- 13 Nisan 2020
- 499
- 328
- 18
- Konu Sahibi Annesevgisi
-
Tesekkur ederim canım oyle yapıyorumTek istegim oturdugum yerden tasinmak.komsulardan rahatsiz olmayan kimse var midir acaba?allah sabir versin karismayin bence
Evet genelde sık karşılaştığımız durum olduğu icin anlam veremedim o yüzden buraya yazdm, 1 kere degil çok defa duyuyorumÇocuklar ağlar.Belki duymamıştır ,belki yorgundur ,belki uykusu agırdır,belkide hastadır .Bilemeyiz.
"Bu denli eleştiren" derken? Hakaret yemiş gibi konuşuyorsunuz. Cümlelerim gayet kibar ve olumlu oysaki. Bence siz gereksiz alıngansınız.Egitilmek keşke türkçe dersiyle bitseydi, siz kalbinizi egitememissiniz hemcinsini bu denli eleştiren bi insan neslini de bu sekil yetiştrir ve her zaman bu kafada olup mutsuz olur herkes kendi aynasına baksa keşke
Bu arada çok mutlu olduğumu söyleyebilirim. Gayet neşeli ve mutlu bir bebeğim, saygı ve sevgi dolu bir evliliğim var. Bunlarıda öğrenmeye açık olmaya borçluyum.Egitilmek keşke türkçe dersiyle bitseydi, siz kalbinizi egitememissiniz hemcinsini bu denli eleştiren bi insan neslini de bu sekil yetiştrir ve her zaman bu kafada olup mutsuz olur herkes kendi aynasına baksa keşke
Bence siz de gereksiz konuyu uzatıp türkçe ders bilgisi egitim vs. cümlelerle geliyorsunuz, keske kibarlık ne demek bi ogrenebilseniz, burası alt tarafı bi platform ne cok büyütüp dikkate alıp bir de noktalamalara dikkat etmek icin elinizden geleni yapıyorsunuz gülüyorum"Bu denli eleştiren" derken? Hakaret yemiş gibi konuşuyorsunuz. Cümlelerim gayet kibar ve olumlu oysaki. Bence siz gereksiz alıngansınız.
Bu konuyla ilgili TDK başkanı var, Kültür bakanı var, Türk dili ve edebiyatı bakanını ilk defa duydum beni bilgilendirir misiniz?Cahilliğime verin.Önemli canım maaşallah imla kılavuzu, Türk dili ve edebiyatı bakanı dolu kadınlar kulübünde hemen başına dikilirler o öyle yazilmazzzz diye.
İnşallah ilerde çocuğunuz da size gülmez.Bence siz de gereksiz konuyu uzatıp türkçe ders bilgisi egitim vs. cümlelerle geliyorsunuz, keske kibarlık ne demek bi ogrenebilseniz, burası alt tarafı bi platform ne cok büyütüp dikkate alıp bir de noktalamalara dikkat etmek icin elinizden geleni yapıyorsunuz gülüyorum
Aileniz beni hic ilgilendirmez, açık olun bu sizin tercihiniz bu benim tercihim konuyu okumak yerine ay ben nereden açık bulsam diye düşünen bi insan negatif bi insandır netBu arada çok mutlu olduğumu söyleyebilirim. Gayet neşeli ve mutlu bir bebeğim, saygı ve sevgi dolu bir evliliğim var. Bunlarıda öğrenmeye açık olmaya borçluyum.
Benim çocuğumun gülmesi egitimi o su bu su burda yüzünü gormedigim belki yan yana gelsem negatif elektriik alacağım bir insanın sacma sapan konuşmasına kalmadım, kendinize gelin bence ve cok mutlu neseli sevgili saygılı(!) Kişiliginizi de alıp konumdan cekilirseniz cok sevinirimİnşallah ilerde çocuğunuz da size gülmez.
Belki canımÇocuk gece terörü yaşıyor olabilir. Oğlum bir ara gece kalkıp, korkup ağlamaya başlıyordu. Yanına uzanıp sarılıp sakinleştirmeye çalışıyordum ama nafile. Belki böyle birşey olabilir
E cahilliğin le otur o halde!Aileniz beni hic ilgilendirmez, açık olun bu sizin tercihiniz bu benim tercihim konuyu okumak yerine ay ben nereden açık bulsam diye düşünen bi insan negatif bi insandır net
Benim çocuğumun gülmesi egitimi o su bu su burda yüzünü gormedigim belki yan yana gelsem negatif elektriik alacağım bir insanın sacma sapan konuşmasına kalmadım, kendinize gelin bence ve cok mutlu neseli sevgili saygılı(!) Kişiliginizi de alıp konumdan cekilirseniz cok sevinirim
Canim cocuk siddet goruyor diye dusunmeye başladım çünkü o derece ağlıyor gecenin sahur vakti annesi duymuyor mu diye dusune dusune acaba bisey mi yapıyorlar düşüncesi cunku cocugun aglaması ciglik cigliga dayanamadm dinledim cok fazla rastliyorum aglamasina bundan once 4 ev değişmişler cok kısa bi zaman da insan korkuyor ister istemezBizim ev karton gibi sanırım çocuk aglasa insan konussa yanimizda konuşuyor gibi oluyor. Bu durumdan rahatsiz oluyor muyum? Evet. Ama hiç düşünmedim neden ağlıyor vs diye. Kulağı duvara dayayip dinlemissiniz eşinizle bu bi bana mı normal gelmedi
Ay cahillik kavramı sizin gibiler icin gecerli bence cok iyiyim mukemelim sanıp aslında hic bisey olduğunun farkinda olmamakE cahilliğin le otur o halde!
Sizin anlattiginiza göre endiselenmeniz normal Ramazan vakti ne oldu annesi babası ölü gibi uyudularmi ilgilenseler çocuğun öldüğü gibi annesininde sesi gelirdi üç yaş çocuğu rahatsızlığı yoksa dikkati dağıtılır susturulur ,benim çocuklar büyük olmasına rağmen gece iki kere kontrol ederim hala.Canim cocuk siddet goruyor diye dusunmeye başladım çünkü o derece ağlıyor gecenin sahur vakti annesi duymuyor mu diye dusune dusune acaba bisey mi yapıyorlar düşüncesi cunku cocugun aglaması ciglik cigliga dayanamadm dinledim cok fazla rastliyorum aglamasina bundan once 4 ev değişmişler cok kısa bi zaman da insan korkuyor ister istemez
Evet canim zaten normal aglama olsa umursamam ama boyle ciglik çığlığa bagira bagira oksurukten bogulacak kadar olunca zarar mı veriyorlar diye düşündüm açıkçasıSizin anlattiginiza göre endiselenmeniz normal Ramazan vakti ne oldu annesi babası ölü gibi uyudularmi ilgilenseler çocuğun öldüğü gibi annesininde sesi gelirdi üç yaş çocuğu rahatsızlığı yoksa dikkati dağıtılır susturulur ,benim çocuklar büyük olmasına rağmen gece iki kere kontrol ederim hala.
Suriyeli lafını duyunca eski komşum aklıma geliyo Allah in cezası balkona buzdolabı koymuştu gece sesinden uyuyamamistik,çocuk konusundada umursamaz kadının tekiydi buzdolabı koyan görgüsüz insanlar işi dışı yardım istemekti işine gelmezse Türkçe yi anlamaz işine gelirse anlardiValla hanim efendi ben sizin yerinizde olsam kesinlikle kınamazdım .
Eski evimde komsum yan blok suriyeliydi ama çok iyilerdi çok seviyordum onları aynı bizim gibilerdi..Bi oğlu vardı 1 buçuk yaşlarındaydı çok ağlardı bende o sıra hamileydim ama nasıl ağlardı bakmıyorlarmi derdim hep sınır oldum hatta bir gün sordum neden ağlıyor diye huysuz demişti onada kızmıştım...
Gel zaman git zaman kızım doğdu yemin ederim günde sadece 1 saat en az 20 dk uyurdu gecr 11 de başlardı ağlamaya sabahın 6 sına kadar Allahım mahvoldum bittim ...
Gören ağrısımi var,aç mı falan derdi yok aç değil bir şeyi yok ağlardı sadece 20 aylığa kadar böyle böyle devam etti sonunda durdu çok şükür...
Yani bence bazen bakmamazlik değil de çocuk ne yaparsan yap susmuyordur ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?