Bi konuda benden 'karma karışığım'

Tabi ki vaktimiz dolana kadar yaşamalıyız
Ama ben mal gibi yaşıyorum onu kast ettim hakkını vermiyorum hiç bir şeyin
Allah'a layık bir kul değilim, anneme layık bir evlat ta değilim
İzinlerimi kullanmıştım
Bugün son bi işleri toparlamaya işyerine geldim, istifamı verdim
Akşam gideceğim
Kızıma kendim bakacağım
Direksiyon dersi almaya başladım
Kuran öğrenmek istiyorum cüze başladım
Çok üzüldüm. :( Allah sabırlar versin. Annenizin mekanı cennet olsun. Rabbim taksiratini affetsin. Nedense geçen günlerde aklıma geldiniz. Bu aralar Bir-Dost Bir-Dost hiç yazmiyor diye dusunuyordum. Ozelden bi hastane ismini tahmin için diyalogumuz olmuştu kısa da olsa. Yeni üyelik aldım sonra. İstanbul da yakınsak ben de ogretebilirim Kuran. Maalesef hayat kısa ve tatlı. Ancak hiç olmeyecek gibi dünya icin, yarın olecek gibi de ahiret için çalışmak lazım. Başınız sağolsun. :(

Başınız sağolsun çok üzüldüm, konunuzu okumuştum şimdi görünce heralde annesi ameliyat oldu ameliyatla ilgili gelişmeleri yazdı diye düşünmüştüm. Görünce şok oldum Allah rahmet eylesin. Size de sabırlar versin.

Hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim
Allah razı olsun sizin büyüklerinize uzun ömürler versin
Dualarınız da anneme de yer verirseniz sevinirim sadece
Çok üzüldüm. :KK43: Allah sabırlar versin. Annenizin mekanı cennet olsun. Rabbim taksiratini affetsin. Nedense geçen günlerde aklıma geldiniz. Bu aralar Bir-Dost Bir-Dost hiç yazmiyor diye dusunuyordum. Ozelden bi hastane ismini tahmin için diyalogumuz olmuştu kısa da olsa. Yeni üyelik aldım sonra. İstanbul da yakınsak ben de ogretebilirim Kuran. Maalesef hayat kısa ve tatlı. Ancak hiç olmeyecek gibi dünya icin, yarın olecek gibi de ahiret için çalışmak lazım. Başınız sağolsun. :KK43:
Amin sağ ol hatırladım
Teşekkür ederim küçük kızım var hergün bir yere öğrenmeye gidemeyeceğim için, internetten çalışacağım haftada bir yakınımdan da yardım alacağım cüz öğrenirken

Tabi ki vaktimiz dolana kadar yaşamalıyız
Ama ben mal gibi yaşıyorum onu kast ettim hakkını vermiyorum hiç bir şeyin
Allah'a layık bir kul değilim, anneme layık bir evlat ta değilim
İzinlerimi kullanmıştım
Bugün son bi işleri toparlamaya işyerine geldim, istifamı verdim
Akşam gideceğim
Kızıma kendim bakacağım
Direksiyon dersi almaya başladım
Kuran öğrenmek istiyorum cüze başladım
Boğazım düğüm düğüm oldu şu satırları okurken.Kendiniz için aldığınız yeni güzel kararlar hayırlı olsun.Allah daim etsin.
Annenize Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.Çok üzüldüm konunuzun böle sonuçlanmasına ama hepimizin gideceği yer belli,Allah sabırlar versin.

Boğazım düğüm düğüm oldu şu satırları okurken.Kendiniz için aldığınız yeni güzel kararlar hayırlı olsun.Allah daim etsin.
Annenize Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.Çok üzüldüm konunuzun böle sonuçlanmasına ama hepimizin gideceği yer belli,Allah sabırlar versin.
Amin Allah hepinizden razi olsun
Belki birgun bende gocecegim bu diyardan
Eminim duyarsaniz bana da edeceksiniz
Tesekkur ederim

Back
X