- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.561
- 598
- 34
- Konu Sahibi papatyaa51
-
kabul etmeyeceksin bu kadar basit millet uzay çağını yakalamaya çalışıyor biz daha şu kaynanayla oturmamayı halledemedikçok sinirliyim içim içimi yiyiyo konuya gıreyım dırek. şuan oturdugumuz ev kıra dun aksam kayınpederım 3+1 ev buluruz dedı. yanı k.v ve k.p bızımle beraber yaşamak istiyo. Bundan nasıl vazgecirebılırım nasıl bı yol ızlemelıyım. hıkırlerınızı ıhtıyacım var
Bayildim bu fikre haha3+1 yetmez dublex villa olsun deyin.Müstemilatta olsun siz orda kalırsınız deyin.
Canım eşinle konuştuğun gibi hep beraber otururken kırmadan, güzelce kendini ifade et.Ev ev üstüne olmaz de,sizin de bizimde gidecek kapımız olsun de.Gülerek ,şakalaşır gibi...ıhıtıyacları yok hıc bıseye ıkısıde genc calısıyolar. düşündütçe cılıdırıyorum yaa cocuk dusunuyoduk ama onu bıle erteliycem uzun bı sure daha bu konu yuzunden
hayırlı olsunnnnnnnçok sinirliyim içim içimi yiyiyo konuya gıreyım dırek. şuan oturdugumuz ev kıra dun aksam kayınpederım 3+1 ev buluruz dedı. yanı k.v ve k.p bızımle beraber yaşamak istiyo. Bundan nasıl vazgecirebılırım nasıl bı yol ızlemelıyım. hıkırlerınızı ıhtıyacım var
İstemiyorum diyeceksinçok sinirliyim içim içimi yiyiyo konuya gıreyım dırek. şuan oturdugumuz ev kıra dun aksam kayınpederım 3+1 ev buluruz dedı. yanı k.v ve k.p bızımle beraber yaşamak istiyo. Bundan nasıl vazgecirebılırım nasıl bı yol ızlemelıyım. hıkırlerınızı ıhtıyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?