Başta o hatayi yaptık yardım bekledik ama sonra kimseden Hayır yok diyip herseyi kendimiz yapmaya karar verdik şu an kimseden bi beklentimiz yok buna rağmen yine de neler duydu bu kulaklar o laflarida duyarım muhtemelen ileri dogruEpilasyon alrti falan gibi şeyler nişanlının parasıyla alınacaksa bile kv kp evliliğe maddi yardım yapıyorsa eğer o tip seyler alınmasın çok açılmayalım diye düşünür. Bir de en önemlisi kv kp ağzına laf verme. Vallahi 10 sene sonra bile gelin sunu aldırdı bunu aldırdı nişan alışverişinde diye konusanlar duydum ele güne. Gerek yok hiç
Borçla yatırım mı olurAma nişanlım geldi ne istiyosun diye sordu bizde oturup hesapladk bi araba parası edicek kadar olsun dedik yani ortak alınmış bi karardı
zaten bu devirde altın takmak için değil yatırım için yapiliyo bizde öyle düşündük
Bazı seyler ıkınızın arasında kalsa daha ıyı olur benceBerilce Merhaba
Adetten değil ztn biz kendi istediklerimizi yapiyoruz yani ev için ve gelecegimiz için geekli şeyleri alıyoruz şimdi olursa olur mantigiyla hareket ediyoruz yani
epilasyon aletini de mi nisanliniz aliyor cok ayipİyi akşamlar kızlar,
Daha evlenmeden bu kadar dert fazla biliyorum
KV gecen makyaj yapmıyo nasıl olsa makyaj malzemesi almayın epilasyon aletine de gerek yok demiş
Zaten biz bunları nisanlimla alicaz kimse olmadan kimseyi karıştırmadan ama uzak tuttukca tahıl olup masraftan kısma çabasında olmaları tuhaf geliyo
Zaten bi kac haftadır altın konusu dönüyo ortalıkta nisanlimin yapacagi altın a karışıyolar fazla istemisim ne gerek varmış vs vs daha kim bilir neler konusuluyo ama bana soylenmiyo işin en tuhaf yani da yüzüme karşı kimse bişey demiyo
Zaten çok gerildim düğüne var 2 ay tutucamiz eve kadar karisiliyo biz yine bildigimizi yapıyoruz tabi.
O kadar çok doldum ki ister istemez dışarı yansıtıyorum nişanlıma aileme cevremdekilere tuhaf davranmaya başladım siz nasıl ustesinden geldiniz
calisiyorsun ama bir epilasyon aletin yok walla boyle bir konu kv ye kadar gitmis dogrusu ben haya ederimAltın konusunda cidden baştan istemistm ama sonra nişanlımla konuştuk bi araba paramiz olsun kenarda dedik öyle karar verdik borcu ödenir çalışan insanlarız sonuçta mesele o değil ki kimseye de demiyoruz alın bunları diye
Epilasyon aleti gibi şeyler enteresan. Nişanlınızın parasına kıyamamak değilde durumları neye el veriyorsa ona göre davranıyor olabilirler. Size göre istediğiniz altın azdır onların maddiyatına göre fazla..İyi akşamlar kızlar,
Daha evlenmeden bu kadar dert fazla biliyorum
KV gecen makyaj yapmıyo nasıl olsa makyaj malzemesi almayın epilasyon aletine de gerek yok demiş
Zaten biz bunları nisanlimla alicaz kimse olmadan kimseyi karıştırmadan ama uzak tuttukca tahıl olup masraftan kısma çabasında olmaları tuhaf geliyo
Zaten bi kac haftadır altın konusu dönüyo ortalıkta nisanlimin yapacagi altın a karışıyolar fazla istemisim ne gerek varmış vs vs daha kim bilir neler konusuluyo ama bana soylenmiyo işin en tuhaf yani da yüzüme karşı kimse bişey demiyo
Zaten çok gerildim düğüne var 2 ay tutucamiz eve kadar karisiliyo biz yine bildigimizi yapıyoruz tabi.
O kadar çok doldum ki ister istemez dışarı yansıtıyorum nişanlıma aileme cevremdekilere tuhaf davranmaya başladım siz nasıl ustesinden geldiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?