Aslında bizimde ilk te oyleydi ama sonra dedik hadi biz yapalım herseyi kimseye yük olmayalım kendimiz yapmaya başladık simi de kendi harcadığımz şeyler yüzünden laf yiyoruz surekliNasıl üstesinden geldim söyleyeyim. Kimin ne alacağına karışmadım. Altın istemedim. Kim ne kadar yapabiliyorsa onu yapsın dedik, kenara çekildik. Herkes de yapabildiği kadarını yaptı. Az oldu ama huzurumuz bozulmadı en azından..
Nişan alışcerişine epilasyon aletidemi dahil oldu
Pes
Epilasyon aletiyle traş makinasini da yenileyelim dedik başlamışkenEpilasyon aleti mi
Altın konusunda cidden baştan istemistm ama sonra nişanlımla konuştuk bi araba paramiz olsun kenarda dedik öyle karar verdik borcu ödenir çalışan insanlarız sonuçta mesele o değil ki kimseye de demiyoruz alın bunları diyeBirde nasıl altın istitorsunuz
Çok utanırım o benim kocam olacak bir evde olacağız çok ezilecek beraber yükleneceğiz
Bu hediyedir herkes kendine yakışanı yapar
Buda çok tuhaf
Borçla düğün yapmakta tuhaf neden borç ödeyimki
Bizde de öyle hersey alınır ama nişanlım bana traş makinası alcaz zaten hepsini bir alalım dedi çok mu tuhaf olmuş kiEpilasyon aleti falan nişan alışverişine dahil olmamalı bence. Hatta kızın ceyizinde olur bizim buralarda.
Ama nişanlım geldi ne istiyosun diye sordu bizde oturup hesapladk bi araba parası edicek kadar olsun dedik yani ortak alınmış bi karardıKonunun ana fikrinden çok, altın istemiş olmanız tuhaf geldi bana da..
Epilasyon aletimiİyi akşamlar kızlar,
Daha evlenmeden bu kadar dert fazla biliyorum
KV gecen makyaj yapmıyo nasıl olsa makyaj malzemesi almayın epilasyon aletine de gerek yok demiş
Zaten biz bunları nisanlimla alicaz kimse olmadan kimseyi karıştırmadan ama uzak tuttukca tahıl olup masraftan kısma çabasında olmaları tuhaf geliyo
Zaten bi kac haftadır altın konusu dönüyo ortalıkta nisanlimin yapacagi altın a karışıyolar fazla istemisim ne gerek varmış vs vs daha kim bilir neler konusuluyo ama bana soylenmiyo işin en tuhaf yani da yüzüme karşı kimse bişey demiyo
Zaten çok gerildim düğüne var 2 ay tutucamiz eve kadar karisiliyo biz yine bildigimizi yapıyoruz tabi.
O kadar çok doldum ki ister istemez dışarı yansıtıyorum nişanlıma aileme cevremdekilere tuhaf davranmaya başladım siz nasıl ustesinden geldiniz
Berilce MerhabaEpilasyon aletimi
Altin istememi
Ne garip adetmis bunlar
Mutlu olmayi yegle bunlari bosver
Evet biraz tuhaf olmuşBizde de öyle hersey alınır ama nişanlım bana traş makinası alcaz zaten hepsini bir alalım dedi çok mu tuhaf olmuş ki
Kendiniz yapacaksanız da kimseye bir şey deme zorunluluğunuz yok. Kendi aranızda yapın, aileler ödemeyecekmiş zaten, onların bilmesine gerek yok. Huzursuzluk çıkar illa ki..Aslında bizimde ilk te oyleydi ama sonra dedik hadi biz yapalım herseyi kimseye yük olmayalım kendimiz yapmaya başladık simi de kendi harcadığımz şeyler yüzünden laf yiyoruz surekli
Hersey ortak olunca bi eksik bi fazla farketmez diye düşündük bizdeEvet biraz tuhaf olmuş
Aklımda o da ilk fırsatta gidicem :))Lazer yaptır konu sahibi rahat edersin :)
İşte o zaman da siz bizi karistirmiyosunuz kendi başınıza iş yapiyosunuz deniyo hatta istemiyosunuza kadar gidiyor konuKendiniz yapacaksanız da kimseye bir şey deme zorunluluğunuz yok. Kendi aranızda yapın, aileler ödemeyecekmiş zaten, onların bilmesine gerek yok. Huzursuzluk çıkar illa ki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?