Bi Konuda Fikrinizi Alabilir miyim?

Hangi bölüm/Okul daha ideal?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Dilbilgisi aslinda kolay ya çalışınca :/
Aslinda benim buyuk bi hedefim yok gida muh istiyorum ama onda da iş bulamazsin diyorlar. Icime sinen keşke okusam dediğim dogru durust bi bölüm yok

Dostum bu netlerle gıda muhendisliğini napacaksın? ygsden hemşireliğe gidebilirsin işin kesin?
Ayrıca gecen hoca konustu bizle uzun uzun gıdaya sakın dedi işsiz kalma riskin cok ve artk herkes oraya yneliyo yıgılma cok

Bnece unut gıdayı. netlerin cok güel lysyle daha iyi olablir bi dşün derm

Of ya bize de hoca geçen gıdayi oneririm dedi :/ ben saglik alaninda hic istemiyorum hastaneler bunaltiyor beni o yuzden hic dusunmedim.
Napicam bilmiyorum artik puana gore yazicam biseyler. Senin ne güzel bi hayalin istegin var.keske bende de olsaydi :)

Benmkide ayrı dert tutturmuşum tıp da tıp bende olmazsa ne yazacagımı blmiorum :)

yok gıda esksi gbi değil artık
Tmden hazırlanmayı dşünürmüsün?

Benmkide ayrı dert tutturmuşum tıp da tıp bende olmazsa ne yazacagımı blmiorum :)

yok gıda esksi gbi değil artık
Tmden hazırlanmayı dşünürmüsün?

Insallah olur senin tıp :)
Aslinda siyaset bilimi cok istiyordum ben lisenin basinda. Tm secicem derdim. Ama tarih ve cografyam hic iyi degildi. Fen derslerim iyi diye fen seçmek zorunda kaldim. Hala da tarih Coğrafya yapamıyorum ygs de
Gemi makinaları işletme muh var bi de aklımda. Tutarsa siralamam onu da yazabilirim 50 bin civariydi sanırım

ben sıyaset bılımı okuyorum :))
3.sınıftayım 4.yılım hazırlık vardı ya

Allaaahm bende bigün "canm bende tıp okuyorum sormak istediğin bişey varsa sorabilirsn :)" yazim şuralara :118:

Tekniğe ilginiz varsa elektrik elektronik mühendisligi yazın. Okurken zorlanabilirsiniz ama işsiz kalmazsınız. Hayatımız artık elektriksiz geçmiyor herşeyin elektronigini yapıyorlar. Eskiden kaç tane doktorun yaptıgı işi tek bir cihaz yapıyor artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…