- 23 Nisan 2017
- 351
- 136
- 33
aslında gidip söyleyen biri yok çünkü bizim burda da iç çamaşırından tutun geceliğine çift çift ayakkabısına akdar herrsey alınır kıza o yüzden gidip direk bunlar alıncak denmedi kv sorup soruşturur böyle şeyleri pek bilmediği için ve nişanlıma gelip olmasa olur mu diye soruyo sürekliKendi paranızla alıyorsanız epilasyon aletini, bunu karşı tarafa kim söylüyor? Nişanlın gidip epilasyon aleti alacağız mı diyor annesine ? Ya da makyaj malzemesi? Bilmiyorum normalde parfümüne kadar alanlar da var ama ben bir çöplerini görmedim çok şükür o yüzden biz de sana şunu yaptık diyecek durumları yok. Tanıdığım birinde şunu da gördüm iç çamaşırı getirmişlerdi paket paket. Ama kutuya bakıyorsun NBB içini açıyorsun dandik dandik markalar. Çok aşağılayıcı bulmuştum. O yüzden ben hiç o tür işlere girmedim istemiyorum dedim bedenimi filan sorduklarında. Bindallımı alırken zorla bir takım iç çamaşırı ve pijama aldırdılar ısrarla. Sadece o oldu.
beklentim asla yok yani en azından ailesinden bi beklentim yok
bizim buranın adetlerine göre gitmedik mesela şöyle anlatayım )masraftan kaçan biri olmadıgımı göstermk için)
ev eşyalarını ikiye böldük ben beyaz eşyaları aldım nişanlım mobilyaları
ben mutfak ve yatak odası ıvır zıvırlarını aldım nişanlım halı ve perdeleri
ben kına gecesini organize ediyorum nişanlım düğünü
yani asla ben gelin oluyorum herseyi yapmak zorundalar gibi bi kasıntılık yapmadım aksine benimde evim benimde düğünüm diye herşeye ortak oldum ki olması gerekende bu zaten biliyorum
Bende şaşkınım! konuyu saptırdılar ya..Millet ezberlemiş bişey istemeyin diye off kimse bişey istemiyo arkadaşlar. Gençler kendi paralarıyla aliyo herşeyi ama kv ona bile laf ediyormuş bi okuyun ya!!
bence de çok değil gayet makul, ama ağzınla istenmiş olması biraz kötü olmuş.ha bu arada ben olsam set alırdım, 5i 1 yerde bozuluyor, set bozulunca para etmediğinden mütevellit düğünden geriye kalan tek takım setim5i 1yerde ve 4 bilezik dedik canım set dediler ama ben istemedim seti
buraya ne zaman dertlenip konu açsam(ki bu çok sık olur zor bi dönemden geçiyorum)öyle yorumlar yapıyosunuz ki kendimden utanıyorum diyorum ne ayıp etmişim halbuki yaşarken asıl ayıp edilen kişi ben oluyorum..epilasyon aletinden sonrasını okuyamadan gidiyorum
Senin yorumların genelde mantıklı oluyor, sonuna kadar okumadığın için konu içeriğini anlamadın.epilasyon aletinden sonrasını okuyamadan gidiyorum
canım zaaten bozdurmak için yapılıyo yani yaz aylarında bozdurup araba almayı planlıyoruz o yüzden zarar etmek istemedik bana da düğünümden hatıra ailemin yaptıkları kalıcak onlar hatıralık yapıyo çünkü bozduramıcam seylerbence de çok değil gayet makul, ama ağzınla istenmiş olması biraz kötü olmuş.ha bu arada ben olsam set alırdım, 5i 1 yerde bozuluyor, set bozulunca para etmediğinden mütevellit düğünden geriye kalan tek takım setimondan hariç gram altın bile kalmadı. 5i birliği de düğünden 1 sene sonra heveslenip almıştım aldıktan 6 ay sonra tatile gitmek için bozdurdum
sıkışınca gider arada 5i 1 lik, düğünden geriye bişey kalmaz. bunu da düşün.
ama böyle yazınca da ben bir hoş oldum ,valla kötülük ettim gibi hissettim yapmayın etmeyinburaya ne zaman dertlenip konu açsam(ki bu çok sık olur zor bi dönemden geçiyorum)öyle yorumlar yapıyosunuz ki kendimden utanıyorum diyorum ne ayıp etmişim halbuki yaşarken asıl ayıp edilen kişi ben oluyorum..
tabikide herkes düşünceleri yazabilir ama ne bilim üzülüyorum çünkü konunun tamamına bakıldıgında ben kendimi haklı görüyorum
gördüm cevap verdim ,terzi kendi söküğünü dikemez misali adı üstünde KLASİK kaynanaSenin yorumların genelde mantıklı oluyor, sonuna kadar okumadığın için konu içeriğini anlamadın.
Tamam epilasyon aleti gereksiz, fakat konu sahibi nişanlısıyla beraber alıyorlarmış her şeyi aileden beklentisi yok.
Yani kv çok saçma sapan evindeki eski eşyaları vereme kalktığında istemedim kendisi para verip Yen'i birşey almadığı için altta kalmamaya çalıştı galiba ama daha beter battı yani.Sizde oylemi sasirdim benim maasim var ogretmenim esimin var yemek yakiminin sandalyelerine kadar yorum yaptu gerci ben caktirmdan esime ters bi bakis atinca kazanan ben oldum sonrada soyledim kim oturcaksa evde esyayi o secer diye
bence haksız değilsin totalde, ki kv kpden istememiş nişanlınla karar vermişsin ve masraf da zaten nişanlınla senden çıkacak. burda tek sorun nişanlının kv ile senin aranda laf taşıması. bak o sana anlatmasa bilmeyecek canını da hiç sıkmayacaktın. neden anlatmış ki sana bu can sıkıcı konuşmaları?buraya ne zaman dertlenip konu açsam(ki bu çok sık olur zor bi dönemden geçiyorum)öyle yorumlar yapıyosunuz ki kendimden utanıyorum diyorum ne ayıp etmişim halbuki yaşarken asıl ayıp edilen kişi ben oluyorum..
tabikide herkes düşünceleri yazabilir ama ne bilim üzülüyorum çünkü konunun tamamına bakıldıgında ben kendimi haklı görüyorum
Kötülük değil k. bakmayın bu ara herşeye alınır darılır oldumama böyle yazınca da ben bir hoş oldum ,valla kötülük ettim gibi hissettim yapmayın etmeyin
tamam tamam okudum kaynana klasik zaten yazmışsın kendi söküğümü dikemedim ki sana yardım edeyim
yani kv neler alcaksınız diye sorunca benim safımda baştan aşağı sıralamış alıncakları ne bilsin böyle olcakben şunu anlamadım. kayınvaliden makyaj malzemsi epilasyon aleti alınacağını fln nerden biliyor bu ne mesafesizlik? ben ne alacaksam alırım kimseye de haber vermezdim, bütün ailenin senin alışveriş listeni bilmesine gerek yok.
o da bilmediği için bak böyle böyle dedi annem almasakta olurmş isteren almayalım dedi tabi ben kızınca anladı neyse zaten biz alcaz kime ne falan dedibence haksız değilsin totalde, ki kv kpden istememiş nişanlınla karar vermişsin ve masraf da zaten nişanlınla senden çıkacak. burda tek sorun nişanlının kv ile senin aranda laf taşıması. bak o sana anlatmasa bilmeyecek canını da hiç sıkmayacaktın. neden anlatmış ki sana bu can sıkıcı konuşmaları?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?