- Konu Sahibi Annesevgisi
-
Şöyle başlıyım çocuğun olduğun da bu evreler den sen de geçeceksin bir çocuk kendi kendine dalamiyorsa hele ki 3 yaşını doldurmuş uyku eğitimi verilmesi gerekiyor karnı tok herhangi bi ihtiyacını karsiladikdan sonra yatması dalması lazim komşunuz belki uyku eğitimi veriyor olabilir çünkü benim çocuk rahat 1 hafta ağladı ortancasi kendi kendine dalma olayı yoktu şimdi seneye küçüğünü uyku eğitimini verilen oda sürekli kalkıyor geceKızlar geçen konu açmıştım o tekrarlıyor, size soruyorum bi çocuk 1 saat boyunca aglar mı? Çıglık çıglıga ve öksürükten bogulacak kadar? Ben dayanamıyorum psikolojim bozuluyor duyunca hamileyim bide cok fazla takıyorum, dün degil evvelsi gün yine aglamasına kalktım cocugun odasi olan yere kulagımı dayadım çocuk agliyor anne baba ama öksürüğe boğulmuş derecede, benim anladığım baba acıyor duydum kalktım eşime söyledim uyuyordu kalktı oda dinledi dediki heralde cocuk uyusun diye odaya kapattılar oda annecim babacım acın diye duydu eşimin de tuhafına gitti çünkü biz duyuyorsak anne babası duymaz mı? En alt komşuda tavana vuruyordu kut kut cocuk ağlıyor bakın gibisinden ama size soruyorum bi çocuk 1 saat rahat aglar mı? Canı çıkana kadar aglıyor, en alt komşuyla bu bahsettigim komşumuz kavgalı, alt komşu biseyler silkeliyor diye, cocuk cok aglıyor diye kavga ediyorlar haklılar gecen gün sahurdan sonra evin içinde at koşturur gibi koşmalar esim işe gitcekti yazcaktım yazmadm,hatta daha dün kavgaya giristiler cocuk bahceye karton attı diye en alttaki mesaj atmış eşine bu sizden mi diye sonra kavga çıktı, virüsten önce alt komşu kahveye gelmişti kendi anlattı hatta kendini savunmak için beni suçlamış ben kesinlikle bir sey silkelemiyorum aşağıya balkon içine silkeleyip süpürüyorum demişki en alt komsu sikayet edince benim üstümdeki de atıyor ben sorun etmiyorum sen sorun ediyosun demis bunu gelip bana diyor, sen nerden silkeliyosun dedi haberi bile yok yani sana sorarsa bisey deme diyoarada kaldım yani, neyse kahvede konuşurken iste sikayet ediyorlar vs. diyince bende arada kalmış gibi hissetmesin diye bisey diyemiyorum en alt zaten sürekli şikayetçi kavgalılar bide benle olsun istemiyorum, zaten eşimle eşi aynı işteydi bi sorundan araları açıldı konuşmuyorlar eşim hazetmiyor net bi şekilde, ama şimdi bende uyarırsam arada kalmış gibi hissetmez mi? Yoksa söylemelimiyim kızla iyiyiz sorun yaşamadım ama cocuk konusundan dolayı mesafe koymak istiyorum sağlıklı bulmuyorum bu davranışını.
Aaaa yok vallahi benim ki çok iyidi duygulandım bi an çok özledim kendisini çok iyi biriydi nr yapsa verirdi bende verirdim ama asla tabağımi boş vermezdi bizim türk usulü gibi...sonra bi gün acil paraya ihtiyacım oldu hemen 50 euro verdi(yurt dışındayız)verdiğimde zorla aldi ...Suriyeli lafını duyunca eski komşum aklıma geliyo Allah in cezası balkona buzdolabı koymuştu gece sesinden uyuyamamistik,çocuk konusundada umursamaz kadının tekiydi buzdolabı koyan görgüsüz insanlar işi dışı yardım istemekti işine gelmezse Türkçe yi anlamaz işine gelirse anlardi
Zaten hiçbirsey demiyorum canim en altla kavgali bir de ben soyleyince arada kalmis gibi hissetsin istemiyorum sadece dinlemedeyim, ister istemez merak oluyor acaba cocuk iyi mi neden bu kadar ağlıyor gibisinden dün tatlı getirdi alttakiyle kavga ettigini anlattı ayak üstü dün cocuk karton atmiş bahceye en alttaki de kızmış hatta esim balkondaydi esime sordu sizden mi diye, daha sonra alttakinun esine yazmış binada bagiris duydum kendi anlatti zaten gelip uzuluyor insan.Şöyle başlıyım çocuğun olduğun da bu evreler den sen de geçeceksin bir çocuk kendi kendine dalamiyorsa hele ki 3 yaşını doldurmuş uyku eğitimi verilmesi gerekiyor karnı tok herhangi bi ihtiyacını karsiladikdan sonra yatması dalması lazim komşunuz belki uyku eğitimi veriyor olabilir çünkü benim çocuk rahat 1 hafta ağladı ortancasi kendi kendine dalma olayı yoktu şimdi seneye küçüğünü uyku eğitimini verilen oda sürekli kalkıyor gece
Gece kalkan çocuk anneyi çok yoruyor gündüz koşturup dursun ses etmeyin çocuktur dışarı çıkamıyor edemiyor
Yarın bi gün allah nasip ederse sizin kide olacak öyle zamanlar gelecek ki o çocuk gaz Di dış çıkarma dönemi vs çok yorucu olucak
Biraz müsamaha gösterin bu tarz durumlar da şiddet olursa tabi müdahale edin ama bu tarz durumda kapı çalıp rahatsızlık belirtmeniz anne içinde üzücü bi durum ilerde yasadiginizda dönem dönem aklınıza gelir iyi akşamlar
Aralar da ki muhabbete hiç girmeyin bugün kötü yarın iyi olurlar bırak birbirlerini yesinler bazı kadınlar da ağzından laf almak konuşturmak için bu tarz şeyler söyler durur ikisine de uzak durun smdilikZaten hiçbirsey demiyorum canim en altla kavgali bir de ben soyleyince arada kalmis gibi hissetsin istemiyorum sadece dinlemedeyim, ister istemez merak oluyor acaba cocuk iyi mi neden bu kadar ağlıyor gibisinden dün tatlı getirdi alttakiyle kavga ettigini anlattı ayak üstü dün cocuk karton atmiş bahceye en alttaki de kızmış hatta esim balkondaydi esime sordu sizden mi diye, daha sonra alttakinun esine yazmış binada bagiris duydum kendi anlatti zaten gelip uzuluyor insan.
Sizin gibi güzel hatirlayamayacagim kaç kere kapısına gittim güzellikle uyardım içeri al diye tamam deyip yapmadı dolabı bozuldu kurtulduk,şuan oldugum yerde Allah tan yoklar hiç sevemedim kendilerini.iyileride vardır elbet ama bana denk gelmedi,kendide benim gibi rahatsız olur inşallahAaaa yok vallahi benim ki çok iyidi duygulandım bi an çok özledim kendisini çok iyi biriydi nr yapsa verirdi bende verirdim ama asla tabağımi boş vermezdi bizim türk usulü gibi...sonra bi gün acil paraya ihtiyacım oldu hemen 50 euro verdi(yurt dışındayız)verdiğimde zorla aldi ...
Taşındik evDe yemek yapmak gibi bi durumum yoktu ocaktan falan dolayı o gün bi yemek fırına attı yanına bir kaç çeşit gel beraber yiyelim evde eşya yok sabah burda ol akşam git derdi yani hangi birini anlatayim ki hamileydim geldi evimi sildi temizledi bırakmıyordu Rabbim ondan razı olsun inşallah...
5. Evimdeyim daha tek bi komşumdan rahatsız olmadımTek istegim oturdugum yerden tasinmak.komsulardan rahatsiz olmayan kimse var midir acaba?allah sabir versin karismayin bence
Evet size katılıyorum. Her ağladığında ya da yapma denilen bişey de ısrarla yapmaya çalışıp ağladığında Susana kadar beklemek gerek.ben öğretmenlik okuyorum haliyle çocuk psikolojisini de görüyorum, zamanında bu çocuğa çok yüz vermişler her ağladığında annesi ya da babası gelmiş sussun diye eğlendirmiş falan filan o da buna alışmış şu an geç olmuş yapmaları en büyük hata da bu zaten, hamile olduğunuzu söylemişsiniz lütfen siz bu hataya düşmeyin eğer çocuğunuz sizi çağırmak için ağlarsa yanına hemen gitmeyin susana kadar bekleyin o zaman gidin, ya can çekişiyosa demeyin kapıdan azıcık bakın ona göre gidin, eğer çağırıyorsa susmasını bekleyin yoksa ilerde bunun gibi olur. benim bebekliğim sessiz geçmiş sürekli uyuyormuşum 5 yaşıma kadar hiç ağlamamışım annem öyle bahsediyor çok zahmetsiz bir bebektin diye, umarım sizinki de benim gibi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?