Bi kV klasiği "oğlunun parasına kiyamama"

kv bu epilasyon olayını kimle konuşuyor. oğlu ile mi? utanmıyor mu hiç ya da nişanlınız anne hayırdır sen demiyor mu?

ayrıca siz bekarken tüylerinizi neyle alıyorsunuz da evlenirken epilasyon aleti almaya ihtiyaç duyuyorsunuz?

dusunuyorumda oglum epilasyon aleti alincak dese ne gerek var diye atilmam ortaya konusmuslar ihtiyaci var ki aliyolar ha evlenince almis ha simdi banane derim herseye atlama huylari bitmiyor kayinvalidelerin ya ikiniz yapicaksiniz ustelik kimi ne ilgilendirir

Aslunda haklisin ama nisablin hala daha dengeyi saglamayi becerememeis ve sen haksiz duruma dusuyirsun..
Sen tras makinasi nisanlin epilator aliyir soyleyince ehhh biraz mantikli ama kv agzina gelin kizin epilatorune kadar aldik diye laf veriyirsun,,ayrica kv nasil haberi olabiliyor??bence siz birbirinize alicaginiza herkes kendine alsin... olsun bitsin ...bohca da adettir gelenektir kendisi nasil istiyorsa öyle yapsin kv yada yapmasin...siz beyaz esyalara kadar alip da bu kadar laf soyletmeyin kendinize 200 tl lik epilator makinasi icin..
Birde dugun xamani birse gorulmeyen masraflar vardir o dugun araligi ev tutma araligi para su gibi akip gidiyor , anlamiyirsuniz nereye gittigini...belki onun endisesi vardir kv dende..

Ben yaptim sembolik bir bohça, kv me .. esime 2 pijama takimi koydum, kol dugmesi gomlek atlet herkese hediye yaptim ,2 tane de yastik yaptirdim 1 tepsi baklava dedigim gibi sembolik adet yerini bulsun ama kv yapmadi onun tercihi dedim gectim.. kendi gelinligimi ailem aldi bende damatliga karismadim...evimin butun mobilyasini ve beyaz esyasini da benim ailem aldi... dugununde yari parasini ailem verdi ,, ben evlenince sıkılmayayim diye... evlenince hemen taki paralari ile ev aldik tabiki takinina cogunlugunu ailem takti kv cay tabagi bile almadi hatta vercem diye gosterdigi ceyiz vardi (igne oyalari kanaviceler falan benimde oyle hic ceyizim yoktu onlardan nevresim tk mi yaptiricaktim modernize ettiricektim ) onlari da vermedi... kiziyor muyum hayir onun kendi görgüsü o kadar.. kendine gore bütçesi vardir...
Sadece evlenirken ben set istemem taki oaralari ile ev alicam bozdurucagimda deger kaybettirmeyen seyler takin dedim,, miktarina karismadim...
Ama böyle olunca da pek birseyinize karisamiyirlar.... daha huzurlu oluyirsunuz...

Şimdi beklentim yokken evlendikten sonra niye olsun ki aksine onların bizden istemie durumu var çünkü nişanlım o evden ayrılıcak be bi maaş eksilicek diye yetmeyebilir onlara ellerindeki. yani kimseye güvenerek borca girmiyoruz :)

annesine karsı ben alıcam sen karısma demiş e susturmuş zaten
tamamen yenileme amaclıydı ama vazgeçicem sanırım herkese sacma geldiğine göre galiba saçma :)

Altın deyınce araba fıyatı olsun dıye
Bende baska bırsey beklıyordum
Bu kadarcık ıcınmı tantana az bıle bu dugun için
fazlasına benimde gönlüm el vermezdi yeterli bulduk bu kadarını

Yok hanı kv felan deyınce bende farklı düşündüm tabıkı makul da
Buna ıtırazı anlamadım

Klasik BDV
Konuyu nasıl evirip çevirsek de konu sahibine yüklensek moduna dönmüş
Kız zaten ben kvden epilasyon aleti istiyorum dememiş
Altınlarını her şeylerini kendileri alacaklarmış bırakın da ne istiyorlarsa onu alsınlar evlenirlerken kime laf düşer

ah bebeğiiimmm
sorun yok ama nerdeyse gidip kv den özür dilicektim affet anne hata etmişim diye acep dedim cidden mi ayıp ettm

Yok artık ben olsam aklım olsa dinlemezdim gerek yok diyene annem evlenirken bana ne gereği var demişti öyle büyüdüm şimdi kocam diyor bana ne gereği var diye. O hatayı sende düşme eşim annesi gibi ne gerek var derse şaşırmam valla boşver al sen ya evlenince kocan karışacak zaten

Ya hu kimsenin bir şey istediği yok okuduğunuzu mu anlamıyorsunuz, nişanlı çift kendileri alıyormuş her şeyi, aileler değil! Ne hakları var karışmaya.
Kaldı ki istediler ne olmuş, böyle adet mi kaldı bilmem ne , hala var evet kime ne.

"Gerek yok" geçen sene ne duymuştum bu ifadeyi ) Geçer canım zamanla geçer düğün olunca genelde bu sesler kesilir sabret

Aynen öyle, kız tam tekmil çeyizle gelince ayy görgüsüzlük demiyor kimse ama Ki tarafı talepte bulununca görgüsüz ilan ediliyor bu sitede. Erkek tarafı da kızın getirdiği çeyizi almasın madem.

epilasyon aletinden sonrasını okuyamadan gidiyorum
Okusaydınız, konu sahibinin kendi parası ile alacağını, nişanlısının tras aletini yenilediği için konu sahibinin de epilasyon aletini yenilediğini, kv nin üstüne vazife olmayan bir duruma burnunu soktuğunu anlardınız.
Düzenleme: Okumuşşunuz :)

sizde okusaydınız konu sahibiyle daha sonra mesajlaştığımızı nasıl olur

Bu dugun alisverislerine hep yeni seylermi ekleniyor? Epilasyon aletini ilk defa duyuyorum cimbiz, disfircasi, ped lerde aliniyormu merak
Ettim
Cimbizima varasiya kadar aldım canım evet yeni ev demek yeni eşyalar demek değil mi zaten sifirdan hayat :) nasıl ki wc fırçasına kadar Çeyiz de geliyosa bunlar da alınmalı ihtiyaç sonuçta ben mi yanlış düşünüyorum şimdi vakit varken almak daha mantikli değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…