Bi kV klasiği "oğlunun parasına kiyamama"

Çok haklısın canim kiz herseyi yapacak erkek altından vs kaçacak yok öyle yağma

Kötülük değil k. bakmayın bu ara herşeye alınır darılır oldum

yani kv neler alcaksınız diye sorunca benim safımda baştan aşağı sıralamış alıncakları ne bilsin böyle olcak

onun karışması da ayrı. sanane yani gençler ne alıyosa alsın.

Al sen herşeyi kaynanani dinleme nede olsa ihtiyaç onlar.

onun karışması da ayrı. sanane yani gençler ne alıyosa alsın.
gerçi böyle diyorum da benim evimin iğnesine kdr karışan bikaynanam var beraber oturduğumuz için de kendine hak görüyor. yani kötünün kötüsü var takma bunları kafana istediğini al ona da hesap fln verme.

Biz de nişanlanacağız inşallah. Müstakbel kv ile aramda şöyle bir konuşma geçti evde nişan yeterli, içinizden gelip bir şeyler alıyorsanız tamam ama benim sizden ekstra bir talebim yok yapılması gerekenleri yaparsınız ailemiz kalabalık her kafadan bir ses çıkabilir bu konuda bir tek beni ciddiye alın lütfen sizden tek istediğim oğlunuza yardımcı olmanız dedim. Yani bana alacağınız altınları, şunları bunları oğlunuza nakit olarak verirseniz geleceğimizi kurmakta yardımcı olmuş olursunuz yeni bir hayata adım atmak kolay değil elinizden geldiğince yardımcı olacağınızdan eminim dedim. Bir şeyler istemeyin borçlu olursunuz başınıza kakılır durur.

Madem herşeyi kendiniz alıyorsunuz, neler alacağınızdan Kvnin nasıl haberi oluyor. Nişanlınız söylemezse nerden bilecekler. Ne çeyiz serme yaptım ne ulu orta bilinen alışveriş. Eşimle gittik aldık, çeyizlerimide peyderpey gidip dizdim, kimse bilmedi ne makyaj malzemesi alındı, ne çamaşır ne çorap. Bütçe sizinse kendi aranızda halledin. Benim ailemde altın istemedi, ama ben eşimle konuşunca istedim, gittik kuyumcuya beğendim eşimde parasına göre aldı bana verdi, hatta takı töreninde bile takılmadı, direk taktım ben.

Epilasyon aileti istenir mi filan diye yazılmış, yani erkeğe traş makinesi alınıyorsa kadına da epilasyon aleti alınabilir. Eşimin traş makinesi çok eskiyi ben ona güzel birtane aldım, ama epilasyon aleti almadım çünkü kendimin vardı, olmayabilirdi. Yani sonuçta yeni bir ev kuruluyor, toplu iğne bile olmadığı zaman lazım olunca alınmamış oluyor. Takılmayın derim böyle şeylere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…