Bi komşuya yakınma da benden..

Annesevgisi

👪
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2020
499
328
18
Kızlar geçen konu açmıştım o tekrarlıyor, size soruyorum bi çocuk 1 saat boyunca aglar mı? Çıglık çıglıga ve öksürükten bogulacak kadar? Ben dayanamıyorum psikolojim bozuluyor duyunca hamileyim bide cok fazla takıyorum, dün degil evvelsi gün yine aglamasına kalktım cocugun odasi olan yere kulagımı dayadım çocuk agliyor anne baba ama öksürüğe boğulmuş derecede, benim anladığım baba acıyor duydum kalktım eşime söyledim uyuyordu kalktı oda dinledi dediki heralde cocuk uyusun diye odaya kapattılar oda annecim babacım acın diye duydu eşimin de tuhafına gitti çünkü biz duyuyorsak anne babası duymaz mı? En alt komşuda tavana vuruyordu kut kut cocuk ağlıyor bakın gibisinden ama size soruyorum bi çocuk 1 saat rahat aglar mı? Canı çıkana kadar aglıyor, en alt komşuyla bu bahsettigim komşumuz kavgalı, alt komşu biseyler silkeliyor diye, cocuk cok aglıyor diye kavga ediyorlar haklılar gecen gün sahurdan sonra evin içinde at koşturur gibi koşmalar esim işe gitcekti yazcaktım yazmadm,hatta daha dün kavgaya giristiler cocuk bahceye karton attı diye en alttaki mesaj atmış eşine bu sizden mi diye sonra kavga çıktı, virüsten önce alt komşu kahveye gelmişti kendi anlattı hatta kendini savunmak için beni suçlamış ben kesinlikle bir sey silkelemiyorum aşağıya balkon içine silkeleyip süpürüyorum demişki en alt komsu sikayet edince benim üstümdeki de atıyor ben sorun etmiyorum sen sorun ediyosun demis bunu gelip bana diyor, sen nerden silkeliyosun dedi haberi bile yok yani sana sorarsa bisey deme diyo🤦‍♀️ arada kaldım yani, neyse kahvede konuşurken iste sikayet ediyorlar vs. diyince bende arada kalmış gibi hissetmesin diye bisey diyemiyorum en alt zaten sürekli şikayetçi kavgalılar bide benle olsun istemiyorum, zaten eşimle eşi aynı işteydi bi sorundan araları açıldı konuşmuyorlar eşim hazetmiyor net bi şekilde, ama şimdi bende uyarırsam arada kalmış gibi hissetmez mi? Yoksa söylemelimiyim kızla iyiyiz sorun yaşamadım ama cocuk konusundan dolayı mesafe koymak istiyorum sağlıklı bulmuyorum bu davranışını.

Son düzenleme:
Bizim kız ilk doğduğunda aralıksız 6 saat ağlardı gazı olduğu için tabi gece uyandığında da ağlardı çok şükür eski komşularımız hiç kapımıza dayanmadı. Bazı ebeveynler fazla rahat o yüzden uyusun diye gelmemiş olabilirler. Allah yardımcınız olsun ne diyim.

Bizim kız ilk doğduğunda aralıksız 6 saat ağlardı gazı olduğu için tabi gece uyandığında da ağlardı çok şükür eski komşularımız hiç kapımıza dayanmadı. Bazı ebeveynler fazla rahat o yüzden uyusun diye gelmemiş olabilirler. Allah yardımcınız olsun ne diyim.
3 yaşında canım cocuk ne bilim insan kötü oluyor duyunca dayanamıyorum

Noktalama işaretlerinden nokta ve virgül kullanarak yazsanız daha rahat okunur. Cok zorlandım okurken.

Mesafe her zaman iyidir, beni karıştırmayın deyin size gelip dert yandıklarında.Ama en alt komşuya balkona silkelediğinizi camdan sirkelemediğinizi belirtin. Orta kattaki sizi yalanlarına alet ederek kendini temize çıkarmasın. Çocuklarına da şiddet darp gibi durumlar olsa yetkililere haber verin derim . Ancak kendi çocukları sonuçta ağlamasına falan karışamazsınız. Ancak gürültü konusunda şikayet edebilirsiniz bu konuda haklısınız.

Hanımefendi ,robot mu bu anası fişini çeksin de sussun!
Canım zaten robot olmadığı icin dayanamıyorum? Biz duyuyoruz annesi duymuyor mu diye yakınıyorum ben annesi gelince sustu aglayana kadar dinledim annesi odaya girince sustu cocuk ben dayanamıyorum cocuk oksüyor bogucak gibi

Kızlar geçen konu açmıştım o tekrarlıyor, size soruyorum bi çocuk 1 saat boyunca aglar mı? Çıglık çıglıga ve öksürükten bogulacak kadar? Ben dayanamıyorum psikolojim bozuluyor duyunca hamileyim bide cok fazla takıyorum, dün degil evvelsi gün yine aglamasına kalktım cocugun odasi olan yere kulagımı dayadım çocuk agliyor anne baba ama öksürüğe boğulmuş derecede, benim anladığım baba acıyor duydum kalktım eşime söyledim uyuyordu kalktı oda dinledi dediki heralde cocuk uyusun diye odaya kapattılar oda annecim babacım acın diye duydu eşimin de tuhafına gitti çünkü biz duyuyorsak anne babası duymaz mı? En alt komşuda tavana vuruyordu kut kut cocuk ağlıyor bakın gibisinden ama size soruyorum bi çocuk 1 saat rahat aglar mı? Canı çıkana kadar aglıyor, en alt komşuyla bu bahsettigim komşumuz kavgalı, alt komşu biseyler sirkeliyor diye, cocuk cok aglıyor diye kavga ediyorlar haklılar gecen gün sahurdan sonra evin içinde at koşturur gibi koşmalar esim işe gitcekti yazcaktım yazmadm,hatta daha dün kavgaya giristiler cocuk bahceye karton attı diye en alttaki mesaj atmış eşine bu sizden mi diye sonra kavga çıktı, virüsten önce alt komşu kahveye gelmişti kendi anlattı hatta kendini savunmak için beni suçlamış ben kesinlikle bir sey sirkelemiyorum aşağıya balkon içine sirkeleyip süpürüyorum demişki en alt komsu sikayet edince benim üstümdeki de atıyor ben sorun etmiyorum sen sorun ediyosun demis bunu gelip bana diyor, sen nerden sirkeliyosun dedi haberi bile yok yani sana sorarsa bisey deme diyo🤦‍♀️ arada kaldım yani, neyse kahvede konuşurken iste sikayet ediyorlar vs. diyince bende arada kalmış gibi hissetmesin diye bisey diyemiyorum en alt zaten sürekli şikayetçi kavgalılar bide benle olsun istemiyorum, zaten eşimle eşi aynı işteydi bi sorundan araları açıldı konuşmuyorlar eşim hazetmiyor net bi şekilde, ama şimdi bende uyarırsam arada kalmış gibi hissetmez mi? Yoksa söylemelimiyim kızla iyiyiz sorun yaşamadım ama cocuk konusundan dolayı mesafe koymak istiyorum sağlıklı bulmuyorum bu davranışını.
Öncelikle o "silkelemek "
Ellerim titredi , kaç kere yanlış yazılır bir kelime ya ?

İkincisi ; çocuk ağlayabilir ,
Sahurda mesaj atmak falan nedir yani.
Annesi babası sizden daha çok düşüyordur çocuklarını.

Öncelikle o "silkelemek "
Ellerim titredi , kaç kere yanlış yazılır bir kelime ya ?

İkincisi ; çocuk ağlayabilir ,
Sahurda mesaj atmak falan nedir yani.
Annesi babası sizden daha çok düşüyordur çocuklarını.
Cok imla konusuna dikkat ettiyseniz yazdığım yazıyı da okusaydınız keske düzgün bir sekilde yazmadım yazmak istedim ama yazmadım, düşünüyorlardır elbette ama 1 saat ağlamasını da mı duymuyorlar?

Konunun hepsini okuyamadım, sadece çocuk ağlar mı demissin ağlar.
Bizzat benim oğlum hem ağlama hem çığlık hem de eşyaları yere fırlatıp üstüne de biz sakinlesmesine yardımcı olmak isterken, imdaatt yardım edin diye bagirirdi bilinçli.

Utancımdan, bişey var sanmasınlar diye komşulara video çekip gonderirdim.

Çocuğuma asla bir fiske bile vurmadım ama o bize canı bin kere sağolsun sağlam eziyet etti 😂😂
Üstüne hasta olduğunda, oksurse ağlamaktan kendini bogasiya kadar ağlardı, keza boğazı agrisa aynı.
Bazen sebepsiz uykudan uyansa yine aynı.
Yani ağlar maalesef...

Cok imla konusuna dikkat ettiyseniz yazdığım yazıyı da okusaydınız keske düzgün bir sekilde yazmadım yazmak istedim ama yazmadım, düşünüyorlardır elbette ama 1 saat ağlamasını da mı duymuyorlar?
Çocuk inat döneminde olabilir ,
yapmaması gereken bir şey konusunda ısrarcı olabilir ,
Sosyal medya çıkalı herkes bi kahraman olma modunda ...

ağlar. ama fisini mi ceksin sussun diye bir sey yok. bebek degil.ki bu. dikkatini dagitirsin, aglamayi birakir. bazi uyku egitimleri var, cocugu besiginde birakiyorsun ve cikiyorsun, cocuk aglaya aglaya sonunda uyuyor, 1 hafta sonra da artik azicik aglayip uyur oluyor. ancak 3 yas çocuğu icin bu egitim de cok zor. anladigim kadariyla guzel bir egitim verilmeyen, ilgi gosterilmeyen bir cocuktan bahsediyoruz. ailenin sabri zaten tukenmistir. ama duzeltmek icin de en ufak bir sey yapmazlar. sizin yapabileceginiz hic bir sey yok..belki bir sey soyleyince bu sefer cocuga siddet uygulamaya baslarlar cunku 3 yas çocuğunun annecim babacim diye aglamasi ailenin zaten sevgi gostermediginin gostergesi.

Kızlar geçen konu açmıştım o tekrarlıyor, size soruyorum bi çocuk 1 saat boyunca aglar mı? Çıglık çıglıga ve öksürükten bogulacak kadar? Ben dayanamıyorum psikolojim bozuluyor duyunca hamileyim bide cok fazla takıyorum, dün degil evvelsi gün yine aglamasına kalktım cocugun odasi olan yere kulagımı dayadım çocuk agliyor anne baba ama öksürüğe boğulmuş derecede, benim anladığım baba acıyor duydum kalktım eşime söyledim uyuyordu kalktı oda dinledi dediki heralde cocuk uyusun diye odaya kapattılar oda annecim babacım acın diye duydu eşimin de tuhafına gitti çünkü biz duyuyorsak anne babası duymaz mı? En alt komşuda tavana vuruyordu kut kut cocuk ağlıyor bakın gibisinden ama size soruyorum bi çocuk 1 saat rahat aglar mı? Canı çıkana kadar aglıyor, en alt komşuyla bu bahsettigim komşumuz kavgalı, alt komşu biseyler silkeliyor diye, cocuk cok aglıyor diye kavga ediyorlar haklılar gecen gün sahurdan sonra evin içinde at koşturur gibi koşmalar esim işe gitcekti yazcaktım yazmadm,hatta daha dün kavgaya giristiler cocuk bahceye karton attı diye en alttaki mesaj atmış eşine bu sizden mi diye sonra kavga çıktı, virüsten önce alt komşu kahveye gelmişti kendi anlattı hatta kendini savunmak için beni suçlamış ben kesinlikle bir sey silkelemiyorum aşağıya balkon içine silkeleyip süpürüyorum demişki en alt komsu sikayet edince benim üstümdeki de atıyor ben sorun etmiyorum sen sorun ediyosun demis bunu gelip bana diyor, sen nerden silkeliyosun dedi haberi bile yok yani sana sorarsa bisey deme diyo🤦‍♀️ arada kaldım yani, neyse kahvede konuşurken iste sikayet ediyorlar vs. diyince bende arada kalmış gibi hissetmesin diye bisey diyemiyorum en alt zaten sürekli şikayetçi kavgalılar bide benle olsun istemiyorum, zaten eşimle eşi aynı işteydi bi sorundan araları açıldı konuşmuyorlar eşim hazetmiyor net bi şekilde, ama şimdi bende uyarırsam arada kalmış gibi hissetmez mi? Yoksa söylemelimiyim kızla iyiyiz sorun yaşamadım ama cocuk konusundan dolayı mesafe koymak istiyorum sağlıklı bulmuyorum bu davranışını.
sirkelemeyin zaten kokar

ağlar. ama fisini mi ceksin sussun diye bir sey yok. bebek degil.ki bu. dikkatini dagitirsin, aglamayi birakir. bazi uyku egitimleri var, cocugu besiginde birakiyorsun ve cikiyorsun, cocuk aglaya aglaya sonunda uyuyor, 1 hafta sonra da artik azicik aglayip uyur oluyor. ancak 3 yas çocuğu icin bu egitim de cok zor. anladigim kadariyla guzel bir egitim verilmeyen, ilgi gosterilmeyen bir cocuktan bahsediyoruz. ailenin sabri zaten tukenmistir. ama duzeltmek icin de en ufak bir sey yapmazlar. sizin yapabileceginiz hic bir sey yok..belki bir sey soyleyince bu sefer cocuga siddet uygulamaya baslarlar cunku 3 yas çocuğunun annecim babacim diye aglamasi ailenin zaten sevgi gostermediginin gostergesi.
Canım zaten korkuyorum siddet mi var diye cok acı ağlıyor çocuk dayanamıyorum aglamasına belki anlamiyorum cocuk bakımindan ama dayanamiyorum iste

Dün gece kızımın bezini değiştirirken uyandı, o anda hemen emmek istedi ama altı açık önce bağlayayım sonra memeyi veririm dedim Bu bahsettiğim on onbeş saniyelik bir gecikme ve bu bize yarım saat süren ağlama nöbetine mal oldu Zaten hava sıcak kapı pencere açık yatiyoruz değil alt komşu bütün mahalle duyuyor eminim o sesi Çünkü kızım o kadar sinirlendi ki kucağına almamıza izin vermedi dokunmamiza izin vermedi kendini odadan odaya attı bağıra çağıra Hatta esimle aramızda konuştuk, yoldan geçen polisi arar bu evde bişey oluyor diye dedik. Bu daha önce de birkaç kez oldu Mümkün değil biz sakinlestiremiyoruz Kendisi yorulup pes ediyor Yoksa biz ister miyiz bir damla gözyaşı bile dökmesini?

Back
X