Bi kV klasiği "oğlunun parasına kiyamama"

kaptinn

*14. takım*bşl:63 gnc:56.4 hdf:53
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2015
34.448
50.478
548
İyi akşamlar kızlar,

Daha evlenmeden bu kadar dert fazla biliyorum
KV gecen makyaj yapmıyo nasıl olsa makyaj malzemesi almayın epilasyon aletine de gerek yok demiş
Zaten biz bunları nisanlimla alicaz kimse olmadan kimseyi karıştırmadan ama uzak tuttukca tahıl olup masraftan kısma çabasında olmaları tuhaf geliyo

Zaten bi kac haftadır altın konusu dönüyo ortalıkta nisanlimin yapacagi altın a karışıyolar fazla istemisim ne gerek varmış vs vs daha kim bilir neler konusuluyo ama bana soylenmiyo işin en tuhaf yani da yüzüme karşı kimse bişey demiyo

Zaten çok gerildim düğüne var 2 ay tutucamiz eve kadar karisiliyo biz yine bildigimizi yapıyoruz tabi.

O kadar çok doldum ki ister istemez dışarı yansıtıyorum nişanlıma aileme cevremdekilere tuhaf davranmaya başladım siz nasıl ustesinden geldiniz

Aslında bizimde ilk te oyleydi ama sonra dedik hadi biz yapalım herseyi kimseye yük olmayalım kendimiz yapmaya başladık simi de kendi harcadığımz şeyler yüzünden laf yiyoruz surekli

Altın konusunda cidden baştan istemistm ama sonra nişanlımla konuştuk bi araba paramiz olsun kenarda dedik öyle karar verdik borcu ödenir çalışan insanlarız sonuçta mesele o değil ki kimseye de demiyoruz alın bunları diye

Epilasyon aleti falan nişan alışverişine dahil olmamalı bence. Hatta kızın ceyizinde olur bizim buralarda.
Bizde de öyle hersey alınır ama nişanlım bana traş makinası alcaz zaten hepsini bir alalım dedi çok mu tuhaf olmuş ki

Konunun ana fikrinden çok, altın istemiş olmanız tuhaf geldi bana da..
Ama nişanlım geldi ne istiyosun diye sordu bizde oturup hesapladk bi araba parası edicek kadar olsun dedik yani ortak alınmış bi karardı
zaten bu devirde altın takmak için değil yatırım için yapiliyo bizde öyle düşündük

Epilasyon aletimi
Altin istememi
Ne garip adetmis bunlar
Mutlu olmayi yegle bunlari bosver

Epilasyon aletimi
Altin istememi
Ne garip adetmis bunlar
Mutlu olmayi yegle bunlari bosver
Berilce Merhaba
Adetten değil ztn biz kendi istediklerimizi yapiyoruz yani ev için ve gelecegimiz için geekli şeyleri alıyoruz şimdi olursa olur mantigiyla hareket ediyoruz yani

Aslında bizimde ilk te oyleydi ama sonra dedik hadi biz yapalım herseyi kimseye yük olmayalım kendimiz yapmaya başladık simi de kendi harcadığımz şeyler yüzünden laf yiyoruz surekli
Kendiniz yapacaksanız da kimseye bir şey deme zorunluluğunuz yok. Kendi aranızda yapın, aileler ödemeyecekmiş zaten, onların bilmesine gerek yok. Huzursuzluk çıkar illa ki..

Evet biraz tuhaf olmuş
Hersey ortak olunca bi eksik bi fazla farketmez diye düşündük bizde

Lazer yaptır konu sahibi rahat edersin :)
Aklımda o da ilk fırsatta gidicem :))
Kendiniz yapacaksanız da kimseye bir şey deme zorunluluğunuz yok. Kendi aranızda yapın, aileler ödemeyecekmiş zaten, onların bilmesine gerek yok. Huzursuzluk çıkar illa ki..
İşte o zaman da siz bizi karistirmiyosunuz kendi başınıza iş yapiyosunuz deniyo hatta istemiyosunuza kadar gidiyor konu

Epilasyon alrti falan gibi şeyler nişanlının parasıyla alınacaksa bile kv kp evliliğe maddi yardım yapıyorsa eğer o tip seyler alınmasın çok açılmayalım diye düşünür. Bir de en önemlisi kv kp ağzına laf verme. Vallahi 10 sene sonra bile gelin sunu aldırdı bunu aldırdı nişan alışverişinde diye konusanlar duydum ele güne. Gerek yok hiç​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…