+1Nasıl üstesinden geldim söyleyeyim. Kimin ne alacağına karışmadım. Altın istemedim. Kim ne kadar yapabiliyorsa onu yapsın dedik, kenara çekildik. Herkes de yapabildiği kadarını yaptı. Az oldu ama huzurumuz bozulmadı en azından..
İyi akşamlar kızlar,
Daha evlenmeden bu kadar dert fazla biliyorum
KV gecen makyaj yapmıyo nasıl olsa makyaj malzemesi almayın epilasyon aletine de gerek yok demiş
Zaten biz bunları nisanlimla alicaz kimse olmadan kimseyi karıştırmadan ama uzak tuttukca tahıl olup masraftan kısma çabasında olmaları tuhaf geliyo
Zaten bi kac haftadır altın konusu dönüyo ortalıkta nisanlimin yapacagi altın a karışıyolar fazla istemisim ne gerek varmış vs vs daha kim bilir neler konusuluyo ama bana soylenmiyo işin en tuhaf yani da yüzüme karşı kimse bişey demiyo
Zaten çok gerildim düğüne var 2 ay tutucamiz eve kadar karisiliyo biz yine bildigimizi yapıyoruz tabi.
O kadar çok doldum ki ister istemez dışarı yansıtıyorum nişanlıma aileme cevremdekilere tuhaf davranmaya başladım siz nasıl ustesinden geldiniz
Açıkçası bizde gelirimiz olduğu için herşeyi ikİmiz haptık parasını biz ödediğimiz için kimseye karışma hakkı düşmedi. Sizde nasıl? Yani sizin beğendiklerinizin parasını başkası ödüyorsa illa ki bir karışma oluyor Türk milletinde cebinden kimin parası çıkıyorsa boru onun elinde olur
esinle senin yasayaciginiz hayata kimse karisamaz tavsiyesi varsa versin sonra cekilsin . hadi makyaj malzemelri cok muhim degil ama sen sukadar bilezik deyiote onlarda tamm demisse sonradan cok onmli bi durum olmadikca verilen siz tutulmaliİyi akşamlar kızlar,
KV gecen makyaj yapmıyo nasıl olsa makyaj malzemesi almayın epilasyon aletine de gerek yok demiş
Zaten biz bunları nisanlimla alicaz kimse olmadan kimseyi karıştırmadan ama uzak tuttukca tahıl olup masraftan kısma çabasında olmaları tuhaf geliyo
Zaten bi kac haftadır altın konusu dönüyo ortalıkta nisanlimin yapacagi altın a karışıyolar fazla istemisim ne gerek varmış vs vs daha kim bilir neler konusuluyo ama bana soylenmiyo işin en tuhaf yani da yüzüme karşı kimse bişey demiyo
Zaten çok gerildim düğüne var 2 ay tutucamiz eve kadar karisiliyo biz yine bildigimizi yapıyoruz tabi.
O kadar çok doldum ki ister istemez dışarı yansıtıyorum nişanlıma aileme cevremdekilere tuhaf davranmaya başladım siz nasıl ustesinden geldiniz
epilasyon aletini neden evlenmeden evvel almadınız?İyi akşamlar kızlar,
5i 1yerde ve 4 bilezik dedik canım set dediler ama ben istemedim setikaptinn Ay valla cok merak ettim kv haklı mı diye.. Altın olarak neler istediniz? (Kaç bilezik veya set)
zaten var canım yenileyelim dedik biz de hersey yenileniyorkenepilasyon aletini neden evlenmeden evvel almadınız?
beklentim asla yok yani en azından ailesinden bi beklentim yokDışardan bakınca fazla beklentili birisi olduğunuz algısı oluştu bende.
Ya da makyaj malzemesine kadar koca tarafına masraf yıkan biri.
Altın miktarını bile belirlemişsiniz gördüğüm kadarıyla.
Ama çalıştığınız halde karışıyorlar yanlış anlamadıysam.
Kazandığınız parayla alıyosanız duymazdan gelin istediğinizi alın.
Ve epilatör gibi ufak şeyleri kendiniz alın ki insanlara malzeme vermeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?