Bi kızın yapısının güzel olması ne demektir?

Bildiğim bir şey varsa insan gerçekten seviliyorsa kendisini yanında dünya güzeli hisseder. erkek arkadaşınız ikişkinin başında kısa boylu olduğunuzu söyleyerek aslında uzun boylu kızları beğendiğini alttan alta dile getirmiş. sizi elbette sevip beğeniyordur ama bu rahatsızlıkla ömür boyu rahat edebilecek misiniz iyi düşünün. İzmir’de yaşamayı sorgular hale gelmişsiniz :/

İzmir kızları diğer illere göre çok özgür ve rahattır.
Seçim zamanları değilse ve derbiler,onun harici kimse kimseyi tınlamaz yuvarlana yuvarlana yaşarsın.
Havası,suyu gelir olarak yaşaması rahattır vs.
Kızlarıda bu rahatlığın vermiş olduğu nimetler sonucu,kendine özgüveni olan,dik durabilen ve güzel bakan güzel kızlardır.
Erkekleride bu cezbediyor sanırım,hem güzel,hem akıllı,hem özgür vs.
Dışarıdan gelen kişilere cazip geliyor,İzmir'de doğup büyümüşler için normal bişey.
Tıpkı tüm japonların aynı olduğunu sanmamız gibidir.İçinde yaşayan için normaldir bu durum.
Sizde üzülmeyin yani,soru sormuş cevap almışsınız.
Rus bayanlarda,İzmir'li kızlardan güzel ne yapalım :)

İzmir'deki kızlar genel olarak 170-175 falan mı?
Boyunuzun kısalığıyla ne alaka?
1.55 olup bir içim su olan hiç mı kız yokmuş İzmir'de?
Kusura bakmayın da çok gereksiz, saçma bir muhabbet olmuş.
Takılmayın.
Sizi kıskandırmak istemiş sizde oltaya düşmüşsünüz .

Valla oyle diyorlar izmirli kizlar guzelmis.tanidiklaril var hicte abartilacak guzellikleri yok ama bilemiyorum

Fiziklerinin güzel olduğunu söylemek istemiş. Sonuçta sizi beğenmiş sevmiş.
Uzun kızları beğenmesi kısa boylu olduğunuz için sizi beğenmediği anlamına gelmiyor. Sevgili olmadan önce uzundunuz ve sonradan kısalmadınız sonuçta. Beraber basketbol oynayacak da değilsiniz. Çok takılmayın böyle şeylere.

Bu erkek arkadasınız sıze bu konuyu ne diye acıyor eee ne yani bu mu derdiniz hersey bıttı izmirli kızların yapılarına geldi konu bana garip gelen bu :)

Ya bende izmirliyim boyum 1.70 kız kardesimin 1.75 ama uzun olmak bize sorsan hiçte iyi değil türk erkekleride i 1.85 değil çünkü. Düşün ki 1.80 boyunda adam bana kısa geliyor 6 7 cm topuklu ayk giysen aynı boyda oluyosunorda yapı olarak derken bence doğal allah vergisi olan bi yapı gen meselesi demeye çalışmış. Hani derler ya
Ya havasından ya suyundan..
Ama sevgi boy posla olmaz ki siz bunu neden sorguluyorsunuz aranızda güven bağı daha tam kurulamamış ve onun sizi sevdiğinden şüpheniz var ne derse tersten anlamaya meyilli gibi duruyorsunuz.. :/

Son düzenleme:
Benim izmirli iki samimi arkadasim var.
Biri sarisin, mavi gozlu, kutu bebegi gibi guzel.
Digeri esmer kivircik sacli, etine dolgun, hos guzel bi kiz.
Ama ikisininde ortak ozelligi kendine olan guvenleri,rahatliklari..
Sadece tip degil yani, hayata bakislari farkli.

Fizik ya da sıcak kanlı oldukları için demiş olabilir. Kendine haksızlık etme bence

Fiźiki hatlar yüz hatlarıdır muhtemel. Belliki Daha çekici buluyormus bu açılardan.

Bence farkları gördüğüm kadarıyla kendine güvenli ve bakımlı olmalarından geliyor..

Konu sahibü sizde kendinize güvenin.. sizi beğenmese sevmese sevgiliniz olmazdı

Yapısı derken fizik güzelliği demiş daha iri uzun beyaz gibiler sanki. Sorsaydın keşke hayırdır sen ne ayaksın diye.

Ne farkları var hepsi türk herkes özeldir güzeldir gibi şeyler demeyin sevgilinize,kıskandığınız trip yaptığınız baya belli olur böyle çünkü. Onun yerine dimi ya ne güzel kızlar diyin övün kızları. Erkeklere kendinizi ezdircek fırsatlar sunmayın kısaca, kendinizi hakir görmeyin. Siz de bi gün iskandinav erkeklerinin yapısından bahsediverirsiniz olur biter

Ben neden bu konularda alınganlık edildiğini anlamıyorum. Dünyadaki en güzel kadın ben olmadığıma göre eşim gayette güzel bi kadına güzel diyebilir, ne var ki bunda. Güzel olana beslenecek tek duygu arzu, şehvet, sahip olma isteği değildir ki. Ben güzel bi kız görsem, yanımda da eşim varsa, baksana ne güzel yüzü var derim. Tv de gördüğüm kadın/erkek farketmez, estetik bulduğum herkesten övgüyle bahsedebilirim. Ne eşim bende art niyet arar, ne ben eşimde.

Erkek arkadaşınız realist bi davranış sergilemiş. Yalan söylememiş, bu çok kıymetli bence.. Ben art niyette görmedim. Söylediği doğru İzmir kızları çok güzel. Hem yüz, hem fizik, hem zihniyet olarak İzmir insanı bi başka.

(İzmirli değilim)

Böyle genellemeler saçma oluyor bence. İzmir kadınlarını tanımlasaydım güzelden ziyade bakımlı derdim ve giyim kuşam konusunda daha özgür bir yer olduğu için kadınlar istediklerini giyip süslenebiliyor.

Ama dediğim gibi bu tip genellemeler çok doğru olmuyor. İzmirli iki arkadaşım vardı yurtta ikisi de makyajsız bildiğin korkunçtu yani.

Kişinin sekli genleriyle alakalı İzmir'in butun kızları ayni genden olmadığına göre genelleme doğru değil

Kişinin sekli genleriyle alakalı İzmir'in butun kızları ayni genden olmadığına göre genelleme doğru değil
Genleri ile alakalı elbet sonucta aileden fiziksel özellikleri alırsın fakat yaşadığın iklim, hava koşulları ve şartlar insanın üzerinde büyük role sahip yapılan genelleme tecrübeyle sabittir

İnternette tanismistik her sey guzel ama boyun bekledigimden kisa gibi seyler soylemisti ilk bulustugumuz gunun gecesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…