlatmanin bir kibar yolu vardir, varsa birilkeri yazar belki ben de denerim :)
Ayy ne tatlış bı an olmuşturilk cumleyi görünce aha benim kocam dedim ama gerisi abarti olmus:)
benimki ilk yillar cok muc muc bir kocaydi ama ilk seneden sora o da foto paylasmayi kesti, hos biz hic foto paylasmayiz hicbiyerde. Ama yüzügünü takar yani.
Biz de 13 yillik evliyiz ve 2.5 yasinda bi oglumuz var ama bu ara ben hasret cekiyorum sanki begenilmeye sevgiye, genelde öküz olan bendim. Esim de bana ayak uydurmustu,
nasi söylenir inan ki ben de bilmiyorum.
Sabah ise giderken dönüp gidip dudagindan öptüm cok sasirdi, biri beni seviyormus bugün dedi evet dedim öyle ciktim oglani alip.
Ama belki anlatmanin bir kibar yolu vardir, varsa birilkeri yazar belki ben de denerim :)
Şuanda abartısız söylüyorum afedersiniz en son 1 ay olmuştur eşimle öpüşmüyorum seviyorum diyor dişarıdan çok mükemmel temizlik yapar yemek yapar çocuk bakar ama heyecan aşk yok adamdaBelki sevmiyordur bunun dışında nasıl günlük hayatta sana davranışları başkalarının yanında davranışları mesela düğüne gittiğinizde dansa kaldırır mı seni hasta olduğunda seninle ilgilenir mi
Hiç öyle düşünmedim erkeğe haram diyor altın yüzükBelki hayatında başka kadın/lar olduğu için yüzük takmıyordur, size ilgisizdir.
Çevreden bakanlar bana çok şanslısın der halı çırpar temizlik yapar yemek yapar mutsuzum desem kimse inanmazHayır herkes evliligi böyle yasamiyor
Cok guzel seven kıymet bilen adamlarda var bu hayatta,sıze dunyada cenneti yasayan.
Bu adam evlendikten sonra degısmemistır buna eminim kabul etmeseniz bile.
Keske degıstıremeyecegınızı bir bilen en başında allah rızası ıcın size anlatıp uyarsaydı.
Bosanın.
Takmadım 1 aydır farketmedi sadece çocuğumla resmimiz var çoğu yerde sırf kızsın diye kıskanmaz ki değişik yaNormal değil.Bence sosyal medyada bekar olarak tanıtmış kendini birilerineAynı şeyi siz de yapın.Yüzük takmayın,onunla resimlerinizi koymayın.
Halıyı sizde cırparsınız Ama oturup kendinize iltifat edip askla sarılamazsınız?Çevreden bakanlar bana çok şanslısın der halı çırpar temizlik yapar yemek yapar mutsuzum desem kimse inanmaz
Denedim kendisi yaptı ya ilgisiz diye boşanan millet bana güler çünkü her iş yapsa gocunmaz ama kadın ilgi sevgi isteyen varlıkDeğişmez.
Ona yemek yapmayın, kirlisini yıkamayın, kıyafetlerini ütülemeyin, dağıttığını toplamayın, aynı yatakta yatmayın.
Bakalım sizi hatırlıyor mu?
Gümüş yüzük takardı isteseydi.Hiç öyle düşünmedim erkeğe haram diyor altın yüzük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?