Bi komşuya yakınma da benden..

Şöyle başlıyım çocuğun olduğun da bu evreler den sen de geçeceksin bir çocuk kendi kendine dalamiyorsa hele ki 3 yaşını doldurmuş uyku eğitimi verilmesi gerekiyor karnı tok herhangi bi ihtiyacını karsiladikdan sonra yatması dalması lazim komşunuz belki uyku eğitimi veriyor olabilir çünkü benim çocuk rahat 1 hafta ağladı ortancasi kendi kendine dalma olayı yoktu şimdi seneye küçüğünü uyku eğitimini verilen oda sürekli kalkıyor gece
Gece kalkan çocuk anneyi çok yoruyor gündüz koşturup dursun ses etmeyin çocuktur dışarı çıkamıyor edemiyor
Yarın bi gün allah nasip ederse sizin kide olacak öyle zamanlar gelecek ki o çocuk gaz Di dış çıkarma dönemi vs çok yorucu olucak
Biraz müsamaha gösterin bu tarz durumlar da şiddet olursa tabi müdahale edin ama bu tarz durumda kapı çalıp rahatsızlık belirtmeniz anne içinde üzücü bi durum ilerde yasadiginizda dönem dönem aklınıza gelir iyi akşamlar

Aaaa yok vallahi benim ki çok iyidi duygulandım bi an çok özledim kendisini çok iyi biriydi nr yapsa verirdi bende verirdim ama asla tabağımi boş vermezdi bizim türk usulü gibi...sonra bi gün acil paraya ihtiyacım oldu hemen 50 euro verdi(yurt dışındayız)verdiğimde zorla aldi ...
Taşındik evDe yemek yapmak gibi bi durumum yoktu ocaktan falan dolayı o gün bi yemek fırına attı yanına bir kaç çeşit gel beraber yiyelim evde eşya yok sabah burda ol akşam git derdi yani hangi birini anlatayim ki hamileydim geldi evimi sildi temizledi bırakmıyordu Rabbim ondan razı olsun inşallah...

Zaten hiçbirsey demiyorum canim en altla kavgali bir de ben soyleyince arada kalmis gibi hissetsin istemiyorum sadece dinlemedeyim, ister istemez merak oluyor acaba cocuk iyi mi neden bu kadar ağlıyor gibisinden dün tatlı getirdi alttakiyle kavga ettigini anlattı ayak üstü dün cocuk karton atmiş bahceye en alttaki de kızmış hatta esim balkondaydi esime sordu sizden mi diye, daha sonra alttakinun esine yazmış binada bagiris duydum kendi anlatti zaten gelip uzuluyor insan.

Aralar da ki muhabbete hiç girmeyin bugün kötü yarın iyi olurlar bırak birbirlerini yesinler bazı kadınlar da ağzından laf almak konuşturmak için bu tarz şeyler söyler durur ikisine de uzak durun smdilik

Sizin gibi güzel hatirlayamayacagim kaç kere kapısına gittim güzellikle uyardım içeri al diye tamam deyip yapmadı dolabı bozuldu kurtulduk,şuan oldugum yerde Allah tan yoklar hiç sevemedim kendilerini.iyileride vardır elbet ama bana denk gelmedi,kendide benim gibi rahatsız olur inşallah

Bende çok rahatsız oluyorum ama bekar bir kadınım sizin çocuğunuz olacak eleştirdiğiniz başınıza gelmesin dikkat edin

Kardeşimde sabahlara kadar ağlardı, annem babam nöbetleşe sabaha kadar başında beklerlerdi uyusun diye. Belki oyle bir durumdur?

Valla benim üst katımdada aynısı var ama çocuk 1 yada 1.5 yaşlarında herhalde suriyeliler bi başlıyo ağlamayaki katılana kadar artık kimsede çocuğu susturmuyo valla.Hadi onlar rahatsız olmuyo ama insan konu komşuyuda düşünür biraz gecenin bi yarısı yanii

Şimdi daha çocuğu kucağınıza almadığınız için hangi dönemler ne durumlar tam hakim değilsiniz. Bence karışmayın herşey olabilir uyku eğitimi için yada yanlış bi harekette ısrar ettiği için odaya göndermiş olabilirler yada hiçbiri olmayabilir öylesine canı isteyip ağlıyordur. Oğlum 2 yaş olmak üzere bazen öyle ağlıyodu anne yada baba diye biyerine bişey oldu zannediyorum susmuyor sakinleşmiyorda ağlayıp rahatlayıp öyle sakinleşiyor. Kızım 5 yaşında bazen aşağı inme dedim diye yada 2. Dondurmayı çikolatayı vermedim diye falan bazen de alakasız şeylerden sinirlenip ağlayabiliyor çocuk yani ağlar bazen dövülmüşcesine bile ağlar gözününzle görmeden emin olmadan çok düşünmeyin ne oluyo diye

Odasını ayırmış olabilirler, uyku egitimi veriyor olabilirler. İlla ağlayan her çocuğun anne babası bakmıyor diye vicdansız olacak değil, bir süreçtir geçicidir. Ben de bebeğimi sütten kesiyorum bu aralar hala alışamadı mesela geceleri uyuaninca babada durmuyor beni istedigi için de ağlıyor, ama nasıl bir ağlama. Muhtemelen benim de alt üst komşum ne biçim anne baba bunlar diye söyleniyordur bize ama yapacak bir şey yok yani.onun gibi

Oğullarim iki yaş ergenliğe girdi ve herşeye ağlıyorlar oyuncak kavgası, mama sandalyesi kavgası, yatak kavgası, ablarının odasına girmek için vb.(en az in beş dakika)

Ağladiklari zman umursamam. Sakinleşmesini beklerim, sarılırim.Ağlıyor aman komşular rahatsız olmasın diye her istediklerini yaparsak prenses ve prenses sendromlu, sınır tanımayan bireyler olabilirler. Ağlamak bazen sınır çizmektir.

ben öğretmenlik okuyorum haliyle çocuk psikolojisini de görüyorum, zamanında bu çocuğa çok yüz vermişler her ağladığında annesi ya da babası gelmiş sussun diye eğlendirmiş falan filan o da buna alışmış şu an geç olmuş yapmaları en büyük hata da bu zaten, hamile olduğunuzu söylemişsiniz lütfen siz bu hataya düşmeyin eğer çocuğunuz sizi çağırmak için ağlarsa yanına hemen gitmeyin susana kadar bekleyin o zaman gidin, ya can çekişiyosa demeyin kapıdan azıcık bakın ona göre gidin, eğer çağırıyorsa susmasını bekleyin yoksa ilerde bunun gibi olur. benim bebekliğim sessiz geçmiş sürekli uyuyormuşum 5 yaşıma kadar hiç ağlamamışım annem öyle bahsediyor çok zahmetsiz bir bebektin diye, umarım sizinki de benim gibi olur

Evet size katılıyorum. Her ağladığında ya da yapma denilen bişey de ısrarla yapmaya çalışıp ağladığında Susana kadar beklemek gerek.
Hatta bı program vardı TV de kadın çocukları 1 hafta da resmen bildiğim olgun bir adam ediyordu.

Fakat sizin çocukken huyunuz sessizmiş, ben de bı yaşına kadar ağlamışım sonra susmuşum. Babamın da hiç dövmezdi hayırı hayırdı. Akşamları bizim evde kesinlikle ama kesinlkk çıt çıkmazdı.

sizin komşunun çocuğunun durumunu bilmiyorum ama diş, gaz, hastalık gibi dönemlerde kucakta da tutsam oynatmaya da çalışsam aralıksız ağladığı zamanları olabiliyor oğlumun.
bir de uyku eğitimi verildiği dönem ağlasada yataktan alınmaması gerekiyor diyorlar, öyle bir eğitim de veriyor olabilirler. o kadar ağlamaya çocuğu odaya kapatmış olabilecek kadar cani ebeveynler olmadıklarını umut ediyorum.

uyku eğitimi veriyolardır bencede biraz zorlu bi süreç ve bazı çocuklar böle çok fazla tepki verebilir..(ben bu eğitime karşıyım ama verenlere saygı duyarım o ayrı )
benim merak ettiğim sende hamilesin ,ağlamayan çocuk yapıcağına eminmisin ????

Evet ağlıyor hem de çığlık ata ata ağlıyor .Komsuların da bu gereksiz şikayet etsem mi vs davranışları da beni benden alıyor .Sizin gibiler yüzünden daha da stres oluyoruz ve cocugu susturmaya öalısrken cocuk daha da fazla ağlıyor .Eğer ciddi bir şiddet vs yoksa kimsenin evine çocuğuna karışmayın .
Ayrıca hamilesiniz büyük konuşmayın ,bebek de cocuk da gereksiz ve anlamsız yere ağlayabilir .

Uyku eğitimi ağlayan çocuğu odaya kapatıp çatlayana kadar ağlatılarak mı veriliyormuş? Herkes de bunu normal karşılamış. Çocuk annecim, babacım kapıyı açın diye ağladıktan sonra başlarım ben öyle eğitime. Ceza olarak da çocuk odaya kitlenmez, böyle dakikalarca ağlatılmaz. Çocuğu eğitmenin yolu iletişim kurmaktır, hayvan gibi odaya kitlemek değil. Bunu mazur görenler de inşallah böyle çocuk yetiştirmiyordur. Yazık günah, 3 yaşında küçücük çocuktan babsediyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…