bı kv. sorunu daha...

papatyaa51

Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2017
45
27
8
31
çok sinirliyim içim içimi yiyiyo konuya gıreyım dırek. şuan oturdugumuz ev kıra dun aksam kayınpederım 3+1 ev buluruz dedı. yanı k.v ve k.p bızımle beraber yaşamak istiyo. Bundan nasıl vazgecirebılırım nasıl bı yol ızlemelıyım. hıkırlerınızı ıhtıyacım var :KK61:

neden olduğuna bağlı
hastalarsa bakıma ihtiyaçları varsa kaç kardeşlerse dönüşümlü bakılacak

eğer hiç böyle bişey yoksa
eşinize evlenirken böyle birşey söylemediklerini kabul etmediğinizi söyleyin

çok sinirliyim içim içimi yiyiyo konuya gıreyım dırek. şuan oturdugumuz ev kıra dun aksam kayınpederım 3+1 ev buluruz dedı. yanı k.v ve k.p bızımle beraber yaşamak istiyo. Bundan nasıl vazgecirebılırım nasıl bı yol ızlemelıyım. hıkırlerınızı ıhtıyacım var :KK61:
3+1 ev kiralamaya lüzum görmüyorum biz iki kişiyiz yeterli diyeceksin DÜMDÜK

soyledım dırek ıstemedıgımı guzel guzel anlattım ev ustune ev olmıcagını anlasamıcagımızı rahat edemıcegımızı... beraber yasamıcaz zaten dıyıp gecıstırıyo ama cok annecıdır ısrar ettıklerı zaman onları sozunu dınler :KK43:

o zaman daha net konusun asla kabul etmiyorum gelmem deyin. Durusunuzu sakin bozmayin

hayır yok ıkısıde daha cok genc

Herkesin kendi duzeni olmali, ev ustune ev olmaz dyebilirsiniz. Esinizi kirmadan halletmeye calisin. Iki kadin melek olsa ayni evde kanatlari carpisir diyeblrsnz.

Esiniz cinsellige duskunse nasil sevisicez dyebilirsinz :KK70: basinizdan sular aka aka mi yanlarinda dolanacaksiniz? Ya da bir araya gelmek icin vakit kollayacaksiniz. Ee gece dusa kalktiniz? Hoop sesiniz duyulacak.

Bazi komsulardan hani fazla sesler gelir rahatsiz edici. Anne baba varken oldu da sesiniz cikiverdi tovbe tovbe :KK53:

neden olduğuna bağlı
hastalarsa bakıma ihtiyaçları varsa kaç kardeşlerse dönüşümlü bakılacak

eğer hiç böyle bişey yoksa
eşinize evlenirken böyle birşey söylemediklerini kabul etmediğinizi söyleyin
ıhıtıyacları yok hıc bıseye ıkısıde genc calısıyolar. düşündütçe cılıdırıyorum yaa cocuk dusunuyoduk ama onu bıle erteliycem uzun bı sure daha bu konu yuzunden :(

soyledım dırek ıstemedıgımı guzel guzel anlattım ev ustune ev olmıcagını anlasamıcagımızı rahat edemıcegımızı... beraber yasamıcaz zaten dıyıp gecıstırıyo ama cok annecıdır ısrar ettıklerı zaman onları sozunu dınler :KK43:
Evlenen kisinin onceligi kendi ailesidir esine bunu soyle esin sana ayri ev acmak zorunda tabi esin icin hava hos anasi babasi yaninda esi de yaninda ohh daha nw olsun ama sen diyeceksin ben kb dan cekinirim rahat olmam vs ne ozel hayat kalir ne baska birsey ayagini uzatip keyif yapamassin aman bulasiklari sonra yikarim diyemessin vs

Herkesin kendi duzeni olmali, ev ustune ev olmaz dyebilirsiniz. Esinizi kirmadan halletmeye calisin. Iki kadin melek olsa ayni evde kanatlari carpisir diyeblrsnz.

Esiniz cinsellige duskunse nasil sevisicez dyebilirsinz :KK70: basinizdan sular aka aka mi yanlarinda dolanacaksiniz? Ya da bir araya gelmek icin vakit kollayacaksiniz. Ee gece dusa kalktiniz? Hoop sesiniz duyulacak.

Bazi komsulardan hani fazla sesler gelir rahatsiz edici. Anne baba varken oldu da sesiniz cikiverdi tovbe tovbe :KK53:
bunuda anlattım eşime. öyle bısey olmaz dedı ınsallah oda vazgecmez kararından:KK17:

bunuda anlattım eşime. öyle bısey olmaz dedı ınsallah oda vazgecmez kararından:KK17:

Yanii. Ayri olup tatli olmak varken niye ayni evin icinde sorun yasayasiniz. Bi de erkekler esleriyle ailelerinin arasina sikisinca dengeyi koruyamiyor daha beter sıkısıyorlar. Ayni evde o sorunlarla ugrasmak istiyor mu gercekten

Esinle kavga yolunu secmeden anlasin zaten o da ayni fikirdeyim esimle imajini cizmeli.ben bazen esimden bile bunaliyorum hadi gitcek yerin yok mu gez toz arkadasina caya git vs derim gonderirim ben de keyif yaparim bazen insan yanliz kalmak istiyor

Back
X