- 25 Şubat 2018
- 13.063
- 75.476
- 548
- Konu Sahibi Evlat Kokusu
-
Burada öncesinde hiç sorun yaşanmamış da ilgi göstermeyen bir eş gibi anlatılıyor birde.Bu mesajlar size ait.
Aldatılmak boşanmak için yeterli değilse ne yeterli?
Kendinize saygınız var mı?
Neden evli kalmakta ısrar ediyorsunuz?
İlgisiz, alakasız, aldatıyor, ev arkadaşı gibi yaşıyorsunuz.
Tek paylaşımınız yok.
Çocuğunuzun arkasına mı saklanıyorsunuz yoksa?
Kaçsmayın bence yüzleşin durumunuzla.
Bunu ıstapliycak hiçbirşey yok elimde,,Aldatılmak boşanmak için yeterli değilse ilgisizliği dert edinmeniz tuhaf kaçıyor.
Umarım düzelir.
Zamanında ailenize gitmişsiniz. Yine gideceksiniz. Borcu da eşiniz ödeyecek ya da her şeyi yarı yarıya paylaşıp (mal varlığı, borçlar vs ) çalışıp ödeyeceksiniz.Bunu ıstapliycak hiçbirşey yok elimde,,siz olsanız boşandınız üzerine 30bntl.borç 3 yaşında çocuk çalışsan kim bakacak varsa fikriniz yardımcı olun bana
Baştan gümüş yüzük alsaydı o zaman. Benim altın alyansin aynısı olan gümüş alyans almıştık eşime.Hiç öyle düşünmedim erkeğe haram diyor altın yüzük
Nişanlıyken aldatmış.Bunu ıstapliycak hiçbirşey yok elimde,,siz olsanız boşandınız üzerine 30bntl.borç 3 yaşında çocuk çalışsan kim bakacak varsa fikriniz yardımcı olun bana
Bu delil size yetmediyse yatakta basmayı mı bekliyorsunuz?Çok sevindim çok sabahlara kadar ağlayarak sevdim başka kadınla mesajlaştığını görerek sevdim salak diyin hakettim
Bu mesaj elimde olsa keşkeNişanlıyken aldatmış.
Evliyken aldatmış.
Ne için delil lazım?
Parasız adamdan tazminat almak için mi?
Bu delil size yetmediyse yatakta basmayı mı bekliyorsunuz?
Delile gerek yok ki.Korkuyorum kızımla bu koca dünyada perişan olmaktan acı çekiyorum ama o mutlu sanıyor anne babasını anne babasına bağlı bir çocuk kahrolası borç üzerimde ailem var ama kardeşim evlendi ona ev aldılar düğün yaptılar borç harç babam hasta ve çalışıyor psikolojim bozuk farkındayım ama elimde delil yok kimsenin haberi olmadan geceleri ağlıyorum çaresiz avukat deliler topla diyor iyi avukat para istiyor gerçekten çok kötü durumdayım kızım perişan olsun istemiyorum kreşler 900 tl +servis 500tl yardımcı olun lütfen fikir verin tamam ilgisi falan geçtim bişryleri bahane ediyorum mutlu görünmek için ama mutsuzluktan geberiyorum
Hanımefendi deliller genelde tazminat vs için lazım olur.Bu mesaj elimde olsa keşke
Neden kendinizi yoruyorsunuz açıklama yaparak. Konu sahibi boşanmayacak asla. Sadece bizim "aaa haklısın bekle boşanma" dememizi bekliyor.Hanımefendi deliller genelde tazminat vs için lazım olur.
Anlaşmalı boşanın.
HaklısınızHanımefendi deliller genelde tazminat vs için lazım olur.
Anlaşmalı boşanın.
Bence de.Neden kendinizi yoruyorsunuz açıklama yaparak. Konu sahibi boşanmayacak asla. Sadece bizim "aaa haklısın bekle boşanma" dememizi bekliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?