Bi kV klasiği "oğlunun parasına kiyamama"

Başta o hatayi yaptık yardım bekledik ama sonra kimseden Hayır yok diyip herseyi kendimiz yapmaya karar verdik şu an kimseden bi beklentimiz yok buna rağmen yine de neler duydu bu kulaklar o laflarida duyarım muhtemelen ileri dogru

Kendi paranızla istediğinizi alın ama bahsettiğin kalemlerin düğün alışverişi listesinde olması çok komik geldi :) bence en güzeli sen herife traş makinesi hediye et o da sana epilasyon aleti.. iki sevgili gibi sanki evlenmiyormuşcasına yapın bari bunu, kıllara savaş açın tüylere elveda deyin öbür türlüsü çok saçma yaa :)
kaynananın ağzına epilasyon lafını vermeyin ya gerçekten çok komik :)

Ben sana hak veriyorum altın kadının hakkıdır hem adetlerde vardır epilasyon u bilemem o sizin nisanlinla aranızda.ama altın hakkın yapılmalı hem yatırım oluyor sonrası için.

kv niye duyuyor sizin epi aletinizi yahu..
madem yenileyeceksiniz gidin alın zaten siz alacakmışsınız nişanlınızla.. nişanlını ailesinin bunu bilmesine ne gerek var..
altın meselesine gelince onuda nişanlınızla alacaksanız azaltın miktarı sonuçta sizin paranız değer kaybedecek zaten.. yatırım için diyorsunuzda bankada altın hesabı açtırın o zaman ortak..

Aynı durumu ben yaşıyorum. Söz verdikleri halde parasını yedikleri halde bir kuruş yardım etmeyiz diyerek kenara çekildiler. Bir de karışma potansiyellerine sahiptiler. Üstelik yedikleri paraları vermediler yani kendi ceplerinden istemedik. Aldıklarını da vermediler.
Ben de "Biz ikimiz yapıyoruz kimseden bir kuruş beklentimiz yok, kimse de karışmasın. Biz her şeyi karar verir alırız, yaparız, ikimiz yapıyoruz kimse bir şeye karışmasın lütfen ! Benim için daha iyi oldu biz yapıyoruz her kafadan bir ses çıkamaz, nişanlımı yarı yolda bıraktınız onun adına üzüldüm kendi adıma mutluyum, her şey bizim isteğimize göre olacak en azından karışamayacaksınız" dedim. Aynen harfi harfine bunu dedim. Susturdum. Yorumlara da umursamaz ve mutlu rahat hal ve tavırlarımı sürdürüyorum.
Altın da aldırıyorum yatırım amaçlı kudursunlar işte hasetlerinden. Salla. Evleniyorsun, alın da yapın da kime ne? Hayat sizin ödeyen sizsiniz. Ver cevabını totosunun üstüne otursun.

Borçla yatırım mı olurilk defa duydum.

Berilce Merhaba
Adetten değil ztn biz kendi istediklerimizi yapiyoruz yani ev için ve gelecegimiz için geekli şeyleri alıyoruz şimdi olursa olur mantigiyla hareket ediyoruz yani
Bazı seyler ıkınızın arasında kalsa daha ıyı olur bence
Benımde kızım nısanlı benı ılgılendıren kısmını bılıyım gerısı sızın dıyorum

Bizde hala altın olarak ne istiyorsunuz adeti var, bana garip gelmiyor o yüzden.
Bana da soruldu ama biz öyle şu kadar gram alın bu kadar bilezik alın demedik. Ben sadece set, kelepçe, küpe gibi şeyleri takmayacağım için istemediğimi, yatırım olarak kullanacağım için ne düşünüyorlarsa bozdurulunca değeri kaybolmayacak şeyler takmalarını istemiştim.

Açıkçası bizde gelirimiz olduğu için herşeyi ikİmiz haptık parasını biz ödediğimiz için kimseye karışma hakkı düşmedi. Sizde nasıl? Yani sizin beğendiklerinizin parasını başkası ödüyorsa illa ki bir karışma oluyor Türk milletinde cebinden kimin parası çıkıyorsa boru onun elinde olur

epilasyon aletini de mi nisanliniz aliyor cok ayip

calisiyorsun ama bir epilasyon aletin yok walla boyle bir konu kv ye kadar gitmis dogrusu ben haya ederim

Epilasyon aleti gibi şeyler enteresan. Nişanlınızın parasına kıyamamak değilde durumları neye el veriyorsa ona göre davranıyor olabilirler. Size göre istediğiniz altın azdır onların maddiyatına göre fazla..
Ki daha düğün o bu derken harcamaları daha çok olacak onların.

Ve soeunuza gelelim biz üstesinden çok rahat geldik. Ben maddi durumlarına göre herşeyi anlayışla karşıladım. Bana önceden bir hesap yapıldı eşyalar için. Sonraki alışverişler için bi bütçe aöylediler bizde aşağı yukarı ona göre yaptık. Yetirdik arttırdık bile altınıda yapabileceğiniz kadar dedim sağolsun gayette güzel yaptılar anlayışla karşılayın. Ufak şeyleride takmayın derim.

şöyle üstesinden geldim ; kimse yüzüme birşey söylemedi. eşim de ailesinin benim hakkımda tek bir cümlesini bana söylemedi. kendi içlerinde bu muhabbetler yaşanmış mıdır bilmem.. ama bana zerre yansıtmadı eşim. özellikle sorardım hatta gülerek falan "benim evde hiç mi konum geçmiyor yahu niye hiç anlatmıyorsun" diye , eşim bu konuda gerçekten çok akıllı davranmış ve tek kelime bile etmedi.

iş nişanlında bitiyor yani. anlatmasın sana saçma sapan şeyleri. ailesi kendi içinde ne konuşuyosa konuşsun, bu tür can sıkıcı saçmalıkları senin bilmene gerek yok

Bu forumda neden altin ve nisan bohcasini kinayanlar var anlamiyorum acaba uyelerin gecmisleri mi bu konuda sıkıntili? Iyi hersye yok mok diyelim kv milletinin isine geliyor, kiz aliyor havasini atiyor yeri gelince eziyor ama kiz full donanimli olcak elinde telefonu cebinde ehliyeti bidr harika ceyizi olacak tencere takimindan mandalina kadar ama soz bohcadan acilinca kiz hanzo yerine konuluyor. Cozemedim gitti sanki dunyalar istendi

Ya bunlarin ücretini kendi kazandığınız parayla odemeyecek misiniz, ben mi yanlis anliyorum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…