- 3 Kasım 2017
- 45
- 27
- 8
- 31
- Konu Sahibi papatyaa51
-
3+1 ev kiralamaya lüzum görmüyorum biz iki kişiyiz yeterli diyeceksin DÜMDÜKçok sinirliyim içim içimi yiyiyo konuya gıreyım dırek. şuan oturdugumuz ev kıra dun aksam kayınpederım 3+1 ev buluruz dedı. yanı k.v ve k.p bızımle beraber yaşamak istiyo. Bundan nasıl vazgecirebılırım nasıl bı yol ızlemelıyım. hıkırlerınızı ıhtıyacım var
hayır yok ıkısıde daha cok gencBakima ihtiyaclari yoksa ev ustune ev olmaz deyin
soyledım dırek ıstemedıgımı guzel guzel anlattım ev ustune ev olmıcagını anlasamıcagımızı rahat edemıcegımızı... beraber yasamıcaz zaten dıyıp gecıstırıyo ama cok annecıdır ısrar ettıklerı zaman onları sozunu dınlerEsin ne düsünüyor
soyledım dırek ıstemedıgımı guzel guzel anlattım ev ustune ev olmıcagını anlasamıcagımızı rahat edemıcegımızı... beraber yasamıcaz zaten dıyıp gecıstırıyo ama cok annecıdır ısrar ettıklerı zaman onları sozunu dınler
hayır yok ıkısıde daha cok genc
ıhıtıyacları yok hıc bıseye ıkısıde genc calısıyolar. düşündütçe cılıdırıyorum yaa cocuk dusunuyoduk ama onu bıle erteliycem uzun bı sure daha bu konu yuzundenneden olduğuna bağlı
hastalarsa bakıma ihtiyaçları varsa kaç kardeşlerse dönüşümlü bakılacak
eğer hiç böyle bişey yoksa
eşinize evlenirken böyle birşey söylemediklerini kabul etmediğinizi söyleyin
öyle yapıcam.o zaman daha net konusun asla kabul etmiyorum gelmem deyin. Durusunuzu sakin bozmayin
Evlenen kisinin onceligi kendi ailesidir esine bunu soyle esin sana ayri ev acmak zorunda tabi esin icin hava hos anasi babasi yaninda esi de yaninda ohh daha nw olsun ama sen diyeceksin ben kb dan cekinirim rahat olmam vs ne ozel hayat kalir ne baska birsey ayagini uzatip keyif yapamassin aman bulasiklari sonra yikarim diyemessin vssoyledım dırek ıstemedıgımı guzel guzel anlattım ev ustune ev olmıcagını anlasamıcagımızı rahat edemıcegımızı... beraber yasamıcaz zaten dıyıp gecıstırıyo ama cok annecıdır ısrar ettıklerı zaman onları sozunu dınler
bunuda anlattım eşime. öyle bısey olmaz dedı ınsallah oda vazgecmez kararındanHerkesin kendi duzeni olmali, ev ustune ev olmaz dyebilirsiniz. Esinizi kirmadan halletmeye calisin. Iki kadin melek olsa ayni evde kanatlari carpisir diyeblrsnz.
Esiniz cinsellige duskunse nasil sevisicez dyebilirsinzbasinizdan sular aka aka mi yanlarinda dolanacaksiniz? Ya da bir araya gelmek icin vakit kollayacaksiniz. Ee gece dusa kalktiniz? Hoop sesiniz duyulacak.
Bazi komsulardan hani fazla sesler gelir rahatsiz edici. Anne baba varken oldu da sesiniz cikiverdi tovbe tovbe
bunuda anlattım eşime. öyle bısey olmaz dedı ınsallah oda vazgecmez kararından
Esinle kavga yolunu secmeden anlasin zaten o da ayni fikirdeyim esimle imajini cizmeli.ben bazen esimden bile bunaliyorum hadi gitcek yerin yok mu gez toz arkadasina caya git vs derim gonderirim ben de keyif yaparim bazen insan yanliz kalmak istiyorbunuda anlattım eşime. öyle bısey olmaz dedı ınsallah oda vazgecmez kararından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?