Bi kV klasiği "oğlunun parasına kiyamama"

Bende aldırmadım epilasyon aleti onlar almadığı içi kendimi traş makinesi alma mecburiyetinede girmedim.altın konusında da esya konusundada hep alçak gönüllü oldum sordukları halde siz bilirsiniz farketmez benim için dedim ve onlarda elinden geleni yaptılar.çok şükür bu yüzden ne sinir oldum ne de aramız açıldı.gül gibi yaptık düğünü ve şimdide hiçbirseyin lafı olmuyor.sizde bence kim yaparsa yapsın düğünü biraz huylarına gidin çünkü erkek evi kadından çok masraf ediyor ve yeterli maddi gücü yoksa malesef herseyi hesap etmek zorunda

aslında gidip söyleyen biri yok çünkü bizim burda da iç çamaşırından tutun geceliğine çift çift ayakkabısına akdar herrsey alınır kıza o yüzden gidip direk bunlar alıncak denmedi kv sorup soruşturur böyle şeyleri pek bilmediği için ve nişanlıma gelip olmasa olur mu diye soruyo sürekli

makyaj malzemesi olayıda ben makyaj hiç sevmem bu yüzden söz için de adet yerini bulsn diye ufak bohcalar yapmıştk onun içine benim için krem vs konmuştu yine aynısını yapıcaz yani bn gidip hayatımda hiç kullanmadığım farın alınmasını istemem

Anladım.
Masraflı değilsiniz.
Ozaman nişanlınıza söyleyin alışveriş detaylarını ailesiyle paylaşmasın.
Onlara ne sizin makyaj ya da epilayson malzemenizden.
Herşeyi bilmek zorunda değiller.
Oldu olcak bi de fantezi gecelik aldığınızı da söylesin madem.
Bu tür küçük alışverişlerde, özel şeyler deyip geçin....

Millet ezberlemiş bişey istemeyin diye off kimse bişey istemiyo arkadaşlar. Gençler kendi paralarıyla aliyo herşeyi ama kv ona bile laf ediyormuş bi okuyun ya!!
Bende şaşkınım! konuyu saptırdılar ya..
Beraber ödeyeceklermiş paraları yettiğince yani, aileden yardım beklemiyorlar ki.
Karışılmasına kızıyor haklı olarak.
Konu sahibi size tek önerim epilasyon aletine gerek yok, lazer yaptırırsın.
Mutluluklar :)

Bence kayınvalide de kötü niyetli değil.
Sadece boşa masraf etmek istemiyo haklı olarak.
Bi de maddi durumu çok iyi olmayabilir.
Ama yine de karışıp kendini kötü etmese iyi olur.
Benim annem gibi safmış demekki.
Bkz. benim kv. ne istiyorsan al kızım sana feda olsun dedi (ama kendi paramla )
Şimdi o iyi oldu masraf etmeyin diyen annem kötü oldu.
Politika işte.
Biraz bilmek lazım :)

5i 1yerde ve 4 bilezik dedik canım set dediler ama ben istemedim seti
bence de çok değil gayet makul, ama ağzınla istenmiş olması biraz kötü olmuş.ha bu arada ben olsam set alırdım, 5i 1 yerde bozuluyor, set bozulunca para etmediğinden mütevellit düğünden geriye kalan tek takım setim ondan hariç gram altın bile kalmadı. 5i birliği de düğünden 1 sene sonra heveslenip almıştım aldıktan 6 ay sonra tatile gitmek için bozdurdum

sıkışınca gider arada 5i 1 lik, düğünden geriye bişey kalmaz. bunu da düşün.

epilasyon aletinden sonrasını okuyamadan gidiyorum
buraya ne zaman dertlenip konu açsam(ki bu çok sık olur zor bi dönemden geçiyorum)öyle yorumlar yapıyosunuz ki kendimden utanıyorum diyorum ne ayıp etmişim halbuki yaşarken asıl ayıp edilen kişi ben oluyorum..
tabikide herkes düşünceleri yazabilir ama ne bilim üzülüyorum çünkü konunun tamamına bakıldıgında ben kendimi haklı görüyorum

epilasyon aletinden sonrasını okuyamadan gidiyorum
Senin yorumların genelde mantıklı oluyor, sonuna kadar okumadığın için konu içeriğini anlamadın.
Tamam epilasyon aleti gereksiz, fakat konu sahibi nişanlısıyla beraber alıyorlarmış her şeyi aileden beklentisi yok.

Madem her şeyi kendiniz yapıyorsunuz yapabildiğinizi yapın, niye geriliyorsunuz ki? Nişanlınız cebinden çıkan paranın hesabını ailesine neden veriyor anlamadım. Yoksa şu ana kuzusugillerden mi kendisi? Gelip hediyenizi takacaksıniz gerisi bizim bileceğimiz şey desin ailesine bi zahmet. Ayrıca madem çalışan insanlarsıniz araba birikimini niye zamanı gelince yapmıyorsunuz da altın diye kendinizi zorluyorsunuz onu da hiç anlamadım. Epilasyon aleti konusuna hiç girmiyorum bile

canım zaaten bozdurmak için yapılıyo yani yaz aylarında bozdurup araba almayı planlıyoruz o yüzden zarar etmek istemedik bana da düğünümden hatıra ailemin yaptıkları kalıcak onlar hatıralık yapıyo çünkü bozduramıcam seyler
senin tatile giden bnm arabaya gidicek ordanda ev peşinatı olur sanırım ama hep hayatımızda kalcak yani seneler sonra cocuklarıma derim belki 5i 1i bozdurp almıştık fln diye

ama böyle yazınca da ben bir hoş oldum ,valla kötülük ettim gibi hissettim yapmayın etmeyin
tamam tamam okudum kaynana klasik zaten yazmışsın kendi söküğümü dikemedim ki sana yardım edeyim

gördüm cevap verdim ,terzi kendi söküğünü dikemez misali adı üstünde KLASİK kaynana

ben şunu anlamadım. kayınvaliden makyaj malzemsi epilasyon aleti alınacağını fln nerden biliyor bu ne mesafesizlik? ben ne alacaksam alırım kimseye de haber vermezdim, bütün ailenin senin alışveriş listeni bilmesine gerek yok.

Sizde oylemi sasirdim benim maasim var ogretmenim esimin var yemek yakiminin sandalyelerine kadar yorum yaptu gerci ben caktirmdan esime ters bi bakis atinca kazanan ben oldum sonrada soyledim kim oturcaksa evde esyayi o secer diye
Yani kv çok saçma sapan evindeki eski eşyaları vereme kalktığında istemedim kendisi para verip Yen'i birşey almadığı için altta kalmamaya çalıştı galiba ama daha beter battı yani.
Ona gelen hediyeleri verme kalktı falan
Ben de istemedim açıkçası. Bana veremediklerini de eşime vermiş o getirdi çok kızdım alma diye.
Bizde böyle saçma sapan bir durum oldu

bence haksız değilsin totalde, ki kv kpden istememiş nişanlınla karar vermişsin ve masraf da zaten nişanlınla senden çıkacak. burda tek sorun nişanlının kv ile senin aranda laf taşıması. bak o sana anlatmasa bilmeyecek canını da hiç sıkmayacaktın. neden anlatmış ki sana bu can sıkıcı konuşmaları?

ama böyle yazınca da ben bir hoş oldum ,valla kötülük ettim gibi hissettim yapmayın etmeyin
tamam tamam okudum kaynana klasik zaten yazmışsın kendi söküğümü dikemedim ki sana yardım edeyim
Kötülük değil k. bakmayın bu ara herşeye alınır darılır oldum

yani kv neler alcaksınız diye sorunca benim safımda baştan aşağı sıralamış alıncakları ne bilsin böyle olcak

o da bilmediği için bak böyle böyle dedi annem almasakta olurmş isteren almayalım dedi tabi ben kızınca anladı neyse zaten biz alcaz kime ne falan dedi

O kv'de niye öyle yapiyor biliyormusun? Cünkü biliyor basina geleceklerini. Evet hersey oglunun parasi ile alinsa bile, borc ile aliniyormus. Yani yinede dikkat etmekte fayda vardir. Cünkü bu sefer evlenilmis olunuyor ve tüm para borca gitmis oluyor. Bu sefer "borc icinde yüzüyoruz ve kv'de yardim etmiyor" oluyor.

Bilmem kac yüz liralik epilasyon aletine ne gerek var ya cidden. Ben evliyim ve bunu esime bile soramam. Kalmis ki nisanli oldugum zamanda. Ben olsam o parayi evime yada balayima harcardim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…