bı kv. sorunu daha...

ıhıtıyacları yok hıc bıseye ıkısıde genc calısıyolar. düşündütçe cılıdırıyorum yaa cocuk dusunuyoduk ama onu bıle erteliycem uzun bı sure daha bu konu yuzunden :KK43:

O zaman eşine çocuğu unut ben bu kalabalıkta çocuk yapamam de ayy ne saçma şey ya onlar yokken ne kadar rahat olduğunuzu anlayacağı şeyler yapın sonrada hep beraber oturursak böyle şeyler yapamayız deyin bu insanları da anlamıyorum ne diye dip dibe oturmak isterler sorsan görmüş geçirmiş insanlar halden anlamiyolar:olamaz:

Esinle pesin pesin konus
Ben istemiyorum benim rizam olmadan kabul edersen
Yarin bana evi tuttuk derlerse
Ben yokum gider ailenle yasarsin de
Cesaret edebilecegini sanmiyorum bu lafin uzerine[/QUOsoyledım zaten daha once bı kere soylıcem bıda sorma sakın ben beraber oturmam dedım hıc cevap vermedı:KK12:

O zaman eşine çocuğu unut ben bu kalabalıkta çocuk yapamam de ayy ne saçma şey ya onlar yokken ne kadar rahat olduğunuzu anlayacağı şeyler yapın sonrada hep beraber oturursak böyle şeyler yapamayız deyin bu insanları da anlamıyorum ne diye dip dibe oturmak isterler sorsan görmüş geçirmiş insanlar halden anlamiyolar:olamaz:
Zengin dizilerinden goruyorlar heralde bunlari
Bir yali yalida sille sülale beraber:olamaz:

off en sevmedigim sey yaa lutfen hayor deyin kayinvalidenize soyleyin hatta ev ev ustune olurmu hadi kendimi gectim siz nasil rahat edeceksiniz gmfalan deseniz anlarmiki?
ya da dumduz ben bir oturmak istemiyorum diyin

Back
X